UlkuGulu.Hareket-Forum.Net
Ülkü Gülü Forum Sitesine Hoşgeldiniz

Sitemize üye olarak sizlerde paylaşım yapabilir, sitemizin sosyal faaliyetlerinden haber alabilirsiniz.

Üye iseniz Lütfen Üye Adınızla giriş yapınız
Ülkü Gülü Forum Sitesine Hoşgeldiniz

Sitemize üye olarak sizlerde paylaşım yapabilir, sitemizin sosyal faaliyetlerinden haber alabilirsiniz.

Üye iseniz Lütfen Üye Adınızla giriş yapınız
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ÜLKÜGÜLÜ | UlkuGulu.com | facebook.com/UlkuGuluyuz

Yunan alçaklığı Anasay11AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Yunan alçaklığı

3 posters
YazarMesaj
Avşar Beyi
Yunan alçaklığı Yoneticiun8
Avşar Beyi

Erkek
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 244
Doğum Tarihi Doğum Tarihi : 29/10/23
Yaş Yaş : 101
Nerden Nerden : Kayseri
İş-Meslek İş-Meslek : Eğitimci
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 08/02/09

Yunan alçaklığı Empty
MesajKonu: Yunan alçaklığı   Yunan alçaklığı Icon_minitimePaz 24 Mayıs 2009 - 17:48

Yunan alçaklığı

Polis Kur’an yırttı!
SALI günü Suriyeli bir göçmenin evraklarını kontrol ettiği sırada bulduğu Kur’an-ı Kerim’i yırtan Yunan polisi, bu duruma tepki gösteren Müslümanlara da çok sert davranarak bazı kesimlere cesaret verdi.

5 Müslüman yaralı
İSLAM ve yabancı düşmanı kesimler, dün mescit olarak kullanılan bir apartman dairesini kundakladı. Aşırı dumandan etkilenen ve cam kırıklarıyla yaralan 5 Müslüman göçmen hastaneye kaldırıldı.

Komşu ateşle oynuyor
Yunan polisi, protestocu göçmen gençlere joplarla meydan dayağı attı, 46 kişiyi gözaltına aldı.

Kur’an-ı Kerim’e hakaret için özür bekleyen göçmenlerin, toplandıkları Omonia meydanından, Sindagma meydanına doğru yürüyüşleri, polisin sert müdahalesine takıldı.

Rencide ettiler
YUNANİSTAN’da salı günü asayiş kontrolünde Suriyeli bir göçmenin cebindeki Kur’an-ı Kerim’i yırtan polis, müslümanları rencide etti. Ülkeyi savaş alanına çeviren Yunan anarşistlere gösterdiği hoşgörüden uzak polis, göçmenlere ise sert kullandı.

Polisten yüz buldular
KUTSAL kitaplarına saldırıyı önceki gün lanetleyen göçmenler Yunan polisinden dayak yedi. Polisten yüz bulan ırkçılar, Atina’da mescit olarak kullanılan daireyi kundakladı. Panik halinde dışarı çıkan göçmenlerden 5’i hastaneye kaldırıldı.

Müslüman göçmenlere baskı uygulayan Yunan polisi, aşırı uçları cesaretlendirdi. Atina’da maskeli grup, dün sabah namazı sırasında mescidi ateşe verdi.
Alıntı Haber

Türkkiyeyi kiliselerle doldurup, misyonerliği serbet bırakmayı savunanlar, rumun, ermeninin, kilisenin avukatlığını yapan cemaatcılar, akp liler, batı hayranı ilerici aydınım diyen mahlükat görün bakın
Ama ne çareki sizler bizden değilsiniz, sizlerin bizlere hıncı ve kini vardır taaki atanız denen soysuzlardan sürüp gelen.
Misafir
Misafir

Yunan alçaklığı Empty
MesajKonu: Geri: Yunan alçaklığı   Yunan alçaklığı Icon_minitimePaz 24 Mayıs 2009 - 18:51

Avşar Beyi demiş ki:
Yunan alçaklığı

Polis Kur’an yırttı!
SALI günü Suriyeli bir göçmenin evraklarını kontrol ettiği sırada bulduğu Kur’an-ı Kerim’i yırtan Yunan polisi, bu duruma tepki gösteren Müslümanlara da çok sert davranarak bazı kesimlere cesaret verdi.

5 Müslüman yaralı
İSLAM ve yabancı düşmanı kesimler, dün mescit olarak kullanılan bir apartman dairesini kundakladı. Aşırı dumandan etkilenen ve cam kırıklarıyla yaralan 5 Müslüman göçmen hastaneye kaldırıldı.

Komşu ateşle oynuyor
Yunan polisi, protestocu göçmen gençlere joplarla meydan dayağı attı, 46 kişiyi gözaltına aldı.

Kur’an-ı Kerim’e hakaret için özür bekleyen göçmenlerin, toplandıkları Omonia meydanından, Sindagma meydanına doğru yürüyüşleri, polisin sert müdahalesine takıldı.

Rencide ettiler
YUNANİSTAN’da salı günü asayiş kontrolünde Suriyeli bir göçmenin cebindeki Kur’an-ı Kerim’i yırtan polis, müslümanları rencide etti. Ülkeyi savaş alanına çeviren Yunan anarşistlere gösterdiği hoşgörüden uzak polis, göçmenlere ise sert kullandı.

Polisten yüz buldular
KUTSAL kitaplarına saldırıyı önceki gün lanetleyen göçmenler Yunan polisinden dayak yedi. Polisten yüz bulan ırkçılar, Atina’da mescit olarak kullanılan daireyi kundakladı. Panik halinde dışarı çıkan göçmenlerden 5’i hastaneye kaldırıldı.

Müslüman göçmenlere baskı uygulayan Yunan polisi, aşırı uçları cesaretlendirdi. Atina’da maskeli grup, dün sabah namazı sırasında mescidi ateşe verdi.
Alıntı Haber

Türkkiyeyi kiliselerle doldurup, misyonerliği serbet bırakmayı savunanlar, rumun, ermeninin, kilisenin avukatlığını yapan cemaatcılar, akp liler, batı hayranı ilerici aydınım diyen mahlükat görün bakın
Ama ne çareki sizler bizden değilsiniz, sizlerin bizlere hıncı ve kini vardır taaki atanız denen soysuzlardan sürüp gelen.

Ama ne çareki sizler bizden değilsiniz, sizlerin bizlere hıncı ve kini vardır taaki atanız denen soysuzlardan sürüp gelen

İMZA...

AYRICA ABİ BU YAPILAN ZULÜMDEN YOLA ÇIKARAK BİR KONUYA DAHA DEĞİNELİM İSTERSEN

BU TÜRK-İSLAM DÜŞMANLARI BİZ TÜRKLERE DERLERKİ BARBAR,DERLERKİ İNSAN HAKLARI YOK!!!

GÖRÜYORUZ KİM DAHA İNSAN KİM İNSAN KILIĞINDA HAYVAN!!!

NEDEN BU KISASA KISAS POLİTİKASINI UYGULAMAZLAR HALA AKLIM ALMAZ

ONLAR BİZİM İNANCIMIZI YAŞAMAMIZA İZİN VERMİYOSA VE HATTA SAYGISIZLIK YAPIYOSA BİZDE AYNISINI YAPALIM BENCE

OYSA BAŞIMIZDAKİ YÖNETİCİ BOZUNTULARI TIPKI SENİN DE SÖYLEİDĞİN GİBİ KAH SİNAGOG AÇAR,KAH KİLİSE!

YA TÜRK'Ü SEVMEYEN DE GEBERSİN İSLAM'I SEVMEYEN DE GEBERSİN

BU KADAR DA AÇIK VE NETİM

AH SİZİ BENİM ELİME VERSELER MUM YAPARIM YA

YEMİŞİM AMERİKASINI

BEN ATALARIM NOLURS AOLSUN EĞİLMEDİ BEN NİYE EĞİLİP BÜKÜLÜYÜM YA

ÖLCEKSEMDE ŞEREFİMLE ÖLÜRÜM

YUH OLSUN EL ETEK ÖPÜP İSLAMI GÖRMEZDEN GELENLERE,TÜRKLÜĞÜ HİÇE SAYANLARA

BAK ŞİMDİ CİNLERİM TEPEME ÇIKTI YA

EN İYİSİ YORUMUMA SON VERİYİM YOKSA SÖVECEM
SERAP
BalaKurt
BalaKurt

Kadın
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 41
Doğum Tarihi Doğum Tarihi : 01/02/75
Yaş Yaş : 49
Nerden Nerden : TÜRKİYE
İş-Meslek İş-Meslek : TÜRK BİRLİĞİ
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 05/05/09

Yunan alçaklığı Empty
MesajKonu: Geri: Yunan alçaklığı   Yunan alçaklığı Icon_minitimePtsi 25 Mayıs 2009 - 8:50

GÖREVE GELDİKLERİ GÜNDEN BU GÜNE TÜRK İÇİN TÜRK'KE GÖR NE YAPMIŞKİ MEVCUT İKTİDAR...BİZ ÜLKEMİZDE MÜLTECİLERİ EL ÜSTÜNDE TUTARKEN VE BİR BİR AÇILIMLARINI YAPARKEN...DIŞARDA DİNİMİZİ DİLİMİZ VE IRKIMIZA YAPILAN HAKSIZLIKLAR DEVAM ETMEKTE....KİMİN HADDİN KUR'AN-I KERİM YIRTMAK...ÖZLEM KARDEŞİM GÜNÜMÜZDE HER ŞEY İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ MASKESİ ALTINDA BİZLERE YAPTIRILIYOR...AMA BİZ KİMLİĞİMİZİN BAYRAĞIMIZIN DİNİMİZİN HAKKINI ARADIĞIMIZDA NE İSANHAKLARI KALIYOR NE DEMOKRASİ...BU GÜN YUNANİSTANDA KUR'AN_I KERİMİ YIRTMA DENSİZLİĞİNDE BULUNAN YUNAN POLİSİNİ NEFRETLE KNINIYORUZ...SAVUNMAYA BAKARMISINIZ
MÜLTCİLER KUR'AN-I KERİMİN İÇERSİNDE KOKAİN SAKLIYORLARMIŞ SEBEBMİDİR BÖYLE BİR SAVUNMA NE DERECE TATMİNKAR VE YAPILAN HAREKETİ DESTEKLER NİTELİKTE BİR TARAFDA BİZ NAPIYORUZ BAYRAĞIMIZ YIRTIYORLAR KÜRT AÇILIMI DİYORUZ ÜLKEMİZDE SINIR ÇİZİYORLAR SESİMİZİ ÇIKARTMIYORUZ SADECE MİKSER GİBİ ÜLKE BÜTÜNLÜĞÜNÜ YIPRABİLMEK İÇİN ÜLKEDE KAOS RÜZGARLARI ESTİRİP KARDEŞİ KARDEŞE KIRDIRIYORUZ NE GÜZEL DEĞİLMİ...
BİZ NE BÜYÜK BİR MİLLETİZ YARABBİM...OYNANAN OYUNLAR BİTMEK BİLMİYOR VE HALA VARIZ VAR OLACAĞIZ ALLAHIN İZNİ İLE...LAKİN TAHAMMÜL SINIRLARIMIZI ZORLAMAKTALAR MERAK EDİYORUM BU KADAR HOŞ GÖRÜ NEREYE KADAR...
Misafir
Misafir

Yunan alçaklığı Empty
MesajKonu: Geri: Yunan alçaklığı   Yunan alçaklığı Icon_minitimePtsi 25 Mayıs 2009 - 18:25

''ÖZLEM KARDEŞİM GÜNÜMÜZDE HER ŞEY İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ MASKESİ ALTINDA BİZLERE YAPTIRILIYOR''

Demişsin abla

Valla ben KURALSIZIM...

Herangi güzel bi işin gerçekleştirilmesi gerekiyosa ne demokrasi tanırım ne insna hakkı

Elhamdülillah Müslümanım,din kardeşlerimi severim ve zulmetmem

Ama olaki canım yanarsa değil din kardeşim öz kardeşim de olsa gözünün yaşına bakmam

Canımı yakanın canını yakarım işte o kadar

Yönlendirilmekten,yönetilmekten de hiç hoşlanmam

Yani ablacım ben o herşeyi yapanlardan değilim.

Ordaki bizlere ifadesini değiştir istersen...

Ayrıca bişey daha söylemek istiyorum

Hakkıyla Müslüman olan zaten uyuşturucu işine girmez

Kitabımızı da kötü emellerine alet etmez

Olaki aklı pisliklere çalışan ve kitabımzdan yararlanmaya çalışan bir çakaldı diyelimki o kişiler

Ama bu durum kitabımızı parçalamalarını gerektirmezdi

Ben o polislerinakıbetini görmeyi çok isterdim açıkcası!!!
SERAP
BalaKurt
BalaKurt

Kadın
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 41
Doğum Tarihi Doğum Tarihi : 01/02/75
Yaş Yaş : 49
Nerden Nerden : TÜRKİYE
İş-Meslek İş-Meslek : TÜRK BİRLİĞİ
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 05/05/09

Yunan alçaklığı Empty
MesajKonu: Geri: Yunan alçaklığı   Yunan alçaklığı Icon_minitimePtsi 25 Mayıs 2009 - 18:35

bizlere derken anlatılmak istenen türk milletidir özlem kardeşim...bu kelimenin kapsamında ben sen o gibi tekil benzetmeler yapmadım can kardeşim...elbetteki tüm değerlerinin farkında olan kıymetli büyüklerimiz sizler gibi kardeşlerimizde var...bireysel düşünmemiştim...
Misafir
Misafir

Yunan alçaklığı Empty
MesajKonu: Geri: Yunan alçaklığı   Yunan alçaklığı Icon_minitimePtsi 25 Mayıs 2009 - 19:05

bizlere derken anlatılmak istenen türk milletidir özlem kardeşim...bu kelimenin kapsamında ben sen o gibi tekil benzetmeler yapmadım can kardeşim...elbetteki tüm değerlerinin farkında olan kıymetli büyüklerimiz sizler gibi kardeşlerimizde var...bireysel düşünmemiştim...

Eyvallah abla

Sorun yok o zaman
ESEN
Gök Kurt
Gök Kurt

Erkek
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 136
Doğum Tarihi Doğum Tarihi : 14/12/57
Yaş Yaş : 66
Nerden Nerden : AYDIN
İş-Meslek İş-Meslek : Köşe Yazarı
İsim İsim : ESEN
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 02/05/09

Yunan alçaklığı Empty
MesajKonu: Geri: Yunan alçaklığı   Yunan alçaklığı Icon_minitimeSalı 26 Mayıs 2009 - 6:45

Deli Kız(Cinlerim tepeme çıkacak,sövecem)demişsin ama sövmemişsin.

İçimizdeki Yunan hayranlarına,dışımızdaki Yunan'a sövenin dili cennetlik.

DELİLİĞİNİ GÖRÜNCE SABREDEMEDİM GİRDİM.
Misafir
Misafir

Yunan alçaklığı Empty
MesajKonu: Geri: Yunan alçaklığı   Yunan alçaklığı Icon_minitimeSalı 26 Mayıs 2009 - 8:02

ESEN demiş ki:
Deli Kız(Cinlerim tepeme çıkacak,sövecem)demişsin ama sövmemişsin.

İçimizdeki Yunan hayranlarına,dışımızdaki Yunan'a sövenin dili cennetlik.

DELİLİĞİNİ GÖRÜNCE SABREDEMEDİM GİRDİM.

''İMZA...

AYRICA ABİ BU YAPILAN ZULÜMDEN YOLA ÇIKARAK BİR KONUYA DAHA DEĞİNELİM İSTERSEN

BU TÜRK-İSLAM DÜŞMANLARI BİZ TÜRKLERE DERLERKİ BARBAR,DERLERKİ İNSAN HAKLARI YOK!!!

GÖRÜYORUZ KİM DAHA İNSAN KİM İNSAN KILIĞINDA HAYVAN!!!

NEDEN BU KISASA KISAS POLİTİKASINI UYGULAMAZLAR HALA AKLIM ALMAZ

ONLAR BİZİM İNANCIMIZI YAŞAMAMIZA İZİN VERMİYOSA VE HATTA SAYGISIZLIK YAPIYOSA BİZDE AYNISINI YAPALIM BENCE

OYSA BAŞIMIZDAKİ YÖNETİCİ BOZUNTULARI TIPKI SENİN DE SÖYLEİDĞİN GİBİ KAH SİNAGOG AÇAR,KAH KİLİSE!

YA TÜRK'Ü SEVMEYEN DE GEBERSİN İSLAM'I SEVMEYEN DE GEBERSİN

BU KADAR DA AÇIK VE NETİM

AH SİZİ BENİM ELİME VERSELER MUM YAPARIM YA

YEMİŞİM AMERİKASINI

BEN ATALARIM NOLURS AOLSUN EĞİLMEDİ BEN NİYE EĞİLİP BÜKÜLÜYÜM YA

ÖLCEKSEMDE ŞEREFİMLE ÖLÜRÜM

YUH OLSUN EL ETEK ÖPÜP İSLAMI GÖRMEZDEN GELENLERE,TÜRKLÜĞÜ HİÇE SAYANLARA

BAK ŞİMDİ CİNLERİM TEPEME ÇIKTI YA

EN İYİSİ YORUMUMA SON VERİYİM YOKSA SÖVECEM''

Evet abi haklısın aslında aynen böyle dedim

Cinleirn tepeme çıkcamı kaldı çoktan geldiler bana

Hemde kalabalık geldiler

Hayır yani geldikleri de bişey değil kolay kolay gitmezlerde gelince

Başkasını bilemem ama benim sabrım çoktaaaan taştı

Teşkilatlarımızdan veya milletimizden çok ufak bi kıvılcım bekliyorum

Yoksa ben yangın çıkarcam duyrulur

Yunan döllerinden de,ermeniden,bulgardan da,rumdan da,moskofdandan,fransız,ilgiliz,alman,amerikan,italyan,çin,japon,rus,israilli vs vs alayından nefret ediyorum.Bunları sevenleri destekleyenleri sempati duyanları kınıyorum artı onlardan da nefret ediyorum

TÜRK'ÜN TÜRKDEN BAŞKA DOSTU YOK
Misafir
Misafir

Yunan alçaklığı Empty
MesajKonu: Geri: Yunan alçaklığı   Yunan alçaklığı Icon_minitimeSalı 26 Mayıs 2009 - 8:11

TÜM TÜRK DÜŞMANLARININ ERİNİ,KÖKÜNÜ,CİNSİNİ,CİBİLİYETİNİ,YEDİ CEDDİNİ,ECDADINI,SOYU SOPUNU,ÖLÜSÜNÜ DİRİSİNİ HERGÜN BİRİSİNİ BİRGÜN HEPİSİNİ.............................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ESEN
Gök Kurt
Gök Kurt

Erkek
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 136
Doğum Tarihi Doğum Tarihi : 14/12/57
Yaş Yaş : 66
Nerden Nerden : AYDIN
İş-Meslek İş-Meslek : Köşe Yazarı
İsim İsim : ESEN
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 02/05/09

Yunan alçaklığı Empty
MesajKonu: Geri: Yunan alçaklığı   Yunan alçaklığı Icon_minitimeSalı 26 Mayıs 2009 - 9:38

TURANCI_DELİTAY demiş ki:

TÜM TÜRK DÜŞMANLARININ ERİNİ,KÖKÜNÜ,CİNSİNİ,CİBİLİYETİNİ,YEDİ CEDDİNİ,ECDADINI,SOYU SOPUNU,ÖLÜSÜNÜ DİRİSİNİ HERGÜN BİRİSİNİ BİRGÜN HEPİSİNİ.............................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha................!....................Şöyle!..................

Söveceksen böyle adam gibi söv.

Bak şimdi dilin cennetlik oldu.
Misafir
Misafir

Yunan alçaklığı Empty
MesajKonu: Geri: Yunan alçaklığı   Yunan alçaklığı Icon_minitimeSalı 26 Mayıs 2009 - 15:55

ESEN demiş ki:
TURANCI_DELİTAY demiş ki:

Ha................!....................Şöyle!..................

Söveceksen böyle adam gibi söv.

Bak şimdi dilin cennetlik oldu.

cheers

Yunan alçaklığı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» AKP'li başkan Afyon'a Yunan heykeli dikecek