UlkuGulu.Hareket-Forum.Net ÜLKÜGÜLÜ | UlkuGulu.com | facebook.com/UlkuGuluyuz |
|
| BABAM(ŞİİR) | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
SÖKELİ_REİS Gök Kurt
Mesaj Sayısı : 113 Doğum Tarihi : 15/12/84 Yaş : 39 Nerden : AYDIN İş-Meslek : ELK TEKNİSYENİ Kayıt tarihi : 04/03/09
| Konu: BABAM(ŞİİR) Salı 31 Mart 2009 - 14:13 | |
| Babam.. Ben senin oğlunum...
Kavgaların arasında dünyaya..
Onca kargaşanın ortasında..
Hastane kapılarında beklediğin oğlun..
Adını kimse bilmezdi..
Ülkücü Militandın..
Bazıları için Fasist.. Bazıları için Anarşist..
Herkes için başka biriydin..
Kaşlarını çattığında içime demir perdeler örülürdü..
Ve ölümsüzlüğü hissederdim içimde..
Sen.. Ülkücü bir sanıktın hakimin karşısında..
Sen.. Adı bilinmeyen bir militan..
Sen.. Herkes için farklı biri..
Ama benim..
BABAMDIN.. | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: BABAM(ŞİİR) Salı 31 Mart 2009 - 14:56 | |
| Gerçekten de eli öpülesi babalarımız için yazılabilecek en güzel şiirlerden bitanesi.Allah razı olsun kardeşim güzel şiirler eklemişsin harbidende. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: BABAM(ŞİİR) Salı 31 Mart 2009 - 16:12 | |
| Sen.. Ülkücü bir sanıktın hakimin karşısında..
Sen.. Adı bilinmeyen bir militan..
Sen.. Herkes için farklı biri..
Ama benim..
BABAMDIN..
YÜREGİNE SAĞLIK FAZLA SÖZ SÖYLEYİP DE KALABALIK YAPMAYA GEREK YOK HERSEY ANLATILDIGI GİBİ ORTADA |
| | | Fatih Yetkili Bozkurt
Mesaj Sayısı : 317 Doğum Tarihi : 08/04/80 Yaş : 44 Nerden : Beyşehir/KONYA İş-Meslek : mermer sektörü Kayıt tarihi : 16/02/09
| Konu: Geri: BABAM(ŞİİR) Salı 31 Mart 2009 - 17:46 | |
| ÜLKÜCÜLER GELİYOR
DAVACIYIM HAKİM BEY DAVACIYIM DAVACI GENÇLİĞİ BU HALE KOYANLARDAN DAVACI
DAHA ÇOK UZUN DEĞİL ATALARIM OSMANLI İSLAM'I YAŞIYORKEN GENÇLİK HEPTEN İMANLI
BUGÜNSE GENÇLİK BİTMİŞ, İÇKİ ZİNA KOL KOLA AYRUPAYA ÖZENTİ, DUDAKLARDA MALBORA
BAZI ZAVALLILARSA HEPTEN BATIYA UŞAK HAŞA ÇİZGİ FİLMDE HİMEN BİLE ALLAH BAK
KÜRŞADSI DUYGULARLA ÖZYURTTAN ÇIKARAK BİZ İSLAM'LA ŞEREFLENİP ÖYLE YAYILMIŞTIK BİZ
AYŞE, FATMA BACILAR FUHUŞA İTİLİYOR ERMENİ MANUKYAN' A PLAKET VERİLİYOR
ŞİMDİ NEDEN BÖYLEDİR? NEDEN BÖYLE OLUYOR? HER TARAFTA PİSLİK VAR, HER TARAF KOKUŞUYOR
DUY SESİMİ HAKİM BEY GÖZYAŞLARIM DİNMİYOR ATALARIM KABRİNDE İNİM İNİM İNLİYOR
BENLİĞİMİZ BİTTİKÇE İMANIMIZ ÖLÜYOR BATI BİZİ GÖRDÜKÇE HALİMİZE GÜLÜYOR
ANLAŞILAN HAKİM BEY BU İŞ SİZİ AŞIYOR SİZE GEREK KALMADI ÜLKÜCÜLER GELİYOR!.. YÜKSEL LALE | |
| | | SÖKELİ_REİS Gök Kurt
Mesaj Sayısı : 113 Doğum Tarihi : 15/12/84 Yaş : 39 Nerden : AYDIN İş-Meslek : ELK TEKNİSYENİ Kayıt tarihi : 04/03/09
| Konu: BİR BOZKURT AGLASA(ŞİİR) Çarş. 1 Nis. 2009 - 11:20 | |
| Bir bozkurt ağlasa içimde ateş Yakar bedenimi göğe savurur Kalan yÜreğime değerse gÜneş Eritir bedeni ruhu kavurur
Neydik ne hale dÜştÜk diyerek Tarihi yeniden yazmak isterse DÜnyaya hÜkmeden bizdik diyerek Titreyip silkinip gÜcÜn gösterse
Ey yiğit gÜcÜnÜn farkına varsan Hu Allah bismillah Allahu ekber Zulme isyan edip ayakta dursan Bu millet sizlerden bir fatih bekler
SÖKELİ_REİS | |
| Konu: BRADER(ŞİİR) Çarş. 1 Nis. 2009 - 11:22 | |
| Birader
Hey güzel insan benim canım kardeşim! Tek tabancasın bu aralar Dostların vardı senin, sevdiğin bir kız Neredeler şimdi, neredeler
Bir sen ağlarsın birde martılar Yalnızlığına senin
Fişlenmişsin, seni de bitirirler dostum, Haydutlar gezer bu şehirde
Sen benim çocukluk arkadaşımsın ulan, Sen gardaşımsın ulan
Seni bırakmam tek başına birader Gel ölelim beraber
Bu şehir şehirlerin hayırsızıdır Toprağı suyu değişmeli İnsanı insanların uğursuzudur Sonuna kadar dövüşmeli
Bir sen yanarsın birde namlular Hürriyet sevdana senin
Mimlenmişsin, onlar seni ısırmadan Sen onları yemelisin.
OSMAN ÖZTUNÇ | |
| Konu: Bırak Beni Eşkiya Bellesinler(ŞİİR) Çarş. 1 Nis. 2009 - 11:24 | |
| Bırak Beni Eşkiya Bellesinler
Beni hep kavgalarımdan bildiler...
Yarım bıraktığım okul,
Bir bir tembihleyen anam,
Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.
Beni hep kavgalarımdan bildiler...
Ulus’ta bir kasım akşamıydı
Işığımı çaldı, kızıla çalan karanlık.
Ak alnına, al kan damladı yiğidimin,
Kahpece vurup, kahpece kaçtı parkalılar.
İşte o akşam sıktım yumruklarımı.
Eridi avuçlarımda,
Anamdan miras merhamet.
Şehit evi yüreğimde çelikleşen sevdama,
Çifte su diye kan verdi Alperenler.
Tabanca tutuşturup elime,
Çıktı içimden tabutlarla masum düşler.
Aynalara minnetsiz geçirdiğim gençliği;
Meğer nice gömülenler hiç ölmemişler.
Bir hoyrat diyemedim aşka dair,
Kurşunların söylediği türküyü bildim anca;
Yalnız, çaresiz, belimde tabanca.
Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım.
Anlaşılmak değildi derdim;
Kitapların önünden hep mahcup geçtim.
Gül dalında bulunsun isterdim, parmak izim.
Bağışlayın beni!
Babasına doymayan kızım.
Kanıma kan, canıma can aldım,
Acımadım, vurdum, gözümü kırpmadım,
Her kavgamın gecesi rüyamda,
Geleceğimin büyük ülkesinde,
Kavga etmeyen çocuklar gördüm.
Rabbim bilir ki; dinim, devletim,
Bayrağım, ülküm için geçti ömrüm.
Yine bir kasım günüydü...
Bir hurda yığınında buldular beni,
Senelerdir horozlanan tetikler,
Öldükten sonra vurdular beni.
Reisini dinlersen, yarım kalmamalı,
Hayallerimizin gerçeğe hicreti.
Koy düşmanlar ellerini zillesinler,
Anlatmaktan ötesi düşer sana
Bırak beni eşkıya bellesinler. __________________
HALUK KIRCI | |
| Konu: ESİR KURT’UN GÖZYAŞLARI(ŞİİR) Çarş. 1 Nis. 2009 - 11:25 | |
| ESİR KURT’UN GÖZYAŞLARI
Bir anadan doğduk, dört yana gittik. Koskoca acunu, Türk’e kul ettik. Milyonluk orduya, kırk çeri yettik. Neredesin Türk’üm, nerdesin şimdi.
Anayurtta anan, ağlar dururmuş. Altında şehidim, toprak kururmuş. Düşman bu yurdumda, Türk’e vururmuş. Uyan benim Türk’üm, nerdesin şimdi.
Doğuda Türkistan, Çinliye düştü. Kerkük’te Türkmen’e, düşman üşüştü. Karabağ’da erler, bir bir düşüştü. Neredesin Türk’üm, nerdesin şimdi.
Esir kalan soydaş, gözyaşın dinsin. Ataların ruhu, göklerden insin. Düşmanlar yeniden, inine sinsin. Dön millete Türk’üm nerdesin şimdi.
Türkler bu oyuna, deyin artık dur. Haydi tüm Türkler’in, kurt kanı, kudur! Özgür der ki, son sözüm budur; Uyan benim Türk’üm, nerdesin şimdi.
SÖKELİ_REİS | |
| Konu: NİHÂL ATSIZ'IN VASİYETİ Çarş. 1 Nis. 2009 - 11:28 | |
| NİHÂL ATSIZ'IN VASİYETİ
Yağmur Oğlum!
Bugün tam bir buçuk yaşındasın. Vasiyetnameyi bitirdim, kapatıyorum. Sana bir resmimi yadigar olarak bırakıyorum. Öğütlerimi tut, iyi bir Türk ol.
Komünizm bize düşman bir meslektir. Bunu iyi belle. Yahudiler bütün milletlerin gizli düşmanıdır. Ruslar, Çinliler, Acemler, Yunanlılar tarihi düşmanlarımızdır.
Bulgarlar, Almanlar, İtalyanlar, İngilizler, Fransızlar, Araplar, Sırplar, Hırvatlar, İspanyollar, Portekizliler, Romenler yeni düşmanlarımızdır.
Japonlar, Afganlılar ve Amerikalılar yarın ki düşmanlarımızdır.
Ermeniler, Kürtler, Çerkezler, Abazalar, Boşnaklar, Arnavutlar, Pomaklar, Lazlar, Lezgiler, Gürcüler, Çeçenler içer(de)ki düşmanlarımızdır.
Bu kadar çok düşmanla çarpışmak için iyi hazırlanmalı.
Tanrı yardımcın olsun!
Nihâl Atsız 4 Mayıs 1941 | |
| Konu: PİŞMAN DEGİLİM(ŞİİR) Çarş. 1 Nis. 2009 - 11:30 | |
| Bir militan olduğumu Bilsen yine sever miydin? Günde bin kez öldüğümü Bilsen yine sever miydin?
Mahpuslara düştüğümü Duysan beni arar mıydın? Vurulup da düştüğümü Görsen yaram sarar mıydın?
Elime kadın elinden önce Silah değdiğini Parmaklarıma kan bulaştığını bilsen Kadını ilk önce Mahpustaki adi suçluların Erkek dergilerinde Daha sonraları ise Yalnızca rüyalarımda gördüğümü bilsen Yine severmiydin Ya dün içtiğimiz Çayların hesabını dahi Dört ay önceki Bir hikayenin parasıyla Ödediğimi bilsen Bir polis görünce Bacaklarımın titrediğini Kalp atışlarımın hızlandığını farketsen Yakalanmaktan değil Yakalanmaktan değil be gülüm Senden ayrılmaktan Sensizlikten korktuğumu Anlatsam Anlatabilsem sana Yine beni istediğini söylermiydin Ne kadar da evet desen Boşuna İkimiz de biliyoruz ki Sevmezdin Ama ben Ne senden önce yaptıklarımdan Ne de seninle yaşadıklarımdan Pişman değilim
Her gün biraz bittiğimi Bilme sakın dayanamam. Yakalanıp gittiğimi Görme sakın dayanamam.
Beraber oturduğumuz ağacın altını, dağları, türküleri, silahımı, sazımı ve seni özleyeceğim. Hakkını helâl et...
AHMET YILMAZ | |
| Konu: Karlar Altında (ŞİİR) Çarş. 1 Nis. 2009 - 11:32 | |
| Karlar Altında Sarıkamış şehitleri gibi Karlar altında noktalandı Nizam-ı Adem’den Nizam-ı Alem’e yürüyüşün…
Sarp dağları donduran ölümcül soğukta, Davan için Üşümüştün… İlk değildi bu senin için, Bir kez de betonlarda üşümüştün, Tanrı Dağına giden kutlu yolda.
Başbuğ otağındaki dalından seni koparan rüzgar, Bu sefer seni nizam vermek istediğin alemden mi koparmıştı yoksa? Kader miydi? Yoksa beşer şaşmış mıydı? Uçmasaydın keşke Maraş’tan, Kopmasaydın o güzel dalından.
Ülkücüydün,Ocaklıydın,Alp Erendin, Ocakta pişmeden başımıza düşen kravatlılardan değildin, Reis’tin.
Sen sonsuzluğun sahibine kavuşurken, Biz ardından ağlıyoruz be Reis! O zalim dağları düşününce Üşüyoruz be Reis, Üşüyoruz….
SÖKELİ_REİS | |
| Konu: TÜRKÇÜ DEVRİM(ŞİİR) Çarş. 1 Nis. 2009 - 11:33 | |
| TÜRKÇÜ DEVRİM
Ergenekon demir dağ, Ancak Türk soylu çıkar. Bütün Türkler tek otağ Gagavuz, Türkmen, Tatar.
Büyük budun yenilmez. Yağız yer yıkılmazsa. Türk uruğu bölünmez, Tanrı "ol" buyurmazsa.
Altaylar'dan geliriz. Yücedir Tanrıdağı. Ötüken ormanımız, Hep Turan toprakları.
Çin seddi bizi bekle, Kür Şad atam dönüyor. Selamoğlu der, dinle; Türkçü Devrim doğuyor
SÖKELİ_REİS | |
| | | Misafir Misafir
| | | | | BABAM(ŞİİR) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|