ÜLKÜSERAP02 Yetkili Asena
Mesaj Sayısı : 882 Doğum Tarihi : 01/04/89 Yaş : 35 Nerden : Adıyaman/Besni Kayıt tarihi : 09/02/09
| Konu: İstifa Ediyorum...!! C.tesi 27 Haz. 2009 - 6:25 | |
| İstifa ediyorum
Bu belge ile resmi olarak yetişkinlikten istifa ettiğimi bildiririm. Tekrar 8 yaşın tüm sorumluluklarını kabul etmeye hazırım.
Yağmur sonrası çamurlu sularda tahta parçası yüzdürmek, kayalarda yürümek istiyorum.
Çikolatanın paradan daha iyi olduğunu çünkü daha tatlı ve yenilebilir olduğunu düşünmek istiyorum.
Sıcak bir yaz gününde bir meşe ağacının gölgesinde oturup arkadaşlarımla limonata satmak istiyorum.
Bütünbildiğin, renkler, çarpım tablosu ve ninniler ama bu kadar az bilmekseni rahatsız etmiyor çünkü ne bilmediğini bilmiyorsun ve umurunda dadeğil. Bildiğin tek şey mutlu olmak, çünkü seni üzecek veya kızdıracakşeylerden tamamen bihabersin.
Dünyanın adil olduğunu, herkesin iyi ve dürüst olduğunu düşünmek istiyorum.
Her şeyin mümkün olduğuna inanmak istiyorum.
Yaşamın karmaşıklığını unutup, yeniden küçük şeylerden fazlasıyla heyecanlanmak, zevk almak istiyorum.
Tıpkı şimdi birilerininin söylediği, sevgi sözünün bana mutluluk vediği gibi.
Günümün,bilgisayar arızaları, kâğıt yığınları, üzücü haberler, bankada paraolmadan ay sonunu getirme kaygıları, doktor faturaları, dedikodu,hastalık ve sevdiklerin kaybedilmesinden ibaret olmasını istemiyorum.
Aşkın varlığını (daha doğrusu yalan olduğunu) bilmek dahi istemiyorum.
Gülümseme,kucaklaşma, tatlı bir söz, doğruluk, adalet, barış, rüyalar, hayallerve kardan adam yapmanın gücüne inanmak istiyorum.
İşte,çek defterim ve arabamın anahtarları, kredi kartlarımın ekstremleri,gelir belgelerim. Resmi olarak yetişkinlikten istifa ediyorum.
Eğer bu konuda benimle daha fazla konuşmak istiyorsanız, önce beni yakalaman lazım, çünküüüü; Ebeee, elim sendeeeee!
NOT: Alıntıdır.
| |
|
ESEN Gök Kurt
Mesaj Sayısı : 136 Doğum Tarihi : 14/12/57 Yaş : 66 Nerden : AYDIN İş-Meslek : Köşe Yazarı İsim : ESEN Kayıt tarihi : 02/05/09
| Konu: Geri: İstifa Ediyorum...!! C.tesi 27 Haz. 2009 - 8:50 | |
| Serap hanım,gerçekten hepimizi çocukluk yıllarımızı hasret,minnet,mihnetle anarız.Çocukluk yıllarımız saf,temiz,berrak,katıksız yıllarımızdır. Ne zamanki küçücük aklımızla iki ayak üzeride durmayı becerdiğimiz gün,yavaş yavaş berraklığın yerini bulanıklık alıyor.Sizde yukardaki yazınızda güzel açıklamışsınız.Yüreğinize sağlık. | |
|
ÜLKÜSERAP02 Yetkili Asena
Mesaj Sayısı : 882 Doğum Tarihi : 01/04/89 Yaş : 35 Nerden : Adıyaman/Besni Kayıt tarihi : 09/02/09
| |