KÜÇÜKÇEKMECE MHP İLÇE BAŞKANI YAHYA SARI'NIN BASIN AÇIKLAMASI
Sayın Divan Başkanım,
Saygıdeğer İlçe Başkanlarım
Muhterem Dava arkadaşlarım,
Siyasi partilerimizin çok değerli temsilcileri,
Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan değerli muhtarlarımız,
Davetimize icabet eden kıymetli misafirler
Sivil toplum kuruluşlarımızın kıymetli başkan ve yöneticileri
Saygıdeğer basın mensupları,
Hanımefendiler, Beyefendiler,
Milliyetçi hareket Partisi İlçe teşkilatı kongremize
Hoş geldiniz, şeref verdiniz.
Mensubu olmaktan büyük gurur duyduğum, üyeliğini şerefle taşıdığımız, Türkiye sevdalılarının partisi Milliyetçi Hareket Partisi Küçükçekmece İlçe Teşkilatımızın, 7.Olağan kongresinin önce ülkemize ve partimize hayırlı olmasını Yüce ALLAH'tan niyaz ediyor, bu vesile ile mübarek üç ayların başlangıcı olan ve geçtiğimiz perşembe günü huşu ile idrakine vardığımız Regaib Kandilinizi de en içten dileklerimle tekrar kutluyorum.
19 Mart 2006 tarihindeki 6.Olağan kongrede ülkücü iradenin gösterdiği teveccüh ile yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte İlçe Başkanlığı görevine layık görüldük.
Mazbatamızı aldığımız günden itibaren tarihi belli olmayan Milletvekilliği genel seçimlerinin hemen yapılacağı düşüncesi ile hazırlıklarımıza başladık.
Hızlı bir şekilde komisyonlarımızı yeniden kurup, her mahallemizde en az dokuz kişiden oluşan Mahalle Birim Teşkilatlarımızı güçlendirdik.
-Milyonlarca işsizimizin sesini duyuracak, -Kepenk kapatan esnafımızın sönen hayallerini yeniden canlandıracak,
-Yaşam mücadelesinde dirençsiz kalan işçi ve memur kardeşlerimize çare olacak,
-Sefaletle boğuşan emeklilerimizin kaygılarını giderekcek,
-Yolsuzluklara dur diyerek TBMM'de hesap soracak,
-Emperyalizmin silahlı maşası ayrılıkçı terör örgütü ve işbirlikçilerinin önünü kesecek tek parti, Milliyetçi Hareket Partisi olduğundan ilçemizi baskın bir seçime hazır hale getirdik.
60 ilimizin nüfusundan büyük olan Küçükçekmece'mizdeki sorunları, mahalle birimlerimizle birlikte tespit edip, çözüm önerilerimizi de sunarak, il başkanlığımıza ve oradan da genel merkezimize ilettik.
Davamız için sadakat, özveri ve azimle çalışarak; Milletimizin sigortası olan Milliyetçi Hareket Partisi'ni özellikle kozmopolit bir nüfus dağılımına sahip olan ilçemizde, 22 Temmuz 2007 Milletvekili Genel Seçimlerine hazırladık.
Değerli Dava arkadaşlarım, kıymetli misafirler;
Küçükçekmece ilçemizde dava arkadalarımızın üstün gayretleri ve vatandaşlarımızın da teveccühü ile partimizin oyunun bir önceki seçime oranla misli misli artırarak 2002 Milletvekilliği seçimlerinde % 6.5 olan oranımızı, 2007 Milletvekilliği seçimlerinde % 14'e çıkarttık.
Yine 2004 yılında yapılan yerel ve mahalli seçimlerde partimizin ilçemizdeki belediye başkanlığı için aldığı oy oranı % 5.5 civarından 2009 yerel ve mahalli seçimlerde belediye başkanlığı için aldığımız oy oranı 7.8' çıkarttık.
Önümüzdeki dönemde ise oy oranımızı birkaç kat daha yükselterek, belediye başkanlığının yanı sıra Milliyetçi Hareketin İstanbul ilimizdeki en yüksek oy aldığı bir Küçükçekmece için, birlik ve beraberlik için, el ele gönül gönüle olmak için, Milliyetçi Hareket Partisi iktidar meşalesini Küçükçekmece'den yakmak için bu göreve tekrar arkadaşlarımızın teveccüh ve destekleriyle talip olduk.
Partimizin kurucusu mücadelemizin mimarı olan Türk Dünyasının BAŞBUĞU rahmetli ALPASLAN TÜRKEŞ beyi saygı ve rahmetle anıyor mekanı cennet peygamber efendimize komşu olmasını diliyorum
ÜLKÜ YOLUNDA ÜLKÜCÜ OLMAK
KENDİMİZİ BU YOLA ADAMAK BİZE ŞEREFTİR
ZORLUKLAR BİZE MÜEBBETTİR
GİYDİĞİMİZ ATEŞTEN GÖMLEKTİR
VATAN UĞRUNA TOPRAK UĞRUNA BAYRAK UĞRUNA diyerek
Değerleri uğruna canlarını vermiş Ülkücü Şehitlerimizi de rahmetle anıyor
Mekanları cennet olsun diyorum
Dün itibariyle parti kademelerinde görev yapan MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ'nin
Onurlu geleceğini omuzlarında sırtlanan gönül vermiş dava arkadaşlarımın her birine ayrı ayrı
Teşekkür ediyorum
Gün; çalışma günüdür.
Gün; ayrışma değil, birlik ve beraberlik günüdür.
Gün; kırgınlık ve dargınlıkların unutulup, Türk Milliyetçilerinin gönül gönüle omuz omuza verme günüdür.
Gün; hiçbir ülkücüyü kaybetme değil, tam tersine vatanın bölünmez bütünlüğünü, ay yıldızlı bayrağımızı göklerde dalgalanmasını ve ezanımızın ilelebet semalarda yankılanmasını isteyenlerin birleşme günüdür.
Bu görev; milletimizin ve Türk tarihinin bizlere verdiği vazgeçilmez bir yükümlülüktür.
Değerli dava arkadaşlarım; Türkiye'mizin 86 yıllık iktisadi işletmelerinin haraç mezat satış sistemi ile özellikle yabancılaştırıldığı, iç ve dış borçlarımızın son 6.5 yılda üç kat artarak altıyüz milyar doları bulduğu, işsiz sayımızın ikiye katlanarak dört milyon beş yüz bin'i aştığı, esnaf, tüccar ve üreticimizin yarısının kepenk kapattığı, milyonlarca vatandaşımızın borç batağına saplandığı bir ekonomik dönemi yaşıyoruz.
AKP iktidarını ve sayın Başbakanı buradan uyarıyoruz. Özellikle ABD ve Avrupa gibi yabancı devletlere karşı kuzu, Türk milletine ise şahin kesilen, vatandaşlarımızın çok büyük kısmı fakirlikle boğuşurken, milletimizin kaynaklarını yandaş ve yabancılara peşkeş çeken, ithalata getirdiği bütük avantajlarla üretimin önünü keserek, üretim ekonomisinden borca ve ithalata dayalı iktisadi sistemi yerleştiren bir iktidar dönemini yaşıyoruz.
Terörü bitirme noktasına getirmiş bir Türkiye'yi, her gün birkaç askerimizin, polisimizin yada vatandaşlarımızın şehit edildiği bir ülke haline getiren, emperyalizmin silahlı maşası PKK terör örgütünün başına sayın, vatan, bayrak ve ezan uğruna kara toprağa düşerek şehit olan askerlerimize kelle diyen...! ve tarihi boyunca düşmana boyun eğmemiş Türk askerimizin başına Süleymaniye'de çuval geçirilmesini içine sindirebilen bir iktidardan kurtulmak için, top yekün bir seferberlik başlatmalıyız
Büyük ve güçlü Türkiyemizin inşası ancak Milliyetçi Hareketin iktidarı ve kadrolarıyla mümkündür. O kadroların göreve gelmesinin başlangıcı da buradan başlamaktadır.
Sayın Başbakan Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizde size buradan wan munite diyoruz.
Değerli dava arkadaşlarım, kıymetli misafirler;
Partimizin ülke genelinde gerçekleştirdiği kongrelere milletimizin göstermiş olduğu teveccüh, hareketimizin iktidarının müjdeleyicisidir.
Küçükçekmece İlçe Teşkilatı olarak; bu kongreden de bütünleşmiş, birlik ve beraberlik içinde, tek vücut olarak çıkacağımızdan hiç şüphemiz yoltur
Sayı doğrultusunda n Genel Başkanımız Dr.Devlet BAHÇELİ Beyefendinin işaret ettiği düstur "ÖNCE ÜLKEM, SONRA PARTİM ve BEN" diyen tüm vatandaşlarımızı bu kutlu davamızın mensupları arasına ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ile birlikte yol arkadaşı olmaya birlikte yürümeye davet ediyoruz.
Yapacağımız ilçe kongremizin galibi sadece MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ dir. Bu bir yarıştır. Demokrasilerde bu yarışmalar hep vardır var olmayada devam edecektir. MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ ne yakışır sonuç almayı ümit ediyor demokratik bir şekilde seçimin gerçekleşmesini diliyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi saygıyla selamlıyor, kongremizin Partimize, milletimize ve ülkemize hayırlar getirmesini Cenabı ALLAH'tan niyaz ediyorum.
Allah yar ve yardımcınız olsun