TÜRKÜN EN ÖNEMLİ VASFI TEŞKİLATÇILIĞIDIR...
SAYIN BÜYÜĞÜMÜZ BAŞBUĞUMUZ ALPASLAN TÜRKEŞİN sözüdür bilmeyende yoktur.
Evet o Sonsuzluğa kavuştu bu Ülkeyi tüm Türklere bıraktı...Ülkücülere bıraktı.
Evet o sonsuzluğa giderken "yandı yürekler yandı, yağan kar ile sönmez..." belki ama bu yangın hiç dinmezken bu ülkeyide bırakamayız!
Napıyoruz Ey Türkler ?
Ben size yaptığımı söyleyim dinlerseniz eğer : Yüreğiniz atar ya çıkacak gibi, hani ağlamak istersiniz ağlayamazsınız, hani bağırmak istersiniz bağıramazsınız, hani dualar edersiniz Allah'a son noktada artık susarsınız elden birşey gelmezcesine...
"Uyuma Türkiyem uyuma!" diye inlersiniz sokaklarda adam sizin dilinizden anlamaz gibi bakar yüzünüze sanki Türkiye nedir bilmez...
Eve gelirsiniz yağmurda ıslanmış gözlerinizin damlası yüzünüzde bakar anneniz "Noldu Kuzuma " dercesine...
Utarnısınız uyuyanlar adına utarnısınızz...Bu ülke için kimi toprakta, kimi zindanda, kimi sürgündür; ki siz sadece ülkeniz için yürümezsiniz, dualar etmezsiniz, yarın evlatlarınızın yüzüne nasıl bakarsınız? Utanmazsınızda ?
Eyvallah mı çekelim ?
Çekmicez bizler, biz Türkler bu vatanı kimseye yar etmiycez...!
Kürşad gibi 40 kişide olsak bu ülke uğruna feda ederiz canımızı.Türk kanımızın son zerresine kadar sularız bu toprağı.
Her zaman hazırım bu ülkeye can vermeye, canı mı alsınlar toprağıma gömsünler beni.Bedenimi bulurlurlarsa eğer.
Ölürüm Türkiyem uğruna ölürüm.
Dağdan inen 3-5 domuz ağlattı tekrar Şehit anamı vuruldu zaten o, tekrar vuruldu yüreğinden elim kolum bağlı sanki söyle ceddim ne gelir elimden?