UlkuGulu.Hareket-Forum.Net
Ülkü Gülü Forum Sitesine Hoşgeldiniz

Sitemize üye olarak sizlerde paylaşım yapabilir, sitemizin sosyal faaliyetlerinden haber alabilirsiniz.

Üye iseniz Lütfen Üye Adınızla giriş yapınız
Ülkü Gülü Forum Sitesine Hoşgeldiniz

Sitemize üye olarak sizlerde paylaşım yapabilir, sitemizin sosyal faaliyetlerinden haber alabilirsiniz.

Üye iseniz Lütfen Üye Adınızla giriş yapınız
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ÜLKÜGÜLÜ | UlkuGulu.com | facebook.com/UlkuGuluyuz

GİDENE AĞLAMAYACAĞIM Anasay11AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

GİDENE AĞLAMAYACAĞIM

YazarMesaj
KOZENİR
GİDENE AĞLAMAYACAĞIM Yoneticiun8
KOZENİR

Erkek
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 506
Doğum Tarihi Doğum Tarihi : 19/03/66
Yaş Yaş : 58
Nerden Nerden : TÜRK İZMİR
İş-Meslek İş-Meslek : SİTE KURMAK
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 10/02/09

GİDENE AĞLAMAYACAĞIM Empty
MesajKonu: GİDENE AĞLAMAYACAĞIM   GİDENE AĞLAMAYACAĞIM Icon_minitimeSalı 7 Nis. 2009 - 4:38

GİDENE AĞLAMAYACAĞIM

GERİDE KALIPTA AH VAH FİGANLARI YAPANLARA AĞLAYACAĞIM

Siyah gözlüklerin ardında,boş boş bakanlara ağlayacağım.

Şehit kabirlerine bir tuğla koymayan,Yesevi dergahı ocağımın kapısını açmayan,
Teşkilatıma katkı yapmayıp hep çalanlara ağlayacağım..

Alnı secde de olan lara hep gıpta ile baktım.
Alnı secde görmeyenlere ise hep ağlayacağım..

Yaşar Topçu, Velican Oduncu, Zakir Alkan ve Süleyman Aslan, Erhan Cengiz,Ruhi Kılıçkıran, Yaşar Canıkligil, Hulusi balkis, Recep Haşatlı ve Mustafa haşatlı, Gün Sazak,Yusuf İmamoğlu,İsmail Atmaca, İrfan Balkaner, Yücel Kapusuz,Süleyman Özmen,ÖmerUyan,MehmetFener,
Alper Tunga Uytun, Adem Tomay, Cemil Çöllü, Erdem Arabacı, Nihat Uygun, Hasan Güler, Fahrettin Yazıcı, Erdoğan hançerlioğlu,
Emin Akyüz, Cihan Duman, Cengiz Kösdağ, Zihni Demir, Zeki Bük, Yusuf Bahri Genç, Yaşar Beder, Timur Demir, Tevfik Alkan,
Taner Kalkancı, Şerif Neidim, Şahin Bingöl, Süleyman Çolak, Seyfullah Ekşioğlu, Selahattin Şimşek, Selahattin Çevik, Sedat Yenigün, Sedat şen, Satılmış Altın, Sabri Tabak, Sabahattin Ballı, Rafet Demir, Osman Zeki Kaptan, İrfan ve Orhan Kadir Öğütcü kardeşler, Orhan Barut, Ali Rıza Altınok ve Nilgün Altınok, Necati Çakıcı, Mustafa Erol, Abdurrahman Güneş, Ahmet Bölükbaşı,
Ahmet Yücelkaya, Ali Osman Devecioğlu, Ali Muhittin Nariç,
Ali Tezdoğan, Ali Sünnetçi, Murat Kılıç, Arif Üzüm, Ayhan Yazıcı,
Aytekin taşçı, Ayhan Güngör, A. Levent Pamukçu, Bünyamin Aygün,
Bahri Aksu, Bekir Yücel, Bekir şendilmen, Cevdet Acar,
Ekrem Yılmaz, Dursun Önkuzu…..Ve adlarını yazamadığım nice yiğit adamlar,Destanlaşan Dava larında önde giden destan yazan şehitler.

Evet bizim nesil bunları iyi tanır…

Tanır tanımasınada, Kalpleri zincirlenmişcesine seyredip durur,Unutmadık kelamına sığınıp unutmuşturlar…!

Başta da dediğim gibi ben bugün yine ağlamayacağım….
Cüce beylere ağlamaktayım..

Ömer Uyan ve Turan atasever le ben bugün hasbihal halindeyim. Tıpkı,Çanakkale E-Tipi Cezaevi D-2 Koğuşunda ki gibi…..

Firar günlerimde gizlice Buluştuğum Erhan Cengiz ile yıldızlara seyre dalmaktayım…

Zakir Alkan,Süleyman Aslan ve Yaşar Canıkligil ile Vatan caddesindeki çay bahçesindeyim…

Vatan caddesindeki Mühendislik Okulu kapısında Yaşar Topçu yu beklemekteyim…

Ve yine gizlice firar gecelerimde İsmail Atmaca ileyim…

Ve yine geçmişe dönüp E-Tipi cezaevinde Rahmetli Ferhat Tüysüz,Yunus meral,Erdoğan Sarışen,Osman keskin,Mehmet Kul,
Ahmet Tüzün, Ahmet Aytaç, Coşkun Akbulut ve diğerlerinle hasbihal
Hali ruhaniyetine girmiş cezbedeyim….

Ya bu şanlı temiz geçmişime nasıl ağlarım…
Ben bugünüme ağlarım…

Lider, Teşkilat ve Doktrin Çizgisinden sapanlara ağlarım…

İki Cihan Serveri Yüce peygamberimi unutanlara ağlarım…

Taptuk dergahından çıkanlara, Yesevi Ocağından nasiplenemeyenlere, Dava Sırtından , Teşkilat Çizgisinden çıkanlara ağlarım….

Ahir zaman da, Başbuğun emanetine ihanet edenlere ağlarım…

Hadi canım diyip te, bizlere gülenlere ağlarım…

Birde neye ağlarım ; vakit zaman bulamayıp, o Cennetlik şehitlerimin ailelerini ziyaret edipte helallik alamayanlara ağlarım…

Barutçu gibi, Meral gibi gecesine gündüzüne katıp çalışıp ta, emeklerini boşa çıkarmaya çalışan sünepelere ağlarım..

Medrese-i yusufiye de Annemi kaybettim ağlamadım,dua ettim,sabra sığındım..

Şehit arkadaşlarıma imrendim, onların cellatlarına ,hükmü veren zavallılara ağlarım…

Vurguncu düzene kapılan Türk Millet’ime ağlarım…

Yazan : Yusufiyeli Cengiz Akyıldız
Misafir
Misafir

GİDENE AĞLAMAYACAĞIM Empty
MesajKonu: Geri: GİDENE AĞLAMAYACAĞIM   GİDENE AĞLAMAYACAĞIM Icon_minitimeSalı 7 Nis. 2009 - 9:33

Gerçekten ama gerçekten çok harika bi yazı.Yazanın kalemine eline emeğine yüreğine sağlık.Sende bizlerle paylaştığın için çok teşekkür ederim abicim.Gidene ağlanmamalı gerçektn de.Giden gider gittiği günde de biter.Bizi yarı yolda bırakanlara değil yanımızdayken şehit olanlara ağlamalıyız.Bu yalan dünyada boş işlerle uğraşmaktansa elimizden geldiğince iyi bir kul olmaya çalışmalıyız.Önce tevbe etmeli sonra elimizden geleni yapmalıyız.Allah bizi ve diğer din kardeşlerimizi doğru bildiğimiz yoldan ayırmasın (Amin)

GİDENE AĞLAMAYACAĞIM
1 sayfadaki 1 sayfası