AsenA_03 BozKurt
Mesaj Sayısı : 632 Doğum Tarihi : 20/11/88 Yaş : 36 Nerden : ERGeNeKoN İş-Meslek : DaVa MiLiTaNI İsim : cCc_KIZIL_ELMA_cCc Kayıt tarihi : 03/11/09
| Konu: Bir Ülkücü Kız Sevdim Salı 3 Kas. 2009 - 21:13 | |
| Bir Ülkücü Kız Sevdim
bir ülkücü kız sevdim vuruldum gözlerinin karasına dağılan saçlaranın teline vuruldum gözlerinin hapsinde buldum aşkı araladım gönül kapısını içimdeki yangına su serpsin diye
bir ülkücü kız sevdim yiğit mi yiğit bu asırda zor bulunan yani delikanlı yürekli mangal yürekli türkiyem gibi bir kız sevdim
ülkücü bir kız sevdim ben divane bozkurt o deli asena dayansın artık dağlar yıkamazlar sevdamı ipe götürselerde kurşuna dizselerde vazgeçmem asla ondan yalnız tek feryadım var o da ayrılıktan
bir ülkücü kız sevdim ela gözlerinde üç hilal yüreğinde masum bir heyecan gönül kabemdir o baharda açan gurbet gülümdür o peteğimdir balımdır o
bir ülkücü kız sevdim sesini kattım soluğuma ılık ılık nefesini hissettim o ne sesti ama yağmur gibi berrak toprak kadar sadık bir sesti yarabbim can vermeden evvel onu bir kez görmeyi nasip et
bir ülkücü kız sevdim moskof diyarlarında yaşayan ama türkü ve türklüğünü unutmayan türkiyem gibi saf ve temiz olan bir ülkücü kız sevdim Şahin Büber
| |
|