AKINCI27 BalaKurt
Mesaj Sayısı : 95 Doğum Tarihi : 01/06/63 Yaş : 61 Nerden : almanya İş-Meslek : tekniksiyen Kayıt tarihi : 24/10/09
| Konu: Ülkücü Sözleri Arşiv Çarş. 28 Ekim 2009 - 14:18 | |
| Ülkücüler ipeğe sarılmış çeliktir…Ve tarih bir gün, acz içinde kıvrana kıvrana şehadete susamış bir ülkücüden daha müthiş bir silahın keşfedilemediğini yazmak zorunda kalacaktır…S.Ahmet Arvasi —————————————-—————————————- Ne hasta bekler sabahı, Ne genç ölüyü mezar.Ne de şeytan bir günahı, Seni beklediğim kadar…Üstad Necip Fazıl Durma düşman durma, gücünü artır,Türklüğün başına hakaret yağdır.Uyuyan bir kavme bu felaket azdır,Vur eski kölesi utandır onu,Bırakma uyusun, uyandır onu!..Ziyâ Gökalp—————————————-Sen bendini yıkan asi su,Sen engel tanımayan rüzgar,Sen Ergenekon dağından doğan güneş,Sen ALLAH’ ın iman ve bilek gücü ile donattığı şanslı kul…Senin adın TÜRK!..————————————–————————————–Yüksel Türk!Senin için yükselmenin hududu yoktur…—————————————-—————————————-Namus lekesi değil bu alnımda gördüğünüz.Vurulmuş düşmüşüm güpegündüz…——————————————————————————İdealler yıldızlar gibidir.Onlara belki ulaşamazsınız ama bakarak yönünüzü tayin edebilirsiniz…Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ———————————–———————————–DÖKÜLEN KAN ALINAN CAN BİZİM YIKILSIN LİBERAL KAPİTALİZM BAYRAK ŞEREFTİR ŞEREFSİZLER NE BİLİR——————C*——————-Geldi ölümlü yalan, gitti ölümsüz gerçek.Siz hayat süren leşler, sizi kim diriltecek?..Üstad Necip Fazıl———————————–———————————–Türklüğün vicdanı bir, dini bir, vatanı bir.Fakat hepsi ayrılır, olmazsa lisanı bir…Ziya Gökâlp —————————————————————————— Ülkü uğrunda gönüller delidir,Kişiler ülkü uğrunda ölmelidir…Ziyâ Gökalp———————————–———————————–Uluna da bozkurtlarım, uluna.Uluna da ince aylar doluna.Gafil durup güvenirsen soluna,Başın üzre sefil baykuş öttü bil!Öz yurdunu iki pula sattı bil!..N. Yıldırım Gençosmanoğlu——————————————————————————Yıkıldın, yakıldın devrim dediler,Soysuzlaştırıldın evrim dediler,Bozkurt’a it, ite yavrum dediler,Kalk, doğrul, yerinden yürü. Geç öne!UYAN EY TÜRK KENDİNE DÖNMEYİ DENE!..————————————-————————————-Ülkü denen nazlı gelin erde şan ister,Büyük devlet kurmak için büyük kan ister…—————————————–—————————————–Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür…————————————–————————————–Zafer, asla mahvolduklarını zannedenler tarafından kazanılamaz…Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ————————————————————————Dalından kopan yaprağın akibetini rüzgâr tayin eder…Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ[b]——————-C*——————-İTTEN POST CAKALDAN DOST OLMAZ !!!
CcC_uLKuDaS_CcC EL ÖPEREK TARİKAT ADAMI, YALAKALIK YAPARAK TA SİYASET ADAMI OLANLARA İNAT, ADAMIN ADAMI DEYİL DAVAMIZIN ADAMIYIZ EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN Ülkücü Derler BizeAslımız oguz aslıÜlkücü derler bizeNeslimiz âsım nesliÜlkücü derler bizeCihandır eşiğimizOcaktır beşiğimizDokuzdur ışığımızÜlkücü derler bizeİmanın kölesiyizKüfürün belasıyızTürk-islam kalesiyizÜlkücü derler bizeVatana kanat gerdikUğrunda neler gördükDörtbin de şehit verdikÜlkücü derler bizeZindanlar şükrümüzdür Çilemiz zikrimizdir Partimiz fikrimizdir Ülkücü derler bize Zindanda bozkurt terler Çakallar neden hürler Korksunlar diktatörler Ülkücü derler bize Allah’tır tek hakim be Kur’an’dır tek hüküm be Bey kimmiş, paşa kim be Ülkücü derler bize İpsede kaderimiz Yüzülsede derimiz Başbuğdur liderimiz Ülkücü derler bize Başbuğ’dan ferman ola âRif’e derman ola Gün ola harman ola Ülkücü derler bize Bir Ükücü SevdimYıllar oncesiydiPuslu bir eylul sabahıKampus kantınınde tanısmıstık onunlaDaha dün gibiGozleri kömur karasıSozleri gonul yarasıydıVurulmustumKoç gibi delikanlı derler ya iste tam oyleydıÖzü sözü birMertti sertti erkektiAsık olmustumPlatonıkte olsaO benim aşkımdı seviyordumGozgoze gelınce bogazıma birşeyler düğümlenir kekelerKonusamazdım agzım kururdu titrerdimO ise oylece bakar susardıAynı okuldaydıkBenimle ilgilendigini hissederdim konusmazdıYanyana gelirsek lafı ben acar beklerdimO havadan sudan konusur araya laf karıştırır ceker giderdiBazen günlerce gözükmezdiÖzlerdim beni sevdigini söylemesi içinHer numarayı yapardım yemezdiCay içelim derdim gelmezdiTelefonumu verirdim aramazdıKitabını notlarını alırdım verene kadar istemezdiEline dokunurdum çaktırmadan cekerdiYalnızca kantinde yakalardım onuGider otururdum yanına cay alma bahanesiyleKalkar donunce tam karsıma otururduHissederdimBeni sevdigini gözleri soylerdiO soylemezdiSinirlendiğini belli etmemeye calışarakCayını yarım bırakırSigarasını söndürür kalkar giderdi çıldırırdım“ikibin içerdi”O hep gitti ben hep bekledim boyle gecti tam üç seneOkul bitmek üzereydı ve benim doğum günümdüOnuda cagırmıstımHer zamankı gıbı gelmez dıyordumAma geldi ilk defa geldi sevinçten uçuyordumKapıda onu görünce herseyi göze aldımElalemın ıcınde boynuna sarılıpBagıra cagıra“seni seviyorum lan dedim seni seviyorum”Rahatlamıstım arkadaslar aptallaştılarben utancdan kıpkırmızıO elindeki bir tek kırmızı gülü uzattı bana“lanet olsun dedi lanet olsun bende seni seviyorumGözgözeydik aglıyorduAcı bir gülümseme vardı yuzundeİceri bile girmedi kapıdan dondu gittiİçimde fırtınalar koptu o gidinceYüregim acıyorduSeviyordum seviliyordum aglıyordumGitmiştiAylar sonra gazetede gordum resminiOkulunu bitirmiş ogretmen olmustuGupe gunduz yol ortasında ogrencilerininGözü önünde vurmuslar onu“ülkücüymüş”TÜRKÜMGülmeyi unuttum gülemiyorum,Türküm ezilmem ezemiyorum,Esire iskence edemiyorum,Dogru yoldan çıkamıyorum,Ülkeme ülküme bağlıyım ben,Verdigim sözden dönemiyorum,Türküm,Türkden başkasını sevemiyorum,Yeminim var allahıma,Ülkemi Satamıyorum..! | |
|
EMRE YavruKurt
Mesaj Sayısı : 1 Doğum Tarihi : 13/07/92 Yaş : 32 Nerden : MANİSA/SOMA İş-Meslek : işsiz Kayıt tarihi : 30/10/09
| Konu: Geri: Ülkücü Sözleri Arşiv Cuma 30 Ekim 2009 - 16:36 | |
| Dağda üç beş domuz sürüsü...tutturmuş bi kürdistan türküsü... Eline almış bir masa örtüsüsatsan beş para etmezne dirisi ne ölüsü...soyu soysuz olan sensin toprak senin neyine... ıte ıtlık yapıp kafa tutma beyin...Anlsana dediğimi sokaktaki köpek ağlar haline...Duy ulan soysuz. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ! ! ! | |
|
KIZIL ELMA Yetkili Asena
Mesaj Sayısı : 1196 Doğum Tarihi : 04/03/86 Yaş : 38 Nerden : ANTALYA İsim : FATMA Kayıt tarihi : 06/02/09
| Konu: Geri: Ülkücü Sözleri Arşiv Cuma 30 Ekim 2009 - 21:01 | |
| | |
|
AKINCI27 BalaKurt
Mesaj Sayısı : 95 Doğum Tarihi : 01/06/63 Yaş : 61 Nerden : almanya İş-Meslek : tekniksiyen Kayıt tarihi : 24/10/09
| Konu: Geri: Ülkücü Sözleri Arşiv Paz 1 Kas. 2009 - 16:49 | |
| sagol kardesim yorumun icin biz herzaman güzellikler icin variz | |
|
KIZIL ELMA Yetkili Asena
Mesaj Sayısı : 1196 Doğum Tarihi : 04/03/86 Yaş : 38 Nerden : ANTALYA İsim : FATMA Kayıt tarihi : 06/02/09
| |