ÜLKÜSERAP02 Yetkili Asena
Mesaj Sayısı : 882 Doğum Tarihi : 01/04/89 Yaş : 35 Nerden : Adıyaman/Besni Kayıt tarihi : 09/02/09
| Konu: ********SEN BUSUN DÜNYA******** C.tesi 18 Tem. 2009 - 8:55 | |
| SEN BUSUN DÜNYA
İşte sen böylesin sen busun dünya Bağrında yılanlar barındırıyorsun Düzeni bozuk bir yargısın dünya Suçluları böylemi arındırıyorsun
İşte böyle oluyor katliam seyret Sanki trene bakıyor oturmuş millet Birgün o devranın dönecek elbet Nefsimi şeytanla barıştırıyorsun
Kutuplaşmış içinde türlü pislikler Ne zaman dost olmuşki kurtlarla itler Ta ezelden belli bozuk niyetler Hala benim geçmişimi araştırıyorsun
Anlatma dinlemem çan-çun-çin'i Hangi kitapta yazıyor bu kimin din'i Bak üstüne çekme böyle bir kin'i Sen beni başkasıyla karıştırıyorsun
Senin için söylenecek çok şey var çok Eline yüzüne bulaşmış binbir türlü ..ok Dünya, senin varya insafın yok Yanlış duvarları aşındırıyorsun
Dünya, böyle içine edenler varken Hala senin ardından gidenler varken Altında kefensiz bedenler varken Çok kötü şeyler düşündürüyorsun
Huzurlumu geçti söyle bir günün Zulüm çile dolu bu günün dünün Durma dünya sevin zaferinle öğün Kapanmış yaralarımı kaşındırıyorsun
Hep kiralık gözüyle bakmıştım sana Sonunda bedelin yük oldu bana Allah c.c bir beden vermiş her türlü cana Ruhumu bedenden taşındırıyorsun...
(turkuaz yılmaz
| |
|