AsenA_03 BozKurt
Mesaj Sayısı : 632 Doğum Tarihi : 20/11/88 Yaş : 36 Nerden : ERGeNeKoN İş-Meslek : DaVa MiLiTaNI İsim : cCc_KIZIL_ELMA_cCc Kayıt tarihi : 03/11/09
| |
AsenA_03 BozKurt
Mesaj Sayısı : 632 Doğum Tarihi : 20/11/88 Yaş : 36 Nerden : ERGeNeKoN İş-Meslek : DaVa MiLiTaNI İsim : cCc_KIZIL_ELMA_cCc Kayıt tarihi : 03/11/09
| Konu: Geri: MUSTAFA YILDIZDOGAN?! Salı 3 Kas. 2009 - 22:29 | |
| | |
|
AsenA_03 BozKurt
| ALBUM ICERIKLERI:
1.Mustafa Yildizdogan - Ankaraya Yağmur Yağacak
Mustafa Yıldızdoğan - Ankaraya Yağmur Yağacak Mustafa Yıldızdoğan - Başımla Gönlümle Mustafa Yıldızdoğan - EWlması yar Mustafa Yıldızdoğan - Gecelerim Mustafa Yıldızdoğan - Geçmek Lazım Mustafa Yıldızdoğan - Gözleri Mustafa Yıldızdoğan - Hesabımız Yaradana Mustafa Yıldızdoğan - Oğlum Mustafa Yıldızdoğan - Sensiz Olamıyorum Mustafa Yıldızdoğan - Virane Şehir
2.Mustafa Yildizdogan - Artık Kafaya Takmam
Mustafa Yıldızdoğan - Artık Kafaya Takmam Mustafa Yıldızdoğan - Diyemedim ki Mustafa Yıldızdoğan - Ey Yüce Millet Mustafa Yıldızdoğan - Güzel Mustafa Yıldızdoğan - Hep yalan Mustafa Yıldızdoğan - İşte Buna Yanıyorum Mustafa Yıldızdoğan - Koca Gözlüm Mustafa Yıldızdoğan - Türküm Türkiyem Mustafa Yıldızdoğan - Yarmı derim Mustafa Yıldızdoğan - Yaşıyorum Öylesine
3.Mustafa Yildizdogan - Biz Bu Hallere Düşecek
Mustafa Yıldızdoğan - Aman ayşem Mustafa Yıldızdoğan - Aşk Budur Mustafa Yıldızdoğan - Bakma Öyle ıslak ıslak Mustafa Yıldızdoğan - Biz Bu Hallaere Düşecek Adammıydık Mustafa Yıldızdoğan - Deli kız Mustafa Yıldızdoğan - Divane gönül Mustafa Yıldızdoğan - Hüdayi Mustafa Yıldızdoğan - Kerkük elleri Mustafa Yıldızdoğan - Küstüm Mustafa Yıldızdoğan - Oğlum Mustafa Yıldızdoğan - unutamadım Mustafa Yıldızdoğan - Yar Olana sor
4.Mustafa Yildizdogan - Bu Vatan Kimin
Mustafa Yıldızdoğan - Abi Mustafa Yıldızdoğan - Arzum Mustafa Yıldızdoğan - Bu Vatan Kimin Mustafa Yıldızdoğan - Dua Mustafa Yıldızdoğan - Gaziantep yolu Mustafa Yıldızdoğan - Gitme Turnam Mustafa Yıldızdoğan - Mecnun gibi Mustafa Yıldızdoğan - Ruhumuz zindanda kaldı Mustafa Yıldızdoğan - Saçların Mustafa Yıldızdoğan - Türkü sev
5.Mustafa Yildizdogan - Doguyoruz Ufuklardan 2oo6
Mustafa Yıldızdoğan - Anlat Mektupta Mustafa Yıldızdoğan - Doguyoruz Ufuklardan Mustafa Yıldızdoğan - Eylül Mustafa Yıldızdoğan - Gece Yagmuru Mustafa Yıldızdoğan - Karam Mustafa Yıldızdoğan - Ruhum Zindanda Kaldi Mustafa Yıldızdoğan - Sehitler Olmez Mustafa Yıldızdoğan - Selam Sizlere Mustafa Yıldızdoğan - Türk Kalacagiz Mustafa Yıldızdoğan - Yanarim
6.Mustafa Yildizdogan - Han Duvarları
Mustafa Yıldızdoğan - Anam Mustafa Yıldızdoğan - Digel anadolum Mustafa Yıldızdoğan - Han duvarları Mustafa Yıldızdoğan - Hasretin rengine geceler Mustafa Yıldızdoğan - haydi gençler Mustafa Yıldızdoğan - İbret olsun Mustafa Yıldızdoğan - Lokma Gözlüm Mustafa Yıldızdoğan - Ne mutlu Mustafa Yıldızdoğan - Şehitler Ölmez Mustafa Yıldızdoğan - Unutamadım Mustafa Yıldızdoğan - Yananı gör
7.Mustafa Yildizdogan - İnsanlar
Mustafa Yıldızdoğan - Akşama kadar Mustafa Yıldızdoğan - Amirim Mustafa Yıldızdoğan - Ana Mustafa Yıldızdoğan - Aşan bilir Mustafa Yıldızdoğan - Barışa hizmet Mustafa Yıldızdoğan - İnsanlar Mustafa Yıldızdoğan - Kipriklerin Mustafa Yıldızdoğan - Kol kola gençler Mustafa Yıldızdoğan - Leyli güzel Mustafa Yıldızdoğan - Sevgi allahım Mustafa Yıldızdoğan - Sevmişim
8.Mustafa Yildizdogan - Karşılıksız Sevmedikmi
Mustafa Yıldızdoğan - Albeyazım Mustafa Yıldızdoğan - Elde ne ceylanlar varmış Mustafa Yıldızdoğan - Hava soğuk Mustafa Yıldızdoğan - Helal etmem Mustafa Yıldızdoğan - Kaleden kaleye Mustafa Yıldızdoğan - Karşılıksız sevmedikmi Mustafa Yıldızdoğan - Neredeysen duy sesimi Mustafa Yıldızdoğan - O gelmez Mustafa Yıldızdoğan - Sen yoksun Mustafa Yıldızdoğan - Senin umurundamı Mustafa Yıldızdoğan - Serçem Mustafa Yıldızdoğan - Unutabilsem
9.Mustafa Yildizdogan - Mektup
Mustafa Yıldızdoğan - Bizim türkümüz Mustafa Yıldızdoğan - Çoban çeşmesi Mustafa Yıldızdoğan - Dayanamıyorum Mustafa Yıldızdoğan - Dermanım sensin Mustafa Yıldızdoğan - Kim ne bilsin Mustafa Yıldızdoğan - Mektup Mustafa Yıldızdoğan - Paşa gönlün bilir Mustafa Yıldızdoğan - Paylaşamam Mustafa Yıldızdoğan - Vatan Destanı Mustafa Yıldızdoğan - Vay dünya Mustafa Yıldızdoğan - Ya sen gel
10.Mustafa Yildizdogan - Satan Satana
Mustafa Yıldızdoğan - Aşk dedim Mustafa Yıldızdoğan - Dön gel Mustafa Yıldızdoğan - El bilsin Mustafa Yıldızdoğan - Gelmesin Mustafa Yıldızdoğan - Gurbet ellerde Mustafa Yıldızdoğan - Her gece Mustafa Yıldızdoğan - Kerkük elden ele düştü Mustafa Yıldızdoğan - Kızıl Elmam Mustafa Yıldızdoğan - Kör Olası Mustafa Yıldızdoğan - Namerde yem olmaktansa Mustafa Yıldızdoğan - Olanlar oldu Mustafa Yıldızdoğan - Satan satan
11.Mustafa Yildizdogan - Sevmeyen Bilmez
Mustafa Yıldızdoğan - Dağıtma saçlarını Mustafa Yıldızdoğan - Dede Mustafa Yıldızdoğan - Düğün Mustafa Yıldızdoğan - Gidenler dönmüyor Mustafa Yıldızdoğan - Gülsün yüzüm Mustafa Yıldızdoğan - Haykırayım Mustafa Yıldızdoğan - Leyla Mustafa Yıldızdoğan - Muamma Mustafa Yıldızdoğan - Sarı zeybek Mustafa Yıldızdoğan - Sevmeyen bilmez Mustafa Yıldızdoğan - Tahtalık Mustafa Yıldızdoğan - Tokdemir
12.Mustafa Yildizdogan - Türkiyem
Mustafa Yıldızdoğan - Barışmam Mustafa Yıldızdoğan - Bu diyarda Mustafa Yıldızdoğan - Bulamazsın Mustafa Yıldızdoğan - Gece yağmuru Mustafa Yıldızdoğan - Hasret Mustafa Yıldızdoğan - Ona doğru Mustafa Yıldızdoğan - Ön kuzu Mustafa Yıldızdoğan - Sen nerdesin Mustafa Yıldızdoğan - Sesleniş Mustafa Yıldızdoğan - Türkiyem Mustafa Yıldızdoğan - Yalnızım Mustafa Yıldızdoğan - Yandı gönül
13.Mustafa Yıldızdoğan - Şahit 2008
Mustafa Yildizdogan - Aşktandır Mustafa Yildizdogan - Gönle Zincir Vurulmaz Mustafa Yildizdogan - Hasım Değil Hısımız Mustafa Yildizdogan - Korkuyorum Mustafa Yildizdogan - Mahcubum Mustafa Yildizdogan - Sevdiğim Mustafa Yildizdogan - Sunam Mustafa Yildizdogan - Şahit Mustafa Yildizdogan - Yanarım Aşkına Can Yar Mustafa Yildizdogan - Yüreğim Yanıyor
14.Mustafa Yildizdogan - Üsüyorum
Mustafa Yıldızdoğan - Carpik Cag Mustafa Yıldızdoğan - Dost Mustafa Yıldızdoğan - Garip Kusum Mustafa Yıldızdoğan - Geliyoruz Mustafa Yıldızdoğan - Gelsende Bir Gelmesende Mustafa Yıldızdoğan - Nasil Anlatayim Mustafa Yıldızdoğan - Sana Dogru (Üsüyorum ) Mustafa Yıldızdoğan - Torunuyuz Mustafa Yıldızdoğan - Türk Kizi Mustafa Yıldızdoğan - Uyan
15.Mustafa Yildizdogan - Yandı Yürekler Yandı
Mustafa Yıldızdoğan - Bizim Memleket Mustafa Yıldızdoğan - Böyle değildik Mustafa Yıldızdoğan - Gül Çocuklar Mustafa Yıldızdoğan - İçim gider Mustafa Yıldızdoğan - O Garibim Mustafa Yıldızdoğan - Sen o yandan Mustafa Yıldızdoğan - Tanımadı Mustafa Yıldızdoğan - Vay canına Mustafa Yıldızdoğan - Yalan Mustafa Yıldızdoğan - Yandı yürekler yandı
16.Mustafa Yildizdogan - TV lerde Canli Okuduklari
Mustafa Yildizdogan - El Vurup Yaremi Incitme Tabip Mustafa Yildizdogan - Gaziantep Yolu Mustafa Yildizdogan - Iste Gidiyorum Cesm-i Siyahim Mustafa Yildizdogan - Leyli Güzel Mustafa Yildizdogan - Ölürüm Türkiyem Mustafa Yildizdogan ve Orhan Hakalmaz - Gelin Ayse Mustafa Yildizdogan ve Sevcan Orhan - Iste Gidiyorum Cesm-i Siyahim | |
|
AsenA_03 BozKurt
| | |
|
AsenA_03 BozKurt
| |
AsenA_03 BozKurt
| Konu: Geri: MUSTAFA YILDIZDOGAN?! Cuma 4 Ara. 2009 - 21:20 | |
| | |
|