Misafir Misafir
| Konu: SİZİN GİBİ AYDININ YEDİDEN YETMİŞİNİ!!! :):):):) Salı 2 Haz. 2009 - 5:28 | |
| Sizin gibi aydının 7 den 70 ini.. Sahte aydın gömleği giyenler kulak versin !
Özür dileyen su haltı yiyenler kulak versın Hepimiz ermeniyiz diyenLer kulak versin.. Rüzgara karşı yaptı alayınız çişini Sizin gibi aydının 7 dennnn 70 ini..
Bana bakın bana bakın Türke diş bileyen özlüler Ermeniden Özür dileyenler özürlüler Size aydın diyorlar dalayan özürlüler Köpek bile göstermez sahibine dişini Sizin gibi aydının 7 den 70 ini..
Kiminiz profesor kiminiz yazarsınız. Türk ekmeğini yersiniz yedikçe azarsınız.. Arkasından her türlü kuyuyu kazarsınız Yeter artık bırakın bu milletin peşini Sizin gibi aydının 7 den 70 ini..
Bu özürden gayeniz Cibanı uclandırmak Güya Türkün agzıyla Türkleri suçlandırmak Ermeniye koz verip Tezini güçlendirmek Kaç dolara kestiniz bu özürün fişini Sizin gibi aydının 7 den 70ini..
Her biriniz nobellik bir orhan pamuksunuz Ve hatta bana göre ondanda yamuksunuz Türkün canı yanarken gözleri yumuksunuz.. Kör olur görmezsiniz ermeni picini Sizin gibi aydının 7 den 70 ini..
1915′den dem vurmayın hiç bana vurursanız buyurun! Vurursanız buyurun! Söyleyin hele bana açalım arşivleri herşey cıksın meydana! Kim soy kırım yaptıysa kim Soy kırım ettiyse.. Edeni etmişini.. Sizin gibi aydının 7 den 70 ini..
1915′de köyleri basan kimdi? Yaşlı ve kadınları iplerle asan kimdi? Kundakta bebeklerin başını kesen kimdi? Konuşalım tarihin gelmişi geçmişini Sizin gibi aydının 7 den 70 ini..
Dünyanın her yerinde puşt pusular kuruldu. Büyük elçi., konsolos ateşeler bulundu Ne bir özür dilendi Ne hal hatır soruldu ermeni yapmadımı terörün müthişini Sizin gibi aydının 7 den 70 ini..
Soruyorum kaçmak ne? Ne iş yapar asala Asala dedimiydi başlarsınız masala Bakın beyler bu işler sizi aşan mesele Haddinizi aşmayın herkes yapsın işini.. Sizin gibi aydının 7 den 70 ini..
Plan dedim kızdınız işte siz plansınız.. Yıllardır koynumuzda beslenen yılansınız. Tehcirle gidenlerden geriye kalansınız O yüzden biliyorum karnınızın şişini. Sizin gibi aydının 7 den 70 ini..
Meşhur ata sözüdür domuz gönü post olmaz.. ermeniden dost olur ama sizden dost olmaz Bir ülkede ihanet bukadar serbest olmaz Ozan arif bulmak zor bulmak zor TÜRKİYE’ nin eşini Sizin gibi aydının 7 den 70 ini.. |
|
KÜRŞAT TÜRK Gök Kurt
Mesaj Sayısı : 147 Doğum Tarihi : 25/04/88 Yaş : 36 Nerden : TÜRKÇÜ YÜREKLERİN ATTIĞI,GÖNÜLLERİN ESRİDİĞİ ÖTÜKEN KOKULU TANRI DAĞINDA . . . İş-Meslek : TÜRKÇÜ,TURANCI Kayıt tarihi : 20/03/09
| Konu: Geri: SİZİN GİBİ AYDININ YEDİDEN YETMİŞİNİ!!! :):):):) Paz 7 Haz. 2009 - 17:49 | |
| KOMONİSTLER DERLER ONLARA DERLER AYDIN İÇİNDEN ONLARA SÖYLE YAVRUM NELER SAYDIN BAK AĞIZLARI YAMUK BACAKLARI TUTMAZ BİLİRİM TÜRK ONLARI OLDU UNUTMAZ SÖYLE KÜÇÜĞÜM NE SAYDIN ONLARA DEYİVER BİLEK NE ETTİN ONLARA BU SENDEN DİLEK NE ETTİN ONLARA .... | |
|
KÜRŞAT TÜRK Gök Kurt
Mesaj Sayısı : 147 Doğum Tarihi : 25/04/88 Yaş : 36 Nerden : TÜRKÇÜ YÜREKLERİN ATTIĞI,GÖNÜLLERİN ESRİDİĞİ ÖTÜKEN KOKULU TANRI DAĞINDA . . . İş-Meslek : TÜRKÇÜ,TURANCI Kayıt tarihi : 20/03/09
| Konu: Geri: SİZİN GİBİ AYDININ YEDİDEN YETMİŞİNİ!!! :):):):) Paz 7 Haz. 2009 - 17:49 | |
| FİKRİNE SAĞLIK SOYDAŞIM... | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: SİZİN GİBİ AYDININ YEDİDEN YETMİŞİNİ!!! :):):):) Paz 7 Haz. 2009 - 19:39 | |
| KOMONİSTLER DERLER ONLARA DERLER AYDIN İÇİNDEN ONLARA SÖYLE YAVRUM NELER SAYDIN BAK AĞIZLARI YAMUK BACAKLARI TUTMAZ BİLİRİM TÜRK ONLARI OLDU UNUTMAZ SÖYLE KÜÇÜĞÜM NE SAYDIN ONLARA DEYİVER BİLEK NE ETTİN ONLARA BU SENDEN DİLEK NE ETTİN ONLARA ....
EYVALLAH |
|
ESEN Gök Kurt
Mesaj Sayısı : 136 Doğum Tarihi : 14/12/57 Yaş : 66 Nerden : AYDIN İş-Meslek : Köşe Yazarı İsim : ESEN Kayıt tarihi : 02/05/09
| Konu: Geri: SİZİN GİBİ AYDININ YEDİDEN YETMİŞİNİ!!! :):):):) Paz 7 Haz. 2009 - 22:04 | |
| Delitay kızım,Ozan Arif'in babaları dönme kendileri piç olanlar hakkındaki şiirini aktarmanıza teşekkürler.ÖZÜRLÜLER-3 başlıklı yazımda yakında gelecekdir. | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: SİZİN GİBİ AYDININ YEDİDEN YETMİŞİNİ!!! :):):):) Ptsi 8 Haz. 2009 - 5:55 | |
| - ESEN demiş ki:
- Delitay kızım,Ozan Arif'in babaları dönme kendileri piç olanlar hakkındaki şiirini aktarmanıza teşekkürler.ÖZÜRLÜLER-3 başlıklı yazımda yakında gelecekdir.
Mutlaka bekliyoruz abi
Şimdiden eline emeğine yüreğine sağlık
Ozan Arif de çok güzel yazmış bu özürlülere |
|