Avşar Beyi
Mesaj Sayısı : 244 Doğum Tarihi : 29/10/23 Yaş : 101 Nerden : Kayseri İş-Meslek : Eğitimci Kayıt tarihi : 08/02/09
| Konu: Belçikada Türk düşmanlığı Cuma 12 Haz. 2009 - 15:51 | |
| Belçika’da Türk düşmanlığı
| Brüksel’deki ilkokullarda okutulan “Kürdistan Rüyası” adlı kitapta Türk polisine akıl almaz iftiralar atılırken, Öcalan’a övgüler diziliyor Haber: Selda Öztürk KAY Avrupa Birliği’nin ve sözde demokrasinin başkenti Belçika’da Türk düşmanlığı sınır tanımıyor. Belçika’daki ilk öğretim okullarında okutulan “Dromen van Koerdistan” (Kürdistan Rüyası) adlı kitapta akıl almaz iftiralar yer alıyor. Bir süre önce ****** ile ilgili hakaretlerin yer aldığı kitaplarla genç nesillerin beyinlerini yıkayan Belçika, bu kez yine ilkokul düzeyindeki öğrencilere önerdiği bir başka kitapla gündeme geldi.
Tepki topladı Belçikalı çocuk kitapları yazarı Detty Verreydt’nin kaleme aldığı ve “eğitim kitapları” kategorisinde Belçika Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanarak okullarda okutulan kitap, ülkede yaşayan Türklerin büyük tepkisine neden oldu. İlk kez 1998 yılında Hollanda’da yayımlanan kitapta, Kürdistan’dan kaçarak Almanya’ya sığınma talep eden Sirwa Anja adlı bir Kürt çocuğun ailesi ile birlikte yaşadığı olaylar anlatılıyor.
Küstah ifadeler Başından sonuna kadar Türk milletine hakaret dolu ifadelerin yer aldığı kitapta, Türkiye ve Türk insanı ile ilgili akla hayale gelmeyecek iftiralar yer alıyor. Kitapda, Türk polisinin Kürtleri kuyulara atıp taşladığı, Kürt öğrencilerin dövüldüğü gibi akıllara durgunluk veren ifadeler bulunuyor. Kitapta ayrıca, terörist başı Abdullah Öcalan’a methiyeler diziliyor. Kitabın arka kapağında şu ifadeler dikkat çekiyor: “Kürdistan’dan geldiler. Çünkü orası güvenli değildi. Ailesi kaçmak zorunda kaldı.” Akıl almaz hezeyanların yer aldığı kitap, Belçika’daki okullara çocuklarını gönderen Türk ailelerini şoke etti. Belçika Eğitim Bakanlığı’nı göreve çağıran gurbetçilerimiz, Türkiye’ye de çağrı yapmaya hazırlanıyor. Belçika’daki ilk öğreim okullarda okutulan Dromen van Koerdistan (Kürdistan Rüyası) adlı kitap, Türklere karşı kin ve nefret aşılıyor.
|
| |
|
avar54 BalaKurt
Mesaj Sayısı : 84 Doğum Tarihi : 06/09/71 Yaş : 53 Nerden : sakarya İş-Meslek : türk-islam Kayıt tarihi : 06/05/09
| Konu: Geri: Belçikada Türk düşmanlığı Cuma 12 Haz. 2009 - 15:55 | |
| AB IRKCILIĞININ SON SAFHASI BU OLSA GEREK BU AVRUPA BIZI SEVMEZ GÜN BIRLIK BERABERLIK GÜNÜDÜR | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Belçikada Türk düşmanlığı Cuma 12 Haz. 2009 - 18:02 | |
| İşte akılları sıra Türkleri barbar cani kötü ve insna haklarına saygı göstermeyen birisi olarak gösterip daha beyinleri boş aksete benzeyen çocukların akıllarını bu zırvalıkalrla dolduruyolar Türk'e Türk'den başka dost yoooooooooooooook Hiç de şaşırmadım ayrıca abi sence de böyle yapmaları normal değil mi Bizi sevmediklerini bize karşı olduklarını zaten her türlü ifade ediyolar Bunlar hem korkak hem zavallı hem yalancı hemde kindar Hiç birini sevmiyorum Sadece Türkleri sadece Türkleri Düşmanlarımızdan birinin de belçika olduğunu bu paylaşımınla bir kez daha hatırlattığın için teşekkür ederim abim Allah razı olsun |
|
SANCAK
Mesaj Sayısı : 921 Doğum Tarihi : 23/11/85 Yaş : 38 Nerden : Doğum:AfyonKarahisar İkamet:Antalya İş-Meslek : Muhasebeci İsim : KAMİL Kayıt tarihi : 06/02/09
| Konu: Geri: Belçikada Türk düşmanlığı C.tesi 13 Haz. 2009 - 6:01 | |
| Türk ve Türk Ellerine Kim yada kimler düşman ise bende ona düşmanım... | |
|
GAZİ BalaKurt
Mesaj Sayısı : 84 Doğum Tarihi : 21/03/81 Yaş : 43 Nerden : KAYSERİ İş-Meslek : TÜRKÇÜ Kayıt tarihi : 09/05/09
| Konu: Geri: Belçikada Türk düşmanlığı C.tesi 13 Haz. 2009 - 21:08 | |
| Avrupalılar tamı tamına bin yıldır Türklere düşmandır ve her zaman her vesile ile devletleriyle, halklarıyla düşmanlıklarını göstermişlerdir. Bizi yok etmek için bin yıldır saldırıları her türlü yöntemler kullanılarak devam etmektedir. Türkçülüğü, evangelist bozuntularının telkin ve yol göstermesiyle uç bulup, ırkçılık görüp ve sırf bu yüzeden "fikren ayrıldık" deyip Türk milliyetçiliği davasından ve hareketinden ayrılanların da tavrını görünce Türklüğün düşmanlarının kin ve nefretlerinin boyutu yanında taa nerelere kadar uzandıklarınıda görmek mümkündür. Türklüğün kendi topraklarında bile sayısız düşmanı mevcuttur ve Türk milliyetçiliği hareketinin yok edilmesindeki istek ve arzularının doruk noktasında olmasıda bunu gösteriyor. Türk milleti olarak içine düşürüldüğümüz hastalıklardan kurtulma yollarırın bin yıllık ezeli ve ebedi düşman batıda aranması ve batıya teslimiyeti, ve bağrımızda yaşayan Türk düşmanı meczupların efsununda kurtuluşu aramak Türk milletine yapılan en büyük ihanettir. Türkiyede ve batıda ve daha bir çok yerlerde Türklüğe karşı bir kin var bir nefret var bir ırkçılık var. Bize ırkçı diyenler önce bize yapılan ırkçılığı görsünler ama çeşitli ilaçlarla beyinleri deforme edilenlerin yaşanan gerçekleri anlamadıkları ve göremedikleride ayan beyan ortadır. | |
|
KIZIL ELMA Yetkili Asena
Mesaj Sayısı : 1196 Doğum Tarihi : 04/03/86 Yaş : 38 Nerden : ANTALYA İsim : FATMA Kayıt tarihi : 06/02/09
| Konu: Geri: Belçikada Türk düşmanlığı C.tesi 13 Haz. 2009 - 21:16 | |
| paylaşım için sağolun hocam ALLAH RAZI OLSUN...
hiç şaşırmıyorum artık düşmanımız o kadar çok ki o kadar çoğalıyorki ve bizi kötülemek için ellerinden ne geliyorlarsa yapıyorlar ama biz bunları yazıyoruz bir kenarıya kim dost kim düşman iyice beynimize işliyoruz...
Bizler o kadar yüce bir milletiz ki o kadar yürekli o kadar cesuruz ki bizi çekemiyorlar nasıl yapalımda kötüleyelim diyorlar yazıklar olsun....
Türklüğümüze hakaret edilir dilimize edilir dinimizi edilir ama bunların tek tek hesabı sorulacak inşallah bunları yapanları ALLAHA HAVALE EDİYORUM...
TURAN KURULDUĞUNDA GÖRÜŞÜRÜZ SİZLERLEEEE | |
|