| 43. Madde ne diyor? | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
KOZENİR
Mesaj Sayısı : 506 Doğum Tarihi : 19/03/66 Yaş : 58 Nerden : TÜRK İZMİR İş-Meslek : SİTE KURMAK Kayıt tarihi : 10/02/09
| Konu: 43. Madde ne diyor? C.tesi 30 Mayıs 2009 - 5:40 | |
| MADDE 43- Parti Genel Başkanı, Büyük Kongre tarafından üye tam sayısının salt çoğunluğu ile en çok üç yıl için seçilir. İlk iki oylamada bu sayıya ulaşılamadığı takdirde, üçüncü oylamada en çok oy alan aday Genel Başkan seçilir.
Aynı kişi ara vermeksizin beş defadan fazla seçilemez. Yeniden seçilebilmek için aradan üç yıl geçmesi gerekir .
Parti Genel Başkanlığının herhangi bir sebeple boşalması hâlinde Merkez Yönetim Kurulu 15 gün içinde toplanarak Partiyi temsil yetkisini kendi üyeleri arasından seçeceği bir üyeye tevdi eder ve boşalmayı müteakip en geç 45 gün içinde toplanmak ve Genel Başkanı seçmek üzere Büyük Kongre'yi toplantıya çağırır.www.mhp.org.tr | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: 43. Madde ne diyor? C.tesi 30 Mayıs 2009 - 7:21 | |
| Kadir abi böyle bişeyi ne amaçla eklediğini sorabilir miyim?
Veya neden gereksinim duydun
Ha ayrıca çok şaşırdım |
|
| |
KOZENİR
Mesaj Sayısı : 506 Doğum Tarihi : 19/03/66 Yaş : 58 Nerden : TÜRK İZMİR İş-Meslek : SİTE KURMAK Kayıt tarihi : 10/02/09
| Konu: Geri: 43. Madde ne diyor? C.tesi 30 Mayıs 2009 - 12:31 | |
| - TURANCI_DELİTAY demiş ki:
- Kadir abi böyle bişeyi ne amaçla eklediğini sorabilir miyim?
Veya neden gereksinim duydun
Ha ayrıca çok şaşırdım Ortada bi 43.Madedir gidiyor ve bunu bilmekte fayda var sanırım... Önemli olan bu maddenin olması... Yoksa bi amaçla buraya eklenmemiştir... Bilgilendirme amaçlıdır. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: 43. Madde ne diyor? C.tesi 30 Mayıs 2009 - 13:07 | |
| PEKİ ABİ HİÇ DÜŞÜNÜYO MUSUN BU KONUNUN NELERE YOL AÇABİLCENİ VEYA NE TARTIŞMALARA VEYA SENİN HAKKINDA NE DÜŞÜNCEKLERİNİ |
|
| |
Avşar Beyi
Mesaj Sayısı : 244 Doğum Tarihi : 29/10/23 Yaş : 101 Nerden : Kayseri İş-Meslek : Eğitimci Kayıt tarihi : 08/02/09
| Konu: Geri: 43. Madde ne diyor? C.tesi 30 Mayıs 2009 - 13:13 | |
| Sevgili Özlem, Kozenir gardaşım bilgilendirme adına doğru bir iş yapmış, herkes fikrini beyan eder o başka bir şey.
Ancak içinde bulunduğumuz bu çok çetrefilli günlerde MHP nin akil adamları sağduyulu ve sorumluluk bilinci ile hareket etmelidir.
Türkiyenin çok önemli bir süreçten, bir dönüm noktasına doğru geldiği bu günlerde MHP nin yani Türk milliyetçilerinin tarihi sorumluluğuda kat be kat artmıştır.
Bütün şer güçler bilmektedir ki, bütün İhanet düşünce ve hareketlerinin önündeki en büyük engel ve güç Türk milliyetçileridir. Bu tür Kurultayları kendi lehlerine çevirme ve Türk milliyetçiliği hareketine darbe indirmek isteyen malum çevrelere asla fırsat verilmemesi için Ülükücü irade en doğru kararı verecektir inşallah. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: 43. Madde ne diyor? C.tesi 30 Mayıs 2009 - 15:30 | |
| Zaten amacım kavga etmek veya tartışma çıkarmak değil abi
Öyle olsa çokdan yapardım
Ben iyiliğine diyorum
Bazı kişiler malum adamı hemen muhalefet ilan ederler!!!
Başıma geldiği için tecrübeliyim biliyorum |
|
| |
KOZENİR
| Konu: Geri: 43. Madde ne diyor? C.tesi 30 Mayıs 2009 - 15:37 | |
- Zaten amacım kavga etmek veya tartışma çıkarmak değil abi
Ben iyiliğine diyorum
Başıma geldiği için tecrübeliyim biliyorum TEŞEKKÜRLER SAMİMİ İFADELERİNİZ İÇİN.... BİZLER ÜLKÜCÜ İRADE NE DERSE ONU DERİZ... SAYGILAR... | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Avşar Beyi
Mesaj Sayısı : 244 Doğum Tarihi : 29/10/23 Yaş : 101 Nerden : Kayseri İş-Meslek : Eğitimci Kayıt tarihi : 08/02/09
| Konu: Geri: 43. Madde ne diyor? C.tesi 30 Mayıs 2009 - 18:23 | |
- Zaten amacım kavga etmek veya tartışma çıkarmak değil abi
Ben iyiliğine diyorum
Başıma geldiği için tecrübeliyim biliyorum Evet kavga çıkartmak istedinmi evelallah çıkarırsın Çünkü sen adı üstünde Turancı Delitaysın Birde bizmi kavgat etsek mi ki acep | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Avşar Beyi
| Konu: Geri: 43. Madde ne diyor? C.tesi 30 Mayıs 2009 - 18:42 | |
| Dadaloğlum hile yoktur işimde Yiğit olan yiğit görür düşünde Alışkan tüfekle dağlar başında Azrailden başkasına aman mı
Eee Deliya bak hele, benimle ne derdin olacak, deli gız seni Hemi ben aklımımı yedim yahu, seninle kavga edecem
Elbette ben şaka yapıyorum, Ne abisi onunla, nede o abisiyle kavga yapmaz. Bu deli gız abisinin biricik, kardeşidir, kızıdır onunla nasıl kavga eder yahu Demi ama... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: 43. Madde ne diyor? C.tesi 30 Mayıs 2009 - 20:28 | |
| - Avşar Beyi demiş ki:
- Dadaloğlum hile yoktur işimde
Yiğit olan yiğit görür düşünde Alışkan tüfekle dağlar başında Azrailden başkasına aman mı
Eee Deliya bak hele, benimle ne derdin olacak, deli gız seni Hemi ben aklımımı yedim yahu, seninle kavga edecem
Elbette ben şaka yapıyorum, Ne abisi onunla, nede o abisiyle kavga yapmaz. Bu deli gız abisinin biricik, kardeşidir, kızıdır onunla nasıl kavga eder yahu Demi ama... ''Eee Deliya bak hele, benimle ne derdin olacak, deli gız seni Hemi ben aklımımı yedim yahu, seninle kavga edecem''BU KISMA ÇOK GÜLDÜM ABİ. HERKES İLLALLAH ETMİŞ YAV NE CADIYIM BEN ÖYLE ''Elbette ben şaka yapıyorum, Ne abisi onunla, nede o abisiyle kavga yapmaz. Bu deli gız abisinin biricik, kardeşidir, kızıdır onunla nasıl kavga eder yahu Demi ama...''BU KISMA GELİNCE DE TEK SÖZÜM VAR ABİCİM; AYNEN ÖYLE BEN SNELE KAVGA EDEMEM SENDE BENLE EDEMEZSİN ÇÜNKÜ ARAMIZDA HEM BÜYÜK Bİ MANEVİ DEĞER VAR,SEVGİ VAR HEMDE HERŞEYDEN ÖNCE SAYGI VAR HER ZAMAN SÖYLERİM SAYGI DUYANA SAYGILI OLURUM SEVGİ GÖSTERENE DE SEVGİ GÖSTERİRİM DİYE SENDE İŞTE ÇOK SEVDİĞİM VE YANIND AOLDUĞUM O KİŞİLERDEN BİRİSİN ABİCİM İYİKİ VARSIN İYİKİDE BENİM CAN ABİMSİN |
|
| |
| 43. Madde ne diyor? | |
|