AsenA_03 BozKurt
Mesaj Sayısı : 632 Doğum Tarihi : 20/11/88 Yaş : 36 Nerden : ERGeNeKoN İş-Meslek : DaVa MiLiTaNI İsim : cCc_KIZIL_ELMA_cCc Kayıt tarihi : 03/11/09
| Konu: BİR BOZKURT YÜREĞİN ASENASI OLDUM Salı 3 Kas. 2009 - 20:38 | |
| BİR BOZKURT YÜREĞİN ASENASI OLDUM
Ah be gardaşım ah Her Asenanın gönlünde bir Bozkurt yatar derdin ya Sen dedikçe ben gözlerimi kaçırırdım ya senden Kimi zamanda dolardı ya gözlerim Utanırda söyleyemezdim ya sana gönlümdekileri Şimdi söylüyorum işte Sevdim be gardaşım Bozkurt bakışlı,Vatan aşkıyla yanan Bir Ülkücü Sevdim..! Yüreğindeki Vatan aşkına, Bozkurt bakışlı kara gözlerine vuruldum..! Bir Bozkurt yüreğin Asenası oldum..! Ama korkuyorum gardaşım Bu deli Asenanın durgunluğu korkusundandır Sakın deme bana Asena korkar mı hiç diye Korkar işte gardaşım korkar..! Gözyaşıda döker,uykusuz gecelerede talim eder..! Nedeni de Bozkurt'a olan sevdasıdır. Biliyorsun be gardaşım ısırmak için nöbet tutan itler meydanlarda, En savunmasız anını bekleyen kanı bozuklar fırsat kolluyor..! Dost bildiklerimiz kahpe çıkıyor..! Söylesene gardaşım nasıl korkmasın bu yürek..? Bozkurt'unu yaban ellere yolcu eden nasıl korkmasın..? Bozkurt'unu nasıl düşünmesin..? Başını eğmez,Acısını belli etmez Ama anlamaz mı Asenası bir derdinin olduğunu Anlar be gardaşım anlar..! Gurur duyar Bozkurtuyla,her zaman yanında olur Asenası ama korkar işte..! Kurulan kahpe tuzaklara düşmesinden korkar Ölüme beraber gidememekten Bozkurt'unu yalnız savaşmak zorunda bırakmaktan korkar..! Şimdi anladın mı gardaşım Gözlerimin neden dolduğunu , neden konuşamadığımı O hırçın , savaşçı Asenanın yüreğindeki yangını şimdi anladın mı?.
| |
|