ümit BalaKurt
Mesaj Sayısı : 26 Doğum Tarihi : 20/10/81 Yaş : 43 Nerden : Memleket: Eskişehir İkamet:Antalya İş-Meslek : serbest Kayıt tarihi : 04/11/09
| Konu: GENÇLİĞİM Ptsi 30 Kas. 2009 - 11:48 | |
| delikanlı çagında deli dolu gecen ömür dediğin bir nefeste biten kocamış dünyaya dur diyen vay benim ahım gençliğim vay yürek çarpıntım göznurum ahım feryadım fiğanım gülmeyi unutup kederle dolan kocamış dünyaya dur diyen vay benim ahım gençliğim vay sevgi selinde tükenip biten hasret ateşiyle durmadan tüten yüreğimden damla damla akan kocamış dünyaya dur diyen vay benim ahım gençliğim vay geçmişe bakarken kaş çatan sevmeyi bilmeyene sevgi katan geceleri yıldızlardan çalan koçamış dünyaya dur diyen vay benim ahım gençliğim vay kaldırım kenarlarında solan yaşanmamış günlerine yanan dört duvar arasında kalan koçamış dünyaya dur diyen vay benim ahım gençliğim vay dost sofralarında muhabbet anlatamadığım yüreğimdeki dert hayatın acımasız yüzüne karşı sert koçamış dünyaya dur diyen mert vay benim ahım gençliğim vay... YAZAN:ümit TAPMAZ | |
|
KIZIL ELMA Yetkili Asena
Mesaj Sayısı : 1196 Doğum Tarihi : 04/03/86 Yaş : 38 Nerden : ANTALYA İsim : FATMA Kayıt tarihi : 06/02/09
| |
ümit BalaKurt
Mesaj Sayısı : 26 Doğum Tarihi : 20/10/81 Yaş : 43 Nerden : Memleket: Eskişehir İkamet:Antalya İş-Meslek : serbest Kayıt tarihi : 04/11/09
| Konu: Geri: GENÇLİĞİM Ptsi 30 Kas. 2009 - 13:53 | |
| | |
|
nurgül BalaKurt
Mesaj Sayısı : 56 Doğum Tarihi : 01/10/60 Yaş : 64 Nerden : İstanbul İş-Meslek : Ev Hanımı Kayıt tarihi : 11/04/10
| Konu: Geri: GENÇLİĞİM Perş. 15 Nis. 2010 - 5:10 | |
| Çok güzel anlamlı bir şiir yüreğinize sağlık | |
|