Mesaj Sayısı : 35 Doğum Tarihi : 05/06/68 Yaş : 56 Nerden : Trabzon İş-Meslek : Mak.Tkn. (M/M) İsim : Muhammed Mahnovi Kayıt tarihi : 18/07/09
Konu: GEÇ KALMIŞ BİR ÖZÜR! Paz 28 Şub. 2010 - 0:58
(Muhammed Mahnovi-Kendi sesinden) -------------------------- Tan yeri ağarırken göçtünüz aramızdan, Habersizken sevdanızdan sokaklarda Ben çelik çomaklar oynuyordum Siz bir milletin makus talihine Çıkarken sahib....
Yeni yetmeliğimde koşuyordum peşinden, Kara kaşlı kara gözlü nefislerimin Geçtiğim, sokak başlarındaki kahramanların Ondörtlü tutan ellerinden habersizdim; Hovardalıklarıma sigara tüttürürken Üşüyen o ellerdeki bozkurt ruhundan...
Daha murad alamadan ehlinden Ne muradlar bıraktınız ardınızdan bize tek bir kurşun bırakmadan geriye, ilahi şerbet gibi içtiniz hepsini şehidlikle...
Ben maziye özlem duyan yitik bir neslin bedbaht bir ferdi Ölmek ve kalmak isterdim şerefle fatihalar ve ihlaslarla süslenen kabirlerde...
Ayaklarımda prangalar var Beynim "niçin"lere mahkum Evlad u iyal, fitne hükmünde dünyam Meleklerle yarenlik yapanlara inat, hayalden öteye geçemeyen bir adam...
Firdevsin ırmaklarındaki dostlar! Sokaklardaki kanlarınız kurumadı hala Ama...Ben ezilirken altında külhanbeyi pozlarda aradım ilahi ruhunu kutlu sevdanızın...
Binlerce yıllık yiğitlikler de gitti Bize kalan sadece müflis bir gurur Kısacık ömürlerde yaşanmışken asırlar Artık son sözümüz odur ki, Kutlu şehidlerden bir özür!