KIZIL ELMA Yetkili Asena
Mesaj Sayısı : 1196 Doğum Tarihi : 04/03/86 Yaş : 38 Nerden : ANTALYA İsim : FATMA Kayıt tarihi : 06/02/09
| Konu: ÇOK SEVDİĞİMİZ ASENALAR C.tesi 13 Haz. 2009 - 12:43 | |
| ÇOK SEVDİĞİMİZ ASENALAR
Biz okul kantinlerinde sevdik Çayımızın buharına, Sigaramızın dumanına katıp onları, Nefes nefes yudum yudum onlarlaydık hep Sonra puslu eylül kavgalarında arkamızda bıraktık Çok sevdiğimiz Asenaları Biz okul sıralarında sevdik Ama adlarını sıralara kazımadık Çünkü onların adları Sıralara kazınmayacak kadar kutsaldı Sonra hain pusu gecelerinde arkamızda bıraktık Çok sevdiğimiz Asenaları Biz onları alelade duygularla sevmedik Ne okey partilerine değiştik Ne de boş meyhane sohbetlerine Biz onları gonca gül gibi sevdik Goncamız dedik onlara İncinmesinler diye açılmalarını istemedik hayata Hep gonca gül kalsınlar istedik Sonra komünist mermilerle arkamızda bıraktık Çok sevdiğimiz Asenaları Biz onları duvarlara yazdığımız Kan kırmızısı sloganlar gibi sevdik Kahrolmalıydı ülkümüzden Ve onlara olan sevgimizden başka her şey kahrolmalıydı Sonra ani baskın gecelerinde arkamızda bıraktık Çok sevdiğimiz Asenaları Namusumuz dedik onlara Yürekten sevgi besledik biz o Asenalara Unuttuk sanmayın sizi sakın Bizim gönlümüz davamız kadar size de yakın Gün gelir devran döner Turan hayalleriyle arkamızda bıraktığımız Asenalaramıza da kavuşacağımız günler yakın… | |
|
bozkurtalp BalaKurt
Mesaj Sayısı : 30 Doğum Tarihi : 15/11/84 Yaş : 40 Nerden : yazıhan İş-Meslek : hayvanlarla uğraşıyorum İsim : bozkurt Kayıt tarihi : 29/05/09
| Konu: Geri: ÇOK SEVDİĞİMİZ ASENALAR C.tesi 13 Haz. 2009 - 23:35 | |
| eyvallah kimi cansu kimi seval kimi feraye kimi ise adını söğleyemediğimiz ela gözlü ama hepsi leyla bayrakta leyla yeminde leyla gönlümdeki leyla ASENA | |
|
Misafir Misafir
| |
Gulyuzlusevdigim BalaKurt
Mesaj Sayısı : 28 Doğum Tarihi : 01/07/84 Yaş : 40 Nerden : Ankara İş-Meslek : onemlimiki Kayıt tarihi : 22/03/09
| Konu: Geri: ÇOK SEVDİĞİMİZ ASENALAR Paz 14 Haz. 2009 - 17:55 | |
| EMEGINIZE YUREGINIZE SAGLIK BASARILARINIZIN DIM OLMASINI TEMENNI EDERIM ALLAH A EMAET OLUN | |
|
bozkurtalp BalaKurt
Mesaj Sayısı : 30 Doğum Tarihi : 15/11/84 Yaş : 40 Nerden : yazıhan İş-Meslek : hayvanlarla uğraşıyorum İsim : bozkurt Kayıt tarihi : 29/05/09
| Konu: Geri: ÇOK SEVDİĞİMİZ ASENALAR Ptsi 15 Haz. 2009 - 20:25 | |
| | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ÇOK SEVDİĞİMİZ ASENALAR Salı 16 Haz. 2009 - 6:11 | |
| |
|