ümit BalaKurt
Mesaj Sayısı : 26 Doğum Tarihi : 20/10/81 Yaş : 43 Nerden : Memleket: Eskişehir İkamet:Antalya İş-Meslek : serbest Kayıt tarihi : 04/11/09
| Konu: YÜREK İSTEYEN SEVDA Ptsi 16 Kas. 2009 - 14:22 | |
| içimde bir acı var anlatamadığım çarkın dişleri kırılmış bozuk düzen yaşlı gözlerle bakıp aglayamadığım içimde bir ben var bana küsen yumruk yumruk çöreklenmiş ızdırapım zalim bir bıçak içimde,umutlarımı kesen oysa umutlarımdı benim en son silahım dayanmak çok zor bu imtihana sabır ver allahım buğulu gözlerle bakıyorsun bana rüyalarımda sevdamımı sorguluyorsun? işte yüreğim ellerinde kurt bakışlı bir gecenin içinden doğan sabahım sen benden gitsende terketmeyecek seni ahım yürek isteyen sevdalara tutuldum bile bile ağlamadım dersem inanma beni terkedişine değişmezdim oysa senin gülen gözlerine dünyayı yaşamak gelmiyor içimden neyleyim bu hayatı zalim feleğin bilinmez nedendir hep bana kastı temmuz sıcagında bir benim sevdam buz kesti yaprak kımıldamazken ayrılık rüzgarını estirip gitti yürek isteyen bir sevda nasılda yüreksizce bitti.... YAZAN:ümit TAPMAZ | |
|
ÜLKÜSERAP02 Yetkili Asena
Mesaj Sayısı : 882 Doğum Tarihi : 01/04/89 Yaş : 35 Nerden : Adıyaman/Besni Kayıt tarihi : 09/02/09
| Konu: Geri: YÜREK İSTEYEN SEVDA Salı 17 Kas. 2009 - 14:47 | |
| | |
|