Herkes Selam olsun!
Ben Almanya'da yasayan, ama aslim Dogu Türkistan'dan Türkmenistan'a, Türkmenistan'dan Türkiye Erzurum'a. Erzurum'dan Adana-Ceyhan'a uzanan Yörük Türkmen Türk Sevdalilarindanim! Adim Nebi. Size aslim önemli degil, hicbirimize önemlid egil. Cünkü aslimiz bellidir; aslimiz Oguz asli, Ülkücü derler bize (Ozan Aif'in Siir'lerinden).
birde bunu söylemek istiyorum;
Biz Ülkücü'ler hepimiz birlik beraberlik altinda yasamamiz lagzim. Biliyorsunuz, bazi mensuplar bize komplo kurmaya calisiyor, bizi bölmeye calisiyorlar! Ama biz onurlu, gönüllü Yoldas'lariz. Kimse ayiramaz, bölemez bizi! Istegimi fazla uzatmak istemiyorum, tek istegim;
Lütfen ama lütfen Türk Ülke'lerine sahip cikalim, yani Turan Davamiza sahip cikalim. Nasil mi? Tabiki Ata Yurdumuz Dogu Türkistan'a sahip cikarak!
Biliyorsunuz, Elhamdulillah Müslüman oldugumuz icin Türk Ülke olarak Filistin'e sahip ciktik, cikariz da. Ama Arap'lar bize sahip cikti mi? Dogu Türkistan'imiza sahip ciktilar mi? HAYIR! Cikmadilar! O yüzden hepimiz önce Türk Millet'inin Dava'larini yönetelim! O Dava'larimiza shaip cikalim!
Sahip cikmamiz gereken Ülke'ler: Türkiye Cumhuriyeti, Azerbaycan, Kazakistan, Türkmenistan, Kuzey Kibris Türk Cumhuriyeti, Baskurtistan, Cecenistan, Kirim, Yakutistan, Tataristan, Adige Cumhuriyeti, Kuzey Osetya, Bati Trakya Türkleri, Dogu Türkistan, Gagauz, Karakalpakistan, Kabartay-Balkar, Kalmuk Cumhuriyeti, Kirgizistan, Özbekistan, Cuvasistan, Hakas Cumhuriyeti, Tuva, Daglik Altay, Irak Türkmenleri, Ingusya Cumhuriyeti, Mogolistan, Tacikistan!
Sahip cikalim Ülküdas'lar! Sahip ciktikca TURAN'a Birligine ulasmak az kalir!
Saygilar ve Selamlarimla
Nebi Altinci