Gökberk TİYANŞAN YavruKurt
Mesaj Sayısı : 18 Doğum Tarihi : 01/05/85 Yaş : 39 Nerden : İstanbul İş-Meslek : Proje Kayıt tarihi : 09/12/09
| Konu: SÖZ OĞUL Cuma 14 Mayıs 2010 - 5:41 | |
| SÖZ OĞUL Gözlerim kan bugün oğul. Sözlerim küfür bugün... Göğe kaldırdım yumruklarımı, göğsümü delmektir niyetim. Acın, yokluğun, apansız, vedasız gidişin boğazıma oturdu. Senden gayrısı yalandı, şimdi seni yolcu ediyor ağıtlar...‘’ Söz verdim oğul ağlamayacağım, düşmanı güldürmeyeceğim...’’Kırdılar kolumu, kanadımı. Can parçamı söküp aldılar bugün... Öfkem dağları devirmekte, söyleyin yiğidim, oğlum nereye gitmekte. Işıl ışıl parlayan gözleri kapanmış, rengi neden soluk... Kim kıydı kuzuma ses verin bana... Haykırışımı dünya duydu, dağlar kahpe dağlar söyleyin siz duymadınız mı hala... ‘’ Söz verdim oğul ağlamayacağım, düşmanı güldürmeyeceğim...’’Kapkara bulutlar ocağımın üstünü mekan tuttu. Konu komşu yas içinde, dert her yanda bugün... Gidiyor işte, ölmedi demeyin bana. Sarıp koklayamadım, öpüp doyamadım gidiyor işte dokunmayın bana canıma kastım var bugün...‘’ Söz verdim oğul ağlamayacağım, düşmanı güldürmeyeceğim...’’Kınalı elleri, yaşı daha yirmiydi. O kahpe bir kurşuna hedef olsun diye dünyaya gelmemişti. Kim dolduracak şimdi bu boşluğu, kim ana diye sarılacak boynuma, kim kızdıracak, kim mutlu edecek beni. O kahpe dağlar yıkılmadıkça kim bakabilecek kan kırmızı gözlerime... Susmayın beyler konuşun hele, yüreğimi dağlayanlara cevap ne olacak..? Bin kez ölmeye razıyım ya bir oğlu kim verecek bana... Ağlama demeyin bana kinimle boğarım hepinizi. Ben ne yapacağımı iyi bilmekteyim. Gözün arkada kalmasın oğul annen ölümü o dağlara hediye etmeye gitmekte...‘’ Ağlamayacağım oğul sözüm aklımda. Ağlama sırası bu defa kahpe dağlarda... ‘’Gökberk TİYANŞAN ***Son bir kaç günde ard arda verdiğimiz şehitlerimizi rahmetle anıyorum... | |
|