UlkuGulu.Hareket-Forum.Net
Ülkü Gülü Forum Sitesine Hoşgeldiniz

Sitemize üye olarak sizlerde paylaşım yapabilir, sitemizin sosyal faaliyetlerinden haber alabilirsiniz.

Üye iseniz Lütfen Üye Adınızla giriş yapınız
Ülkü Gülü Forum Sitesine Hoşgeldiniz

Sitemize üye olarak sizlerde paylaşım yapabilir, sitemizin sosyal faaliyetlerinden haber alabilirsiniz.

Üye iseniz Lütfen Üye Adınızla giriş yapınız
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ÜLKÜGÜLÜ | UlkuGulu.com | facebook.com/UlkuGuluyuz

Türkan SAYLAN'ı SEVMİYORUM! Anasay11AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Türkan SAYLAN'ı SEVMİYORUM!

4 posters
YazarMesaj
arslankurtalp
BalaKurt
BalaKurt
arslankurtalp

Erkek
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 49
Doğum Tarihi Doğum Tarihi : 19/01/85
Yaş Yaş : 39
Nerden Nerden : Ötüken
İş-Meslek İş-Meslek : Siyaset-Edebiyat-Tarih
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 08/03/09

Türkan SAYLAN'ı SEVMİYORUM! Empty
MesajKonu: Türkan SAYLAN''ı SEVMİYORUM!   Türkan SAYLAN'ı SEVMİYORUM! Icon_minitimePerş. 21 Mayıs 2009 - 14:38

TÜRKAN SAYLAN’I SEVMİYORUM

Çok garip bir ülke olduk.
Devleti oluşturan kurumların kamplaşmasından tutun da cenazelerimiz bile kamplaşmaların etkisiyle defnediliyor.
Son birkaç ayda iki büyük ve tartışmalı ölüm haberi yaşadık.
BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Prof. Dr. Türkan Saylan.
Muhsin Beyin ölümüne milli ve manevi değerlere sahip çıkan herkes üzüldü, gözyaşı döktü.
Türkan Saylan’da ise sıra diğer kesimdeydi. Gözyaşı dökme sırası Laik-Kemalist Batıcılarda.

Yazının tamamını okumak için:
http://www.2023haber.com/makale_detay.php?makaleid=539
ÜLKÜSERAP02
Yetkili Asena
Yetkili Asena
ÜLKÜSERAP02

Kadın
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 882
Doğum Tarihi Doğum Tarihi : 01/04/89
Yaş Yaş : 35
Nerden Nerden : Adıyaman/Besni
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 09/02/09

MesajKonu: Geri: Türkan SAYLAN'ı SEVMİYORUM!   Türkan SAYLAN'ı SEVMİYORUM! Icon_minitimePerş. 21 Mayıs 2009 - 14:48

paylaşım için tşk abi.
evt yazıcıoğluna çok üzüldük ama saylan için tam tersi
misyonerlik faaliyetlerinin olduklarını duyduktan sonra helede igrendim.ama cenazesi felaket kalabalıktı yine halkımız sürü yerine geçmişti ama at gözlüklerini atmadıklar için göremediler.
KOZENİR
Türkan SAYLAN'ı SEVMİYORUM! Yoneticiun8
KOZENİR

Erkek
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 506
Doğum Tarihi Doğum Tarihi : 19/03/66
Yaş Yaş : 58
Nerden Nerden : TÜRK İZMİR
İş-Meslek İş-Meslek : SİTE KURMAK
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 10/02/09

MesajKonu: Geri: Türkan SAYLAN'ı SEVMİYORUM!   Türkan SAYLAN'ı SEVMİYORUM! Icon_minitimePerş. 21 Mayıs 2009 - 18:30

KANINDA TÜRKLÜK KANI TAŞIYANLARIN...
İSLAM AHLAKINI KENDİNE HAYAT NİZAMI YAPAN BİR TÜRK İSLAM ÜLKÜCÜSÜNÜN BU VE BUNUN TÜREVLERİYLE HİÇ BİR İŞİ VE BAĞLANTISI OLAMAZ...
BU ŞAHIS HAYATINI BAŞÖRTÜSÜ DÜŞMANLIĞINA ADAMIŞ MI ADAMAMIŞ MI?
Türkan Saylan Kimdir?
13 Aralık 1935 günü İstanbul'da dünyaya geldi. Cumhuriyet döneminin ilk mütahhitlerinden Fasih Galip Bey ile evlendikten sonra müslüman olup Leyla adını alan İsviçreli Lili Mina Raiman çiftinin beş çocuğunun en büyüğüdür...
TÜRKAN SAYLAN'IN ÇOK TARTIŞILAN SÖZLERİ

"Bu ülkede hristiyanlığı nasıl yayabiliriz. KÜRDİSTAN'ın temellerini nasıl atabiliriz:

- ATATÜRK ismini kullanırsak bunu daha rahat yapabiliriz. Hem para toplar hem destek alırız, kampanyalar düzenler, TÜRKLERDEN topladığımız paralarla, KÜRTLERİ daha bilinçli hale getiririz, cahil insanlarla KÜRDİSTAN'ı kuramayız, Hristiyanlığı bu şekilde daha rahat yaymamız da mümkün. -Türkler tarihten beri yakan yıkan bir millet.

-Bir öğrenci sıranın üzerinde namaz kılacağına bale yapsın. Çağdaş Türkiye böyle olur.

-"Biz Türkler hep akın etmişiz; yakıp yıkmışız, başkalarının yaptıklarını yakıp yıkmışız. Şimdi kendi yaptıklarımızı yıkıyoruz. Nedir bu alışkanlık. Biz yakıp yıkmak için var değiliz. Biz yaratmak, geliştirmek ve çağın üstüne geçmek için varız."

"Gençlik Orkestrası'nı yaratan ve yöneten arkadaşımızın ismi Muhammed. Düşünebiliyor musunuz buradaki ironiyi?"

"Biz TSK'yı bir sivil toplum örgütü gibi görüyoruz" Üniversiteli kızların kabusu...kardelenler onun umurunda mı sanıyorsunuz ...milletin parasıyla kirli emellerine uşaklık edecek piyonlar yetiştirme derdinde....80 yaşında hala hıyanetlerine devam ediyor destekçileri de makam için kendini satan hainler.Çok geç kalmış bir operasyon...
KOZENİR
Türkan SAYLAN'ı SEVMİYORUM! Yoneticiun8
KOZENİR

Erkek
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 506
Doğum Tarihi Doğum Tarihi : 19/03/66
Yaş Yaş : 58
Nerden Nerden : TÜRK İZMİR
İş-Meslek İş-Meslek : SİTE KURMAK
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 10/02/09

MesajKonu: Geri: Türkan SAYLAN'ı SEVMİYORUM!   Türkan SAYLAN'ı SEVMİYORUM! Icon_minitimeCuma 22 Mayıs 2009 - 3:03

ÖMRÜNÜN BAŞÖRTÜSÜ DÜŞMANLIĞINA ADAYAN SAYLAK İÇİN CENAZE NAMAZINI KILDIRAN İMAM BAKIN HEM DE CENAZEDE NELER DEMİŞ?
“Türkan Saylan Hanımefendi aslında ölmemiştir, istirahata çekilmiştir. Onun adı eserleriyle hep anılacaktır. Samsun'a çıkışının 90. yılında Ulu Önder ******'ü rahmetle anıyoruz. Prof. Dr. Türkan Saylan Hanımefendi dünyasını madden değiştiriyor. Ancak onun başlattığı hizmet devam ediyor. Bugün milyonlarca insan onu duayla anıyor. Rahmetle anıyor. O bizlerden ayrılıyor ama bizden daha fazlası onu diğer tarafta karşılamaya hazırlanıyorlar. Ölüm sevgiliyi sevgiliye kavuşturan bir köprüdür. Türkan Saylan Hanımefendi'nin burada kaldığı kadar diğer tarafta da sevdikleri vardır. Ölümünden az önce görevini tamamladığını söylemişti. Umarız merhumenin bıraktığı yerden hizmet bayrağını devralacak nice Türkan Saylanlar çıkacaktır."
YAA....
GAZİ
BalaKurt
BalaKurt
GAZİ

Erkek
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 84
Doğum Tarihi Doğum Tarihi : 21/03/81
Yaş Yaş : 43
Nerden Nerden : KAYSERİ
İş-Meslek İş-Meslek : TÜRKÇÜ
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 09/05/09

MesajKonu: Geri: Türkan SAYLAN'ı SEVMİYORUM!   Türkan SAYLAN'ı SEVMİYORUM! Icon_minitimeCuma 22 Mayıs 2009 - 21:01

Bu memlekete, milletime vede ulu devletime ihanet içerisinde bulunanlar her kim olursa olsun milletimin düşmanlarıdır.

Türkan Saylanı sevmiyoruz, ancak ihaneti onunla kıyaslanamayacak boyutta olanlarıda hiçmi hiç semiyoruz çünkü Türk milletinin sevmesi için hiç bir sebep yoktur.

Türkan SAYLAN'ı SEVMİYORUM!
1 sayfadaki 1 sayfası