| Mayın Alanı Hz.İbrahimin Göç Yolu mu? | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
ÜLKÜSERAP02 Yetkili Asena
Mesaj Sayısı : 882 Doğum Tarihi : 01/04/89 Yaş : 35 Nerden : Adıyaman/Besni Kayıt tarihi : 09/02/09
| Konu: Mayın Alanı Hz.İbrahimin Göç Yolu mu? Perş. 4 Haz. 2009 - 12:13 | |
| | |
|
| |
İL_Bilge_Sultan Onursal Üye
Mesaj Sayısı : 272 Doğum Tarihi : 08/01/82 Yaş : 42 Nerden : Türkiye İş-Meslek : MHP Kayıt tarihi : 09/02/09
| Konu: Geri: Mayın Alanı Hz.İbrahimin Göç Yolu mu? Perş. 4 Haz. 2009 - 12:16 | |
| aman yaRabbim bide tv lerde gazetelerde muhalefete gazetecilere dünya bir laf sayıyordu abartıyorlar yalan söylüyorlar sadece mayın temilenecek dedik israili onlar kattılar mielleti galeyana getiriyorlar diye çarşaf gibi açıklamalarda bulunmuştu bu haritalardan haberimi yok işinemi gelmedi yada ne yapmaya çalışıyor ???? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 882 Doğum Tarihi : 01/04/89 Yaş : 35 Nerden : Adıyaman/Besni Kayıt tarihi : 09/02/09
| Konu: Geri: Mayın Alanı Hz.İbrahimin Göç Yolu mu? Perş. 4 Haz. 2009 - 12:25 | |
| düngece genç bakış programını izleyen arkadaşlarımda fark etmişlerdir ki...
nilden başlayarak fırata kadar olan bölüm israillerin ilgi alanlarına girmişlerdir.
bana göre neden petrol falan degil tek dert su'dur.
avrupalı bilim adamları ne nilin nede fratın doguş noktasını bulamamışlardır.
bu konuda gözden kaçacak bir olay degildir.
ayrıca israil bayrağının iki tarafı mavidir. bilmiyorum siz düşündünüz mü ama bu benim çok fazla dikkatimi çekiyor.
böyle bir stratejik konumda olan güzel ülkemiz mecliste olan çapulcular sayesinde kahrolmaktadır.
düşmanlarımızın ellerine can verdigimiz toprakları peşkeş çektirmekteler.
dünyanın en büyük ordularından olan türk ordusu nasıl bu olayı haledemez şaşııyorum.
mayınlar nasıl koyulmuşsa öylede türkler tarafından temizlenmelidir. | |
|
| |
İL_Bilge_Sultan Onursal Üye
Mesaj Sayısı : 272 Doğum Tarihi : 08/01/82 Yaş : 42 Nerden : Türkiye İş-Meslek : MHP Kayıt tarihi : 09/02/09
| Konu: Geri: Mayın Alanı Hz.İbrahimin Göç Yolu mu? Perş. 4 Haz. 2009 - 12:25 | |
| - ÜLKÜSERAP02 demiş ki:
- düngece genç bakış programını izleyen arkadaşlarımda fark etmişlerdir ki...
nilden başlayarak fırata kadar olan bölüm israillerin ilgi alanlarına girmişlerdir.
ayrıca israil bayrağının iki tarafı mavidir. bilmiyorum siz düşündünüz mü ama bu benim çok fazla dikkatimi çekiyor.
böyle bir stratejik konumda olan güzel ülkemiz mecliste olan çapulcular sayesinde kahrolmaktadır. hayırr petrol yada su değil canım o olay basşka arzı mevüd yeminli topraklar fırattan nil nehrine kadar olan alann sözde kutsal kitaplarında yazarmış ve oralara sahip olmak için herşeyi yapacaklarmış | |
|
| |
| Konu: Geri: Mayın Alanı Hz.İbrahimin Göç Yolu mu? Perş. 4 Haz. 2009 - 12:39 | |
| - İL_Bilge_Sultan demiş ki:
- ÜLKÜSERAP02 demiş ki:
- [b]düngece genç bakış programını izleyen arkadaşlarımda fark etmişlerdir ki...
böyle bir stratejik konumda olan güzel ülkemiz mecliste olan çapulcular sayesinde kahrolmaktadır. hayırr petrol yada su değil canım o olay basşka arzı mevüd yeminli topraklar fırattan nil nehrine kadar olan alann sözde kutsal kitaplarında yazarmış ve oralara sahip olmak için herşeyi yapacaklarmış abla sana kesinlikle katılıyorum ama son yüzyılda çıkacak en büyük savaşlar sudan kaynaklanacaktır.[/b] | |
|
| |
GAZİ BalaKurt
Mesaj Sayısı : 84 Doğum Tarihi : 21/03/81 Yaş : 43 Nerden : KAYSERİ İş-Meslek : TÜRKÇÜ Kayıt tarihi : 09/05/09
| Konu: Geri: Mayın Alanı Hz.İbrahimin Göç Yolu mu? Perş. 4 Haz. 2009 - 19:19 | |
| Yahudi işbirlikçileri, utanması olmayan haysiyetsiz, şerefsiz din taciri yahudi işbirlikçileri tümünüzün ALLAH BELASINI VERSİN.
Yasayıda meclisten geçirdiler, az kaldı bu şerefsizler bu memleketide satarlar. Yahudiye hizmet eden köpek soylular | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Mayın Alanı Hz.İbrahimin Göç Yolu mu? Perş. 4 Haz. 2009 - 20:29 | |
| |
|
| |
ESEN Gök Kurt
Mesaj Sayısı : 136 Doğum Tarihi : 14/12/57 Yaş : 66 Nerden : AYDIN İş-Meslek : Köşe Yazarı İsim : ESEN Kayıt tarihi : 02/05/09
| Konu: Geri: Mayın Alanı Hz.İbrahimin Göç Yolu mu? Perş. 4 Haz. 2009 - 22:19 | |
| Nil'den Fırat'a kadar olan topraklar,Tevrat'ta ARZ_I MEVDUD olarak geçer.Yani BAĞIŞLANMIŞ TOPRAKLAR.... Çiftlikden 1948 yılında devlet olan İsrail'in kızıl elması Arz-ı Mevdud olan toprakları ele geçirerek BÜYÜK İSRAİL devletini kurmaktır.Yegane hedefide budur.Filistin ve Gazze olayları,direnişler bu hülyalarının önündeki engellerden biridir.O engeller kalkarsa sırada Suriye ve Türkiye,Irak vardır.Irak'ın kuzeyindeki yapay devletcil yahudi barzani devletidir.Irak'ın işğaliyle İsrail'in Irak sorunu çözümlenmiştir.ARZ_I MEVDUD için problem olarak kalan Suriye ve Türkiye,bunu yanında direnen Filistin vardır.Yahudi kadınların Adana,Mersin,Urfa'da doğum yaparak doğum yerlerini kimliklerinde yazdırmaları boşuna değildir. Diğer bir hedefde can çekişen Türk tohumculuğunu mayınlı arazilerde tohumculuk yaparak tamamen öldürmektir.Ki tohumculuğun tıbbi yönüde ayrı bir Türk Soykırımıdır. | |
|
| |
| Konu: Geri: Mayın Alanı Hz.İbrahimin Göç Yolu mu? Cuma 5 Haz. 2009 - 9:32 | |
| - ESEN demiş ki:
- Nil'den Fırat'a kadar olan topraklar,Tevrat'ta ARZ_I MEVDUD olarak geçer.Yani BAĞIŞLANMIŞ TOPRAKLAR....
Çiftlikden 1948 yılında devlet olan İsrail'in kızıl elması Arz-ı Mevdud olan toprakları ele geçirerek BÜYÜK İSRAİL devletini kurmaktır.Yegane hedefide budur.Filistin ve Gazze olayları,direnişler bu hülyalarının önündeki engellerden biridir.O engeller kalkarsa sırada Suriye ve Türkiye,Irak vardır.Irak'ın kuzeyindeki yapay devletcil yahudi barzani devletidir.Irak'ın işğaliyle İsrail'in Irak sorunu çözümlenmiştir.ARZ_I MEVDUD için problem olarak kalan Suriye ve Türkiye,bunu yanında direnen Filistin vardır.Yahudi kadınların Adana,Mersin,Urfa'da doğum yaparak doğum yerlerini kimliklerinde yazdırmaları boşuna değildir. Diğer bir hedefde can çekişen Türk tohumculuğunu mayınlı arazilerde tohumculuk yaparak tamamen öldürmektir.Ki tohumculuğun tıbbi yönüde ayrı bir Türk Soykırımıdır. bizim kendini bilmez ukala ahlaksız kansız siyasilerimiz uyusun.yadudi itler ise hedeflerine ulaşmak için gece güündüz çalışsın..... | |
|
| |
| Mayın Alanı Hz.İbrahimin Göç Yolu mu? | |
|