UlkuGulu.Hareket-Forum.Net ÜLKÜGÜLÜ | UlkuGulu.com | facebook.com/UlkuGuluyuz |
|
| Yunan alçaklığı | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Avşar Beyi
Mesaj Sayısı : 244 Doğum Tarihi : 29/10/23 Yaş : 101 Nerden : Kayseri İş-Meslek : Eğitimci Kayıt tarihi : 08/02/09
| Konu: Yunan alçaklığı Paz 24 Mayıs 2009 - 17:48 | |
| Yunan alçaklığı Polis Kur’an yırttı! SALI günü Suriyeli bir göçmenin evraklarını kontrol ettiği sırada bulduğu Kur’an-ı Kerim’i yırtan Yunan polisi, bu duruma tepki gösteren Müslümanlara da çok sert davranarak bazı kesimlere cesaret verdi.
5 Müslüman yaralı İSLAM ve yabancı düşmanı kesimler, dün mescit olarak kullanılan bir apartman dairesini kundakladı. Aşırı dumandan etkilenen ve cam kırıklarıyla yaralan 5 Müslüman göçmen hastaneye kaldırıldı.
Komşu ateşle oynuyor Yunan polisi, protestocu göçmen gençlere joplarla meydan dayağı attı, 46 kişiyi gözaltına aldı.
Kur’an-ı Kerim’e hakaret için özür bekleyen göçmenlerin, toplandıkları Omonia meydanından, Sindagma meydanına doğru yürüyüşleri, polisin sert müdahalesine takıldı.
Rencide ettiler YUNANİSTAN’da salı günü asayiş kontrolünde Suriyeli bir göçmenin cebindeki Kur’an-ı Kerim’i yırtan polis, müslümanları rencide etti. Ülkeyi savaş alanına çeviren Yunan anarşistlere gösterdiği hoşgörüden uzak polis, göçmenlere ise sert kullandı.
Polisten yüz buldular KUTSAL kitaplarına saldırıyı önceki gün lanetleyen göçmenler Yunan polisinden dayak yedi. Polisten yüz bulan ırkçılar, Atina’da mescit olarak kullanılan daireyi kundakladı. Panik halinde dışarı çıkan göçmenlerden 5’i hastaneye kaldırıldı.
Müslüman göçmenlere baskı uygulayan Yunan polisi, aşırı uçları cesaretlendirdi. Atina’da maskeli grup, dün sabah namazı sırasında mescidi ateşe verdi. Alıntı Haber
Türkkiyeyi kiliselerle doldurup, misyonerliği serbet bırakmayı savunanlar, rumun, ermeninin, kilisenin avukatlığını yapan cemaatcılar, akp liler, batı hayranı ilerici aydınım diyen mahlükat görün bakın Ama ne çareki sizler bizden değilsiniz, sizlerin bizlere hıncı ve kini vardır taaki atanız denen soysuzlardan sürüp gelen. | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yunan alçaklığı Paz 24 Mayıs 2009 - 18:51 | |
| - Avşar Beyi demiş ki:
- Yunan alçaklığı
Polis Kur’an yırttı! SALI günü Suriyeli bir göçmenin evraklarını kontrol ettiği sırada bulduğu Kur’an-ı Kerim’i yırtan Yunan polisi, bu duruma tepki gösteren Müslümanlara da çok sert davranarak bazı kesimlere cesaret verdi.
5 Müslüman yaralı İSLAM ve yabancı düşmanı kesimler, dün mescit olarak kullanılan bir apartman dairesini kundakladı. Aşırı dumandan etkilenen ve cam kırıklarıyla yaralan 5 Müslüman göçmen hastaneye kaldırıldı.
Komşu ateşle oynuyor Yunan polisi, protestocu göçmen gençlere joplarla meydan dayağı attı, 46 kişiyi gözaltına aldı.
Kur’an-ı Kerim’e hakaret için özür bekleyen göçmenlerin, toplandıkları Omonia meydanından, Sindagma meydanına doğru yürüyüşleri, polisin sert müdahalesine takıldı.
Rencide ettiler YUNANİSTAN’da salı günü asayiş kontrolünde Suriyeli bir göçmenin cebindeki Kur’an-ı Kerim’i yırtan polis, müslümanları rencide etti. Ülkeyi savaş alanına çeviren Yunan anarşistlere gösterdiği hoşgörüden uzak polis, göçmenlere ise sert kullandı.
Polisten yüz buldular KUTSAL kitaplarına saldırıyı önceki gün lanetleyen göçmenler Yunan polisinden dayak yedi. Polisten yüz bulan ırkçılar, Atina’da mescit olarak kullanılan daireyi kundakladı. Panik halinde dışarı çıkan göçmenlerden 5’i hastaneye kaldırıldı.
Müslüman göçmenlere baskı uygulayan Yunan polisi, aşırı uçları cesaretlendirdi. Atina’da maskeli grup, dün sabah namazı sırasında mescidi ateşe verdi. Alıntı Haber
Türkkiyeyi kiliselerle doldurup, misyonerliği serbet bırakmayı savunanlar, rumun, ermeninin, kilisenin avukatlığını yapan cemaatcılar, akp liler, batı hayranı ilerici aydınım diyen mahlükat görün bakın Ama ne çareki sizler bizden değilsiniz, sizlerin bizlere hıncı ve kini vardır taaki atanız denen soysuzlardan sürüp gelen. Türkkiyeyi kiliselerle doldurup, misyonerliği serbet bırakmayı savunanlar, rumun, ermeninin, kilisenin avukatlığını yapan cemaatcılar, akp liler, batı hayranı ilerici aydınım diyen mahlükat görün bakın Ama ne çareki sizler bizden değilsiniz, sizlerin bizlere hıncı ve kini vardır taaki atanız denen soysuzlardan sürüp gelen İMZA...
AYRICA ABİ BU YAPILAN ZULÜMDEN YOLA ÇIKARAK BİR KONUYA DAHA DEĞİNELİM İSTERSEN
BU TÜRK-İSLAM DÜŞMANLARI BİZ TÜRKLERE DERLERKİ BARBAR,DERLERKİ İNSAN HAKLARI YOK!!!
GÖRÜYORUZ KİM DAHA İNSAN KİM İNSAN KILIĞINDA HAYVAN!!!
NEDEN BU KISASA KISAS POLİTİKASINI UYGULAMAZLAR HALA AKLIM ALMAZ
ONLAR BİZİM İNANCIMIZI YAŞAMAMIZA İZİN VERMİYOSA VE HATTA SAYGISIZLIK YAPIYOSA BİZDE AYNISINI YAPALIM BENCE
OYSA BAŞIMIZDAKİ YÖNETİCİ BOZUNTULARI TIPKI SENİN DE SÖYLEİDĞİN GİBİ KAH SİNAGOG AÇAR,KAH KİLİSE!
YA TÜRK'Ü SEVMEYEN DE GEBERSİN İSLAM'I SEVMEYEN DE GEBERSİN
BU KADAR DA AÇIK VE NETİM
AH SİZİ BENİM ELİME VERSELER MUM YAPARIM YA
YEMİŞİM AMERİKASINI
BEN ATALARIM NOLURS AOLSUN EĞİLMEDİ BEN NİYE EĞİLİP BÜKÜLÜYÜM YA
ÖLCEKSEMDE ŞEREFİMLE ÖLÜRÜM
YUH OLSUN EL ETEK ÖPÜP İSLAMI GÖRMEZDEN GELENLERE,TÜRKLÜĞÜ HİÇE SAYANLARA
BAK ŞİMDİ CİNLERİM TEPEME ÇIKTI YA
EN İYİSİ YORUMUMA SON VERİYİM YOKSA SÖVECEM |
| | | SERAP BalaKurt
Mesaj Sayısı : 41 Doğum Tarihi : 01/02/75 Yaş : 49 Nerden : TÜRKİYE İş-Meslek : TÜRK BİRLİĞİ Kayıt tarihi : 05/05/09
| Konu: Geri: Yunan alçaklığı Ptsi 25 Mayıs 2009 - 8:50 | |
| GÖREVE GELDİKLERİ GÜNDEN BU GÜNE TÜRK İÇİN TÜRK'KE GÖR NE YAPMIŞKİ MEVCUT İKTİDAR...BİZ ÜLKEMİZDE MÜLTECİLERİ EL ÜSTÜNDE TUTARKEN VE BİR BİR AÇILIMLARINI YAPARKEN...DIŞARDA DİNİMİZİ DİLİMİZ VE IRKIMIZA YAPILAN HAKSIZLIKLAR DEVAM ETMEKTE....KİMİN HADDİN KUR'AN-I KERİM YIRTMAK...ÖZLEM KARDEŞİM GÜNÜMÜZDE HER ŞEY İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ MASKESİ ALTINDA BİZLERE YAPTIRILIYOR...AMA BİZ KİMLİĞİMİZİN BAYRAĞIMIZIN DİNİMİZİN HAKKINI ARADIĞIMIZDA NE İSANHAKLARI KALIYOR NE DEMOKRASİ...BU GÜN YUNANİSTANDA KUR'AN_I KERİMİ YIRTMA DENSİZLİĞİNDE BULUNAN YUNAN POLİSİNİ NEFRETLE KNINIYORUZ...SAVUNMAYA BAKARMISINIZ MÜLTCİLER KUR'AN-I KERİMİN İÇERSİNDE KOKAİN SAKLIYORLARMIŞ SEBEBMİDİR BÖYLE BİR SAVUNMA NE DERECE TATMİNKAR VE YAPILAN HAREKETİ DESTEKLER NİTELİKTE BİR TARAFDA BİZ NAPIYORUZ BAYRAĞIMIZ YIRTIYORLAR KÜRT AÇILIMI DİYORUZ ÜLKEMİZDE SINIR ÇİZİYORLAR SESİMİZİ ÇIKARTMIYORUZ SADECE MİKSER GİBİ ÜLKE BÜTÜNLÜĞÜNÜ YIPRABİLMEK İÇİN ÜLKEDE KAOS RÜZGARLARI ESTİRİP KARDEŞİ KARDEŞE KIRDIRIYORUZ NE GÜZEL DEĞİLMİ... BİZ NE BÜYÜK BİR MİLLETİZ YARABBİM...OYNANAN OYUNLAR BİTMEK BİLMİYOR VE HALA VARIZ VAR OLACAĞIZ ALLAHIN İZNİ İLE...LAKİN TAHAMMÜL SINIRLARIMIZI ZORLAMAKTALAR MERAK EDİYORUM BU KADAR HOŞ GÖRÜ NEREYE KADAR... | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yunan alçaklığı Ptsi 25 Mayıs 2009 - 18:25 | |
| ''ÖZLEM KARDEŞİM GÜNÜMÜZDE HER ŞEY İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ MASKESİ ALTINDA BİZLERE YAPTIRILIYOR''
Demişsin abla
Valla ben KURALSIZIM...
Herangi güzel bi işin gerçekleştirilmesi gerekiyosa ne demokrasi tanırım ne insna hakkı
Elhamdülillah Müslümanım,din kardeşlerimi severim ve zulmetmem
Ama olaki canım yanarsa değil din kardeşim öz kardeşim de olsa gözünün yaşına bakmam
Canımı yakanın canını yakarım işte o kadar
Yönlendirilmekten,yönetilmekten de hiç hoşlanmam
Yani ablacım ben o herşeyi yapanlardan değilim.
Ordaki bizlere ifadesini değiştir istersen...
Ayrıca bişey daha söylemek istiyorum
Hakkıyla Müslüman olan zaten uyuşturucu işine girmez
Kitabımızı da kötü emellerine alet etmez
Olaki aklı pisliklere çalışan ve kitabımzdan yararlanmaya çalışan bir çakaldı diyelimki o kişiler
Ama bu durum kitabımızı parçalamalarını gerektirmezdi
Ben o polislerinakıbetini görmeyi çok isterdim açıkcası!!! |
| | | SERAP BalaKurt
Mesaj Sayısı : 41 Doğum Tarihi : 01/02/75 Yaş : 49 Nerden : TÜRKİYE İş-Meslek : TÜRK BİRLİĞİ Kayıt tarihi : 05/05/09
| Konu: Geri: Yunan alçaklığı Ptsi 25 Mayıs 2009 - 18:35 | |
| bizlere derken anlatılmak istenen türk milletidir özlem kardeşim...bu kelimenin kapsamında ben sen o gibi tekil benzetmeler yapmadım can kardeşim...elbetteki tüm değerlerinin farkında olan kıymetli büyüklerimiz sizler gibi kardeşlerimizde var...bireysel düşünmemiştim... | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yunan alçaklığı Ptsi 25 Mayıs 2009 - 19:05 | |
| bizlere derken anlatılmak istenen türk milletidir özlem kardeşim...bu kelimenin kapsamında ben sen o gibi tekil benzetmeler yapmadım can kardeşim...elbetteki tüm değerlerinin farkında olan kıymetli büyüklerimiz sizler gibi kardeşlerimizde var...bireysel düşünmemiştim...
Eyvallah abla
Sorun yok o zaman |
| | | ESEN Gök Kurt
Mesaj Sayısı : 136 Doğum Tarihi : 14/12/57 Yaş : 66 Nerden : AYDIN İş-Meslek : Köşe Yazarı İsim : ESEN Kayıt tarihi : 02/05/09
| Konu: Geri: Yunan alçaklığı Salı 26 Mayıs 2009 - 6:45 | |
| Deli Kız(Cinlerim tepeme çıkacak,sövecem)demişsin ama sövmemişsin.
İçimizdeki Yunan hayranlarına,dışımızdaki Yunan'a sövenin dili cennetlik.
DELİLİĞİNİ GÖRÜNCE SABREDEMEDİM GİRDİM. | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yunan alçaklığı Salı 26 Mayıs 2009 - 8:02 | |
| - ESEN demiş ki:
- Deli Kız(Cinlerim tepeme çıkacak,sövecem)demişsin ama sövmemişsin.
İçimizdeki Yunan hayranlarına,dışımızdaki Yunan'a sövenin dili cennetlik.
DELİLİĞİNİ GÖRÜNCE SABREDEMEDİM GİRDİM. ''İMZA...
AYRICA ABİ BU YAPILAN ZULÜMDEN YOLA ÇIKARAK BİR KONUYA DAHA DEĞİNELİM İSTERSEN
BU TÜRK-İSLAM DÜŞMANLARI BİZ TÜRKLERE DERLERKİ BARBAR,DERLERKİ İNSAN HAKLARI YOK!!!
GÖRÜYORUZ KİM DAHA İNSAN KİM İNSAN KILIĞINDA HAYVAN!!!
NEDEN BU KISASA KISAS POLİTİKASINI UYGULAMAZLAR HALA AKLIM ALMAZ
ONLAR BİZİM İNANCIMIZI YAŞAMAMIZA İZİN VERMİYOSA VE HATTA SAYGISIZLIK YAPIYOSA BİZDE AYNISINI YAPALIM BENCE
OYSA BAŞIMIZDAKİ YÖNETİCİ BOZUNTULARI TIPKI SENİN DE SÖYLEİDĞİN GİBİ KAH SİNAGOG AÇAR,KAH KİLİSE!
YA TÜRK'Ü SEVMEYEN DE GEBERSİN İSLAM'I SEVMEYEN DE GEBERSİN
BU KADAR DA AÇIK VE NETİM
AH SİZİ BENİM ELİME VERSELER MUM YAPARIM YA
YEMİŞİM AMERİKASINI
BEN ATALARIM NOLURS AOLSUN EĞİLMEDİ BEN NİYE EĞİLİP BÜKÜLÜYÜM YA
ÖLCEKSEMDE ŞEREFİMLE ÖLÜRÜM
YUH OLSUN EL ETEK ÖPÜP İSLAMI GÖRMEZDEN GELENLERE,TÜRKLÜĞÜ HİÇE SAYANLARA
BAK ŞİMDİ CİNLERİM TEPEME ÇIKTI YA
EN İYİSİ YORUMUMA SON VERİYİM YOKSA SÖVECEM''Evet abi haklısın aslında aynen böyle dedim
Cinleirn tepeme çıkcamı kaldı çoktan geldiler bana
Hemde kalabalık geldiler
Hayır yani geldikleri de bişey değil kolay kolay gitmezlerde gelince
Başkasını bilemem ama benim sabrım çoktaaaan taştı
Teşkilatlarımızdan veya milletimizden çok ufak bi kıvılcım bekliyorum
Yoksa ben yangın çıkarcam duyrulur
Yunan döllerinden de,ermeniden,bulgardan da,rumdan da,moskofdandan,fransız,ilgiliz,alman,amerikan,italyan,çin,japon,rus,israilli vs vs alayından nefret ediyorum.Bunları sevenleri destekleyenleri sempati duyanları kınıyorum artı onlardan da nefret ediyorum
TÜRK'ÜN TÜRKDEN BAŞKA DOSTU YOK |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yunan alçaklığı Salı 26 Mayıs 2009 - 8:11 | |
|
TÜM TÜRK DÜŞMANLARININ ERİNİ,KÖKÜNÜ,CİNSİNİ,CİBİLİYETİNİ,YEDİ CEDDİNİ,ECDADINI,SOYU SOPUNU,ÖLÜSÜNÜ DİRİSİNİ HERGÜN BİRİSİNİ BİRGÜN HEPİSİNİ.............................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| | | ESEN Gök Kurt
Mesaj Sayısı : 136 Doğum Tarihi : 14/12/57 Yaş : 66 Nerden : AYDIN İş-Meslek : Köşe Yazarı İsim : ESEN Kayıt tarihi : 02/05/09
| Konu: Geri: Yunan alçaklığı Salı 26 Mayıs 2009 - 9:38 | |
| - TURANCI_DELİTAY demiş ki:
-
TÜM TÜRK DÜŞMANLARININ ERİNİ,KÖKÜNÜ,CİNSİNİ,CİBİLİYETİNİ,YEDİ CEDDİNİ,ECDADINI,SOYU SOPUNU,ÖLÜSÜNÜ DİRİSİNİ HERGÜN BİRİSİNİ BİRGÜN HEPİSİNİ.............................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha................!....................Şöyle!.................. Söveceksen böyle adam gibi söv. Bak şimdi dilin cennetlik oldu. | |
| | | Misafir Misafir
| | | | | Yunan alçaklığı | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|