UlkuGulu.Hareket-Forum.Net ÜLKÜGÜLÜ | UlkuGulu.com | facebook.com/UlkuGuluyuz |
|
| ATASINI TANIMAYAN ECNEBİYE KÖLE OLUR! | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
iSTiKLâL BalaKurt
Mesaj Sayısı : 45 Doğum Tarihi : 19/05/19 Yaş : 105 Nerden : Türkiye İş-Meslek : * Kayıt tarihi : 08/05/09
| Konu: ATASINI TANIMAYAN ECNEBİYE KÖLE OLUR! Salı 27 Ekim 2009 - 7:57 | |
| ATA'SINI TANIMAYAN ECNEBİYE KÖLE OLUR!ATASINI TANIMAYAN ECNEBİYE KÖLE OLUR Ben o sırlar aleminde, nura yelken açıyorum Işıltılı neonlardan, riyalardan kaçıyorum Çanakkale diyarına, düşlerimde uçuyorum. Tarihini bilmeyenin; geleceği hile olur Atasını tanıyaman, ecnebiye köle olur. Türk İslâm’ın düşmanından; meydan meydan hesap sorduk Savaş bize toy, düğündür; mehter ile haçlı yorduk Sibirya’dan ta Tuna’ya; at koşturup, otağ kurduk. Şaha kalkmış beratlarda; parıldayan yele olur Atasını tanımayan; ecnebiye köle olur. Can verdiler bahardayken; onlarındır bayrak rengi Bakışları ışıl ışıl; mavi, yeşil, kahverengi Tekbirlerle, Peygamberle; süslenmişti cenk ahengi Hayranlığım, saladaki, ezandaki dile olur Atasının tanımayan, ecnebiye köle olur. Ecdadımı hatırlayıp; şuhedayı sor arada Bayrak, vatan nedir diye; aklını da yor arada? Bedrin Arslanları burda; Mehmetçikle bir arada. Hatmi Şerif, Fatihamız; Cennet’teki güle olur Atasını tanımayan, ecnebiye köle olur. Unutulan dünler için, yüreğimi dağlıyorum Nerede bir yetim görsem; ondan fazla ağlıyorum Maneviyat ırmağında, şehitlerle çağlıyorum Kaynakları kirletirsek; olan berrak göle olur Atasını tanımayan, ecnebiye köle olur. Kadir DURAK (lebiderya) | |
| | | iSTiKLâL BalaKurt
Mesaj Sayısı : 45 Doğum Tarihi : 19/05/19 Yaş : 105 Nerden : Türkiye İş-Meslek : * Kayıt tarihi : 08/05/09
| Konu: Geri: ATASINI TANIMAYAN ECNEBİYE KÖLE OLUR! Salı 27 Ekim 2009 - 7:58 | |
| Alnımızdan vurulup, toprağımıza dolduk Ömrümüz nisandayken; hazanı, kışı bulduk Güller yeşersin diye, ay yıldız için solduk. Cennet bahçelerinde, Zümrütlere dal olduk BİZ ONSEKİZ MART GÜNÜ; BAYRAKTAKİ AL OLDUK... Conkbayırı coşmuştu, kanımız oluk oluk Gelibolu sırtları, Mehmetçikle bir soluk Ölümlerle çağladık, yan yana, bölük bölük. Miraç’tan yer yüzüne, sicim sicim sel olduk BİZ ONSEKİZ MART GÜNÜ; BAYRAKTAKİ AL OLDUK... Berat şahlanışında, mucizeleri gördük Namert geçmesin diye; canımızdan set ördük Muhammed aşkı ile; küffar defteri dürdük. "Şehitler Ölmez." Diyen; Cebrail’e dil olduk BİZ ONSEKİZ MART GÜNÜ; BAYRAKTAKİ AL OLDUK... Süngümüzle, dipçikle; mermilerini yorduk Vira Bismillahlarla, Hak için düşman vurduk İmanlı yumruklarla, haçlıdan hesap sorduk. Yaratan’a şükredip; liyakatlı kul olduk BİZ ONSEKİZ MART GÜNÜ; BAYRAKTAKİ AL OLDUK... Çanakkale’yi geçip, İstanbul diyemedi Mihrabımın süsüne, elini değemedi Vallahi Yiğit Türk’ün; başını eğemedi, Sancağı bırakmayan, Şuhedada el olduk BİZ ONSEKİZ MART GÜNÜ; BAYRAKTAKİ AL OLDUK... Sanmayın ki ölüyüm; sizlere emanetim Asıl amenatimiz; kalmasın öksüz, yetim Şehidim ben şehidim; sararmaz benzim, betim. Makam-ı Nur Mekân’da; şefaate bal olduk BİZ ONSEKİZ MART GÜNÜ; BAYRAKTAKİ AL OLDUK... KADİR DURAK (LEBİDERYA) | |
| | | KIZIL ELMA Yetkili Asena
Mesaj Sayısı : 1196 Doğum Tarihi : 04/03/86 Yaş : 38 Nerden : ANTALYA İsim : FATMA Kayıt tarihi : 06/02/09
| Konu: Geri: ATASINI TANIMAYAN ECNEBİYE KÖLE OLUR! Salı 27 Ekim 2009 - 10:09 | |
| paylaşım için sağol canım...çok doğru...Atasını tanımayandan ne beklersin ki...tarihini bilmeyenden ne beklersin... Geçmişini bilmeyenin geleceği olmaz... | |
| | | iSTiKLâL BalaKurt
| Konu: Geri: ATASINI TANIMAYAN ECNEBİYE KÖLE OLUR! C.tesi 31 Ekim 2009 - 13:07 | |
| İslâm özlü, Türk nakışlı Kartal başlı, kurt bakışlı Yıldız gözlü, hilal kaşlı Cennet Mekân, Mehmet Akif. Ruhu vatan, teni vatan Kalbimizde O’dur atan Kalemiyle bayrak tutan Cennat Mekân Mehmet Akif. Hatırlattı sakarya’yı Birleştirdi her paryayı Başkent seçti Ankara’yı Cennet Mekân Mehmet Akif. Mabedimi kutsal bildi İlimiyle zulmü sildi Türk’e zafer yazan eldi Cennet Mekân, Mehmet akif. Ecdadıma selam durdu Vatansızdan hesap sordu İmanıyla küffar vurdu Cennet Mekân, Mehmet Akif. Mehmetçiğe gül gösterdi Gök yüzünü göl gösterdi Marşı yazıp, yol gösterdi Cennet Mekân Mehmet Akif. Minarede; Ezan oldu Gönlümüze sesi doldu Sönmeyecek nuru buldu Cennet Mekân, Mehmet Akif.
KADİR DURAK (LEBİDERYA) | |
| | | iSTiKLâL BalaKurt
| Konu: Geri: ATASINI TANIMAYAN ECNEBİYE KÖLE OLUR! C.tesi 31 Ekim 2009 - 13:09 | |
| ŞEHİDİ KARŞILAMA TÖRENİ Hubbül vatan diyerek canlarından geçenler... Şefaat hakkınızdır; şahadeti seçenler... Sende nura gark oldun; sırlı şahitler biziz Firdevsi Makam’daki; nurlu şehitler biziz... Alnının akı ile, hoş geldin ey yağızım Ben senin tarihteki; Türk Atası Oğuz’um... Merhaba Ey Şehidim; Türk İslâm’a Tuğrayım Merhaba Ey Yiğidim; Ben de Saltuk Buğrayım... Makamın kutlu olsun, senle nurdur bedenim Malazgirt Ovası’nın Alparslan hanı benim... Sinemize süs oldun, kutlu bir değersin sen Sögüt’te çınar olan; Ertuğrul Gazi’yim ben... Gönüllere ilacısın, baş tacısın Mehmedim İstanbul’u fetheden Fatih Sultan Mehmedim... Meleklerle bir geldin; bu an benim has anım Surlara sancak olan; Ulubatlı Hasanım... Şöyle yanıma kurul, buyur aklı selimim Hak yolunun kölesi; Hünkâr Yavuz Selimim... Yeryüzüne sığmadı; Arş’a çıktı koğuşum Seddülbahir’den gelen; Şehit Yayha Çavuş’um... Muhammed'i Hak bilen; Şerefli, Şanlı Türk’üm Bayrağa vatan diyen; Büyük Türk ******’üm... KADİR DURAK (LEBİDERYA) | |
| | | | ATASINI TANIMAYAN ECNEBİYE KÖLE OLUR! | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|