| selamınaleyküm ülküdaşlar size bir sorum olacak | |
|
+3GAZİ SançaR_03 ALPASLAN TÜRKEŞ'İN ASKERİ 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
ALPASLAN TÜRKEŞ'İN ASKERİ BalaKurt
Mesaj Sayısı : 63 Doğum Tarihi : 10/11/92 Yaş : 32 Nerden : memleket:KIRŞEHİR ikamet:ESKİŞEHİR İş-Meslek : öğrenci Kayıt tarihi : 12/05/09
| Konu: selamınaleyküm ülküdaşlar size bir sorum olacak Salı 12 Mayıs 2009 - 12:32 | |
| ülküdaşlarım sizlere bir sorum olacak benim bir arkadaşım alperen ocaklarına üye olmamı istiyor bense sadece seminerlere katılırım dedim sizce üye olmalımıyım | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 63 Doğum Tarihi : 10/11/92 Yaş : 32 Nerden : memleket:KIRŞEHİR ikamet:ESKİŞEHİR İş-Meslek : öğrenci Kayıt tarihi : 12/05/09
| Konu: Geri: selamınaleyküm ülküdaşlar size bir sorum olacak Salı 12 Mayıs 2009 - 12:42 | |
| bu arada kendimi tanıtmayı unuttum ben eskişehir'den katılıyorum aranıza meslek lisesinde okuyorum | |
|
| |
SançaR_03 Eke Kurt
Mesaj Sayısı : 397 Doğum Tarihi : 11/09/94 Yaş : 30 Nerden : Memleket:Afyon-EMİRDAĞ İkamet:Eskişehir İş-Meslek : Talebe (: İsim : Eren Enver Kayıt tarihi : 06/02/09
| Konu: Geri: selamınaleyküm ülküdaşlar size bir sorum olacak Salı 12 Mayıs 2009 - 12:56 | |
| Hoş Geldin Ülküdaşım... Bende Eskişehirden Katılıyorum...
Eğer Bana Soracak Olursan Üye Olma Ama Nere Olursa Olsun Seminerlere Git Ama Ülkücülüğe ve Milliyetçiliğe Aykırı Konuşmalardan Asla Ama Asla Fikir Edinme Onların Söyledikleri Bir Kulağından Girip Bir Kulağından Çıksın Yani Alperen Ocaklarına Kayıt Olma Ama Seminerlerine Git Seminerlerindede MHP ye Dair Bir Hakaret veya aşağılayıcı bir sözkonusu olursa Bir Kulağından Girip Çıksın...
Üyeliğin Hayırlı Olsun... ALLAH Daim Etsin... | |
|
| |
| Konu: Geri: selamınaleyküm ülküdaşlar size bir sorum olacak Salı 12 Mayıs 2009 - 13:01 | |
| çok sağol ülküdaşım beni büyük bir dertten kurtardın | |
|
| |
GAZİ BalaKurt
Mesaj Sayısı : 84 Doğum Tarihi : 21/03/81 Yaş : 43 Nerden : KAYSERİ İş-Meslek : TÜRKÇÜ Kayıt tarihi : 09/05/09
| Konu: Geri: selamınaleyküm ülküdaşlar size bir sorum olacak Salı 12 Mayıs 2009 - 13:02 | |
| Unutmayınızki bir Ülkücünün yeri ÜLKÜ OCAKLARIDIR. Başka yerlerde ülkücülerin hiç bir işi olmamalıdır. | |
|
| |
SançaR_03 Eke Kurt
Mesaj Sayısı : 397 Doğum Tarihi : 11/09/94 Yaş : 30 Nerden : Memleket:Afyon-EMİRDAĞ İkamet:Eskişehir İş-Meslek : Talebe (: İsim : Eren Enver Kayıt tarihi : 06/02/09
| Konu: Geri: selamınaleyküm ülküdaşlar size bir sorum olacak Salı 12 Mayıs 2009 - 13:02 | |
| Çok Doğru Söyledin GAZİ Abi...
Sende Sağol Zülfikar...
| |
|
| |
avar54 BalaKurt
Mesaj Sayısı : 84 Doğum Tarihi : 06/09/71 Yaş : 53 Nerden : sakarya İş-Meslek : türk-islam Kayıt tarihi : 06/05/09
| Konu: Geri: selamınaleyküm ülküdaşlar size bir sorum olacak Salı 12 Mayıs 2009 - 13:27 | |
| - zülfikar demiş ki:
- ülküdaşlarım sizlere bir sorum olacak benim bir arkadaşım alperen ocaklarına üye olmamı istiyor bense sadece seminerlere katılırım dedim sizce üye olmalımıyım
kardeşim zülfikar ÜLKÜ OCAĞI VEYA ALPEREN OCAKLARINA ÜYE OLUNMAZ HER İKİ OCAĞADA GİT SEMINERLERE KATIL KENDI ŞAHSİ İRADENLE KARAR VER KARDEŞİM ALLAHA EMANETSIN | |
|
| |
SançaR_03 Eke Kurt
| Konu: Geri: selamınaleyküm ülküdaşlar size bir sorum olacak Salı 12 Mayıs 2009 - 13:30 | |
| ÜLKÜ OCAKLARINA NEDEN KAYIT OLUNMAZ AVAR ABİ ? | |
|
| |
avar54 BalaKurt
Mesaj Sayısı : 84 Doğum Tarihi : 06/09/71 Yaş : 53 Nerden : sakarya İş-Meslek : türk-islam Kayıt tarihi : 06/05/09
| Konu: Geri: selamınaleyküm ülküdaşlar size bir sorum olacak Salı 12 Mayıs 2009 - 13:35 | |
| yiğid kardeşlerım BURALARA ÜYE OLUNMAZ GÖNÜL ÜYESİ OLUNUR O YUZDEN SÖYLEDIM SEMINER FAALIYETLERI YAPILIR BEN ALPEREN OCAKLIYIM AMA ÜYE DIYILIM | |
|
| |
SançaR_03 Eke Kurt
| Konu: Geri: selamınaleyküm ülküdaşlar size bir sorum olacak Salı 12 Mayıs 2009 - 13:41 | |
| HER İKİSİDE OLUNABİLİR... | |
|
| |
SANCAK
Mesaj Sayısı : 921 Doğum Tarihi : 23/11/85 Yaş : 38 Nerden : Doğum:AfyonKarahisar İkamet:Antalya İş-Meslek : Muhasebeci İsim : KAMİL Kayıt tarihi : 06/02/09
| Konu: Geri: selamınaleyküm ülküdaşlar size bir sorum olacak Salı 12 Mayıs 2009 - 13:42 | |
| - Osmanlı Tokadı demiş ki:
- ÜLKÜ OCAKLARINA NEDEN KAYIT OLUNMAZ AVAR ABİ ?
Ocaklar Parti gibi değildir... Üyelik işlemi diye bir işlem yoktur...
Gönül üyeliği vardır...
Adı üstünde Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı | |
|
| |
KÜRŞAT TÜRK Gök Kurt
Mesaj Sayısı : 147 Doğum Tarihi : 25/04/88 Yaş : 36 Nerden : TÜRKÇÜ YÜREKLERİN ATTIĞI,GÖNÜLLERİN ESRİDİĞİ ÖTÜKEN KOKULU TANRI DAĞINDA . . . İş-Meslek : TÜRKÇÜ,TURANCI Kayıt tarihi : 20/03/09
| Konu: Geri: selamınaleyküm ülküdaşlar size bir sorum olacak Salı 12 Mayıs 2009 - 13:42 | |
| ÜLKÜ OCAKLARIDA ÜLKÜ OCAKLARIDA MİSYONU VİZYONU HEDEFİ VE ÜLKÜSÜ BELLİ OLAN LEGAL KURULUŞLARDIR VE ÜYELİK KABUL ETMEZLER SANIYORUM SADECE SEMİNERLERİNE KATILIN ÖZELLİKLE İZMİR ALPEREN OCAKLARININ SEMİNERİNE VE ANKARA ÜLKÜ OCAKLARININ SEMİNERİNİ TAVSİYE EDERİM BU ARADA BENZER BİR OLUŞUM TÜRK OCAKLARIDA VAR.... FİKİR TEK MERKEZ BEYİNLERE..... KUTLU OLSUN OTAĞA GELİŞİNİZ | |
|
| |
KÜRŞAT TÜRK Gök Kurt
Mesaj Sayısı : 147 Doğum Tarihi : 25/04/88 Yaş : 36 Nerden : TÜRKÇÜ YÜREKLERİN ATTIĞI,GÖNÜLLERİN ESRİDİĞİ ÖTÜKEN KOKULU TANRI DAĞINDA . . . İş-Meslek : TÜRKÇÜ,TURANCI Kayıt tarihi : 20/03/09
| Konu: Geri: selamınaleyküm ülküdaşlar size bir sorum olacak Salı 12 Mayıs 2009 - 13:43 | |
| AMA DERGİLERİNİE ÜYE OLABİLİRSİNİZ BU ARADA ONU SÖYLEMEYİ UNUTTUM. | |
|
| |
SANCAK
Mesaj Sayısı : 921 Doğum Tarihi : 23/11/85 Yaş : 38 Nerden : Doğum:AfyonKarahisar İkamet:Antalya İş-Meslek : Muhasebeci İsim : KAMİL Kayıt tarihi : 06/02/09
| |
| |
KÜRŞAT TÜRK Gök Kurt
| Konu: Geri: selamınaleyküm ülküdaşlar size bir sorum olacak Salı 12 Mayıs 2009 - 13:47 | |
| - GAZİ demiş ki:
- Unutmayınızki bir Ülkücünün yeri ÜLKÜ OCAKLARIDIR.
Başka yerlerde ülkücülerin hiç bir işi olmamalıdır. PEKİ ÜLKÜCÜ OLDUĞUNU SANANLAR FAZLA İSE..? BİRDE ÜLKÜCÜLÜK KİMSENİN TEKELİNDE DEĞİLDİR.... UNUTULMASIN ORTA ASYADA NERDE OCAK VAR AMA ORALARDA BİNLERCE TÜRKÇÜ (TÜRK MİLLİYETÇİSİ) TÜRK VAR..... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: selamınaleyküm ülküdaşlar size bir sorum olacak Salı 12 Mayıs 2009 - 15:16 | |
| ÜLKÜCÜ OCAKLARININ DA ALPEREN OCAKALRININ DA KURUCUSU AYNIDIR ÖNCELİKLE HATIRLATIRIM
TABİKİ GÖNLÜMÜZ DAHA ÇOK ÜLKÜ OCAKLARINDNA YANA AMA ALPEREN OCAKLARINI KARALAMAK VEYA KÖTÜ GÖSTERMEK DE YAKIŞIK ALMAZ
ÇÜNKÜ ALPEREN OCAKLARINDA DA NE TÜRKLÜĞE NE DE İSLAMA AYKIRI ŞEYLER ANLATILMAZ
BENCE HER İKİ OCAĞA DA GİDİLEBİLİR VE HER İKİ OCAKTAN DA GÜZEL FİKİRLERE SAHİP OLUNABİLİR
AYRICA GERÇEK BİR NEFER NOLURSA OLSUN DAVASINI NE SATAR NE VAZGEÇER
ALTIN ÇAMURA DA DÜŞSE ALTIN SUYA DA DÜŞSE ALTIN (BELİRTİYİM ALPEREN OCAKLARINA ÇAMUR DEMEK GİBİ Bİ AMACIM YOK.ÜLKÜ OCAKLARINA DA YOK)
YANİ ZÜLFİKAR KARDEŞİM SEN DOKUZ IŞIK DOKTRİNİNE DAVANA ÖZÜNE SAHİP ÇIK YETER.HER İİ OCAĞA DA GİDEBİLİRSİN |
|
| |
| Konu: Geri: selamınaleyküm ülküdaşlar size bir sorum olacak Salı 12 Mayıs 2009 - 15:21 | |
| - TURANCI_DELİTAY demiş ki:
- ÜLKÜCÜ OCAKLARININ DA ALPEREN OCAKALRININ DA KURUCUSU AYNIDIR ÖNCELİKLE HATIRLATIRIM
TABİKİ GÖNLÜMÜZ DAHA ÇOK ÜLKÜ OCAKLARINDNA YANA AMA ALPEREN OCAKLARINI KARALAMAK VEYA KÖTÜ GÖSTERMEK DE YAKIŞIK ALMAZ
ÇÜNKÜ ALPEREN OCAKLARINDA DA NE TÜRKLÜĞE NE DE İSLAMA AYKIRI ŞEYLER ANLATILMAZ
BENCE HER İKİ OCAĞA DA GİDİLEBİLİR VE HER İKİ OCAKTAN DA GÜZEL FİKİRLERE SAHİP OLUNABİLİR
AYRICA GERÇEK BİR NEFER NOLURSA OLSUN DAVASINI NE SATAR NE VAZGEÇER
ALTIN ÇAMURA DA DÜŞSE ALTIN SUYA DA DÜŞSE ALTIN (BELİRTİYİM ALPEREN OCAKLARINA ÇAMUR DEMEK GİBİ Bİ AMACIM YOK.ÜLKÜ OCAKLARINA DA YOK)
YANİ ZÜLFİKAR KARDEŞİM SEN DOKUZ IŞIK DOKTRİNİNE DAVANA ÖZÜNE SAHİP ÇIK YETER.HER İİ OCAĞA DA GİDEBİLİRSİN eyvallah abi herzamanki gibi özüme sahip çıkacağım | |
|
| |
GAZİ BalaKurt
Mesaj Sayısı : 84 Doğum Tarihi : 21/03/81 Yaş : 43 Nerden : KAYSERİ İş-Meslek : TÜRKÇÜ Kayıt tarihi : 09/05/09
| Konu: Geri: selamınaleyküm ülküdaşlar size bir sorum olacak Salı 12 Mayıs 2009 - 15:21 | |
| Oratada çok garip ve anlamsız bir tartışma var hemde hayretle izlenecek bir tartışma.
ÜLKÜCÜNÜN GİDECEĞİ YER ÜLKÜ OCAKLARIDIR. | |
|
| |
Eylül_Çiçeği YavruKurt
Mesaj Sayısı : 2 Doğum Tarihi : 05/03/86 Yaş : 38 Nerden : Ankara İş-Meslek : ÜLKÜCÜ HAREKET Kayıt tarihi : 01/05/09
| Konu: Geri: selamınaleyküm ülküdaşlar size bir sorum olacak Salı 12 Mayıs 2009 - 16:27 | |
| Hz.İbrahim A.S ateşe atıldığında, Ağzında su ile bir karınca görülür
"Bu suyu nereye taşıyorsun?" denildiğinde, verdiği cevap ibret vesikası niteliğindedir.
karınca: ibrahim'i ateşe atmışlar su taşıyorum der,
Fakat; "bu su'yun o koca ateşi söndüreceğini mi sanıyorsun." diyenlere işte o ibretlik sözü söyler,"Ben üzerime düşen görevimi yapıyor ,tarafımı belli ediyorum." der.
ÜLKÜCÜNÜN GİDECEĞİ YER ÜLKÜ OCAKLARIDIR. | |
|
| |
| selamınaleyküm ülküdaşlar size bir sorum olacak | |
|