| DOSTUMA | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
ÜLKÜSERAP02 Yetkili Asena
Mesaj Sayısı : 882 Doğum Tarihi : 01/04/89 Yaş : 35 Nerden : Adıyaman/Besni Kayıt tarihi : 09/02/09
| Konu: DOSTUMA Ptsi 25 Mayıs 2009 - 6:34 | |
| Karıncaya sormuşlar; '' nereye gidiyorsun?'', '' dostuma'', demiş. ''Bu bacaklarla zor'' demişler. Karınca; '' olsun, varamasam da yolunda ölürüm'' demiş.. Yolunda ölünecek dostlara...
Farkında olmayabilirsin ama %100 doğru:
1. Bu dünyada uğrunda ölebileceğin en az iki kişi vardır. 2. En azından 15 kişi öyle ya da böyle seni seviyordur. 3. Herhangi birinin senden nefret edebilmesinin tek sebebi, aslında sadece senin gibi olmak istemesidir. 4. Senden gelecek bir gülümseme bazılarına mutluluk getirebilir, o senden hoşlanmasa bile. 5. Her gece, birisi uykuya dalmadan önce seni düşünüyor. 6. Birisi için dünyalara bedelsin. 7. Çok özel ve teksin düşüncesinde ki arkadaşlarını unutma 8. Varlığını bile bilmediğin biri seni seviyor. 9. Hayatındaki en büyük hatayı yaptığın zamanda bile, ondan hayırlı birşey çıkar. 10. Ne zaman dünya sana sırtını dönmüş gibi hissedersen, dön ve bir daha bak. SANMA Kİ DERT SADECE SENDE VAR.. 11. Her zaman aldığın iltifatları hatırla. Kaba sözlerin hepsini unut.
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: DOSTUMA Ptsi 25 Mayıs 2009 - 12:40 | |
| güzel hikayeymişş paylaşım için sağol sarapcım |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
ÜLKÜSERAP02 Yetkili Asena
Mesaj Sayısı : 882 Doğum Tarihi : 01/04/89 Yaş : 35 Nerden : Adıyaman/Besni Kayıt tarihi : 09/02/09
| Konu: Geri: DOSTUMA Salı 26 Mayıs 2009 - 13:54 | |
| BEN SANA CEVAP VERMEYECEK KADAR ASİL YETİŞTİM.MAHALLE KAVGASI GİBİ ORDA BURDA KİNİMİ KUSMAM YERİNİ VE ZAMANINI İYİ SEÇERİM. şimdi ne yazarsan yaz asla cevap vermicem. | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
sevgimilitanı Onursal Üye
Mesaj Sayısı : 31 Doğum Tarihi : 07/07/83 Yaş : 41 Nerden : CEYHAN İş-Meslek : BİLARDO,MASA TENİSİ ,SİYASET Kayıt tarihi : 14/02/09
| Konu: Geri: DOSTUMA Salı 26 Mayıs 2009 - 14:49 | |
| serap ülküdaşım güzel ve anlamlı bir yazı. paylaşımın için saol
böle anlamlı bir yazıya böle garib bir cevabın verilmesine bir anlam veremedim burada bir paylaşımda bulunulmuşş bunun cevabı bu olmamalı bence bir takim şahsi tavırların yansılıtması ve paylaşımların sabote edilmesi hoş bir görüntü arz edmiyo dikkatli olunmasın rica ediyorumm... saygılarımı sunuyorummmmm.... | |
|
| |
ÜLKÜGÜLÜ Sesli Sohbet Yöneticisi
Mesaj Sayısı : 59 Doğum Tarihi : 01/01/83 Yaş : 41 Nerden : ERZURUM Kayıt tarihi : 03/03/09
| Konu: Geri: DOSTUMA Salı 26 Mayıs 2009 - 15:38 | |
| SERAPCIM YAZINI BENDE COK BEGENDİM VE SEFAGİBİ BENDE BÖLE BİR CEVAP VERİLMESİNİ ACIKCASI GARİPSEDİM . ARANIZDAKİ SORUNU HER YAZIDA BU KADAR BELLİ ETMENİZ HİÇ HOS DEGİL . ÖZELLİKLE ÜCÜNCÜ MADDE | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: DOSTUMA Salı 26 Mayıs 2009 - 16:01 | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: DOSTUMA Salı 26 Mayıs 2009 - 16:34 | |
| AYRICA DA TEKER TEKER GELİN
MAAŞALLAH NE ÇOK SEVMEYENİM VARMIŞ |
|
| |
Avşar Beyi
Mesaj Sayısı : 244 Doğum Tarihi : 29/10/23 Yaş : 101 Nerden : Kayseri İş-Meslek : Eğitimci Kayıt tarihi : 08/02/09
| Konu: Geri: DOSTUMA Salı 26 Mayıs 2009 - 16:35 | |
| Memleket bunca ciddi ve vahim hadiselerle karşı karşıya iken bu ulu devlet adeta tasfiye edilmeye çalışılırken, gençliğimizin bütün bunlara duyarsız olması, düşündürücüdür.
Bu sebeple anlamsız bir tartışmaya dönüştürülen bu konu tarafımdan kapatılmıştır. | |
|
| |
| DOSTUMA | |
|