| .....Pkk’lıların saklandığı mağrada yazan yazı..... | |
|
+3Fatih Militan_Yurekli ÜLKÜSERAP02 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
ÜLKÜSERAP02 Yetkili Asena
Mesaj Sayısı : 882 Doğum Tarihi : 01/04/89 Yaş : 35 Nerden : Adıyaman/Besni Kayıt tarihi : 09/02/09
| Konu: .....Pkk’lıların saklandığı mağrada yazan yazı..... Salı 28 Tem. 2009 - 12:07 | |
| Eğer bir asker sizi gördüğü zaman durmadan ateş ediyorsa bilinki o acemidir kurşununun bitmesini bekleyin,
Eğer sadece sizi gördüğü zaman ateş ediyor saklandığınız zaman duruyorsa o bir komandodur, kaçın ve canınızı kurtarın.
Eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilinki o bordo berelidir merak etmeyin o sizi bulur | |
|
| |
Militan_Yurekli BalaKurt
Mesaj Sayısı : 31 Doğum Tarihi : 15/11/84 Yaş : 40 Nerden : Bursa İş-Meslek : sERBEST Kayıt tarihi : 02/08/09
| Konu: Geri: .....Pkk’lıların saklandığı mağrada yazan yazı..... Paz 9 Ağus. 2009 - 10:55 | |
| - ÜLKÜSERAP02 demiş ki:
- Eğer bir asker sizi gördüğü zaman durmadan ateş ediyorsa bilinki o acemidir kurşununun bitmesini bekleyin,
Eğer sadece sizi gördüğü zaman ateş ediyor saklandığınız zaman duruyorsa o bir komandodur, kaçın ve canınızı kurtarın.
Eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilinki o bordo berelidir merak etmeyin o sizi bulur askerde bunu çok dinlemiştik iyi gaza geliyorduk ... eee nede olsa bizden kaçmaları söyleniyordu | |
|
| |
Fatih Yetkili Bozkurt
Mesaj Sayısı : 317 Doğum Tarihi : 08/04/80 Yaş : 44 Nerden : Beyşehir/KONYA İş-Meslek : mermer sektörü Kayıt tarihi : 16/02/09
| |
| |
KIZIL ELMA Yetkili Asena
Mesaj Sayısı : 1196 Doğum Tarihi : 04/03/86 Yaş : 38 Nerden : ANTALYA İsim : FATMA Kayıt tarihi : 06/02/09
| Konu: Geri: .....Pkk’lıların saklandığı mağrada yazan yazı..... Paz 9 Ağus. 2009 - 14:06 | |
| evet bu sözü bende çok duydum şimdi o borda bereli benim kardeşim olacak... RABBİM TÜM ASKERLERİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN... | |
|
| |
DeliMavi69 BalaKurt
Mesaj Sayısı : 70 Doğum Tarihi : 12/01/57 Yaş : 67 Nerden : almanya İş-Meslek : serbest Kayıt tarihi : 30/07/09
| Konu: Geri: .....Pkk’lıların saklandığı mağrada yazan yazı..... Paz 9 Ağus. 2009 - 15:29 | |
| ALLAHIM HAYIRLISIYLE GIDIP GELMESINI NASIP ETSIN. AMINKIZIL ELMA bacim , desene bundan sonra korkusuzca yasamamiza devam edecegiz cünkü nedeolsa Fatma kardesimizin kardeside asker . enbüyük asker bizim asker. | |
|
| |
ESEN Gök Kurt
Mesaj Sayısı : 136 Doğum Tarihi : 14/12/57 Yaş : 66 Nerden : AYDIN İş-Meslek : Köşe Yazarı İsim : ESEN Kayıt tarihi : 02/05/09
| Konu: Geri: .....Pkk’lıların saklandığı mağrada yazan yazı..... Paz 9 Ağus. 2009 - 19:11 | |
| evet bu sözü bende çok duydum şimdi o borda bereli benim kardeşim olacak... RABBİM TÜM ASKERLERİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN... _________________ Kızılelma,bordo bereli olmak öyle kolay değil.Herkesde bordo bereli olamaz.Eğitimleri çok ağır.Her insanın dayanabileceği eğitimler değil.Oğlumun ordu personeli olmasından dolayı biliyorum. Temennimiz milliyetçi bir kardeşimizin,evladımızın o mertebeye gelmesidir. Hayırlı teskereler dileğiyle Allah bütün rütbeli,rütbesiz asker ve polisimizi hain tuzaklardan,kahbe kurşunlarından korusun. ONLAR VARİSE BİZLERDE VARIZ. | |
|
| |
Militan_Yurekli BalaKurt
Mesaj Sayısı : 31 Doğum Tarihi : 15/11/84 Yaş : 40 Nerden : Bursa İş-Meslek : sERBEST Kayıt tarihi : 02/08/09
| Konu: Geri: .....Pkk’lıların saklandığı mağrada yazan yazı..... Paz 9 Ağus. 2009 - 21:23 | |
| bozrdo bereliler astsubay altı rütbelilerde yok zaten bildiğim kadarıyla kademeli olarak 3 yıla kadar süren eğitimi var ordumuzun yurdumuzun göz bebekleri biz 5.5 ay özel harekat eğitimi aldık perişan olduk 3 yıl eğitim allah yardımcıları olsun | |
|
| |
ESEN Gök Kurt
Mesaj Sayısı : 136 Doğum Tarihi : 14/12/57 Yaş : 66 Nerden : AYDIN İş-Meslek : Köşe Yazarı İsim : ESEN Kayıt tarihi : 02/05/09
| Konu: Geri: .....Pkk’lıların saklandığı mağrada yazan yazı..... Paz 9 Ağus. 2009 - 21:58 | |
| - Militan_Yurekli demiş ki:
- bozrdo bereliler astsubay altı rütbelilerde yok zaten bildiğim kadarıyla kademeli olarak 3 yıla kadar süren eğitimi var ordumuzun yurdumuzun göz bebekleri biz 5.5 ay özel harekat eğitimi aldık perişan olduk 3 yıl eğitim allah yardımcıları olsun
Doğrudur.Bordo bereliler elit askerlerdir.Düşmanın cephe arkası cephanelikler,yığınak bölgeleri,radar,istihbarat birimleri,komuta kontrol merkezleri,yakıt depoları,füze üsleri gibi önemli noktalarını imha etmek ve terörist unsurlara karşı gerilla harbi,simetrik düzensiz hardi uyğulamaktır. Onun için bordobereli 3 yıl ağır eğitimden geçer.Deniz komando,dağ komando,paraşütçü eğitimlerinin yanında her türden silahların kullanılması ve en az 2 yabancı dil eğitimide alırlar.bundan dolayı bordoberelinin en küçük rütbesi assubaydır.Onlar bir aileden daha sımsıkı birbirlerine bağlıdır.Daha bir çok özelliklerinide yazmayayım. Onlar için söylenenler azdır. Diyeceksinizki madem böyle eğitimlidirler ya neden Süleymaniye'deki olay meydana gelmiştir.Evet,zamanın harekat daire başkanlığı ölümüne savun emrini vermiş olaydı,o zamanın siyasi erki adam gibi arkalarında duraydı ABD.nin çöl fareleri tarihlerinde unutamayıcakları destansı bir savunmayla karşılaşır;aynen Kardak'da Yunan'ın rezil olduğu gibi dünya aleme rezil olacaklardı. Bu ülkeye en fazla zararı dokunan seçme şansızlığına uğradığımız siyasilerdir.Bunu böyle bilesiniz. | |
|
| |
DeliMavi69 BalaKurt
Mesaj Sayısı : 70 Doğum Tarihi : 12/01/57 Yaş : 67 Nerden : almanya İş-Meslek : serbest Kayıt tarihi : 30/07/09
| Konu: Geri: .....Pkk’lıların saklandığı mağrada yazan yazı..... Ptsi 10 Ağus. 2009 - 9:58 | |
| Bela okuma derler gelde TÜRK ASKERININ BASINA CUVAL GECIRILMESINE SEYIRCI KALAN ZIHNIYETE BELA OKUMA ALLAHIM O ZIHNIYETEKILERIN BELALARINI VERSIN. Hocam " bu ülkeye en fazla zarari dokunan secme sansizligina ugradigimiz siyasilerden" ALLAHIM TÜRKIYEMIZI KORUSUN. | |
|
| |
KIZIL ELMA Yetkili Asena
Mesaj Sayısı : 1196 Doğum Tarihi : 04/03/86 Yaş : 38 Nerden : ANTALYA İsim : FATMA Kayıt tarihi : 06/02/09
| |
| |
KIZIL ELMA Yetkili Asena
| Konu: Geri: .....Pkk’lıların saklandığı mağrada yazan yazı..... Ptsi 10 Ağus. 2009 - 10:05 | |
| - ESEN demiş ki:
- evet bu sözü bende çok duydum şimdi o borda bereli benim kardeşim olacak...
RABBİM TÜM ASKERLERİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN... _________________ Kızılelma,bordo bereli olmak öyle kolay değil.Herkesde bordo bereli olamaz.Eğitimleri çok ağır.Her insanın dayanabileceği eğitimler değil.Oğlumun ordu personeli olmasından dolayı biliyorum. Temennimiz milliyetçi bir kardeşimizin,evladımızın o mertebeye gelmesidir. Hayırlı teskereler dileğiyle Allah bütün rütbeli,rütbesiz asker ve polisimizi hain tuzaklardan,kahbe kurşunlarından korusun. ONLAR VARİSE BİZLERDE VARIZ. amin teşekkür ediyoruım tabiki kolay değil,zaten subaylık sınavını kazandı akademiyi okuyacak ilerleyen senelerde inşallah bordo bereli olacak tercihi o yönde yaptı hayırlısı olsun... ALLAH TÜM ASKERLERİMİZİN POLİSLERİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN... | |
|
| |
ESEN Gök Kurt
| Konu: Geri: .....Pkk’lıların saklandığı mağrada yazan yazı..... Ptsi 10 Ağus. 2009 - 21:48 | |
| - DeliMavi69 demiş ki:
- Bela okuma derler gelde TÜRK ASKERININ BASINA CUVAL GECIRILMESINE SEYIRCI KALAN ZIHNIYETE BELA OKUMA ALLAHIM O ZIHNIYETEKILERIN BELALARINI VERSIN.
Hocam " bu ülkeye en fazla zarari dokunan secme sansizligina ugradigimiz siyasilerden" ALLAHIM TÜRKIYEMIZI KORUSUN. Uşaklaşan siyasilere rağmen Süleymaniye intikamı alınmıştır?Rahat olun. Asker,yapacağını yapar,ben yaptım demez. Her doğruda her yerde söylenmez. | |
|
| |
YasaR Gök Kurt
Mesaj Sayısı : 104 Doğum Tarihi : 26/10/83 Yaş : 41 Nerden : istanbul İş-Meslek : Trikotaj İsim : yaşar Kayıt tarihi : 03/05/09
| |
| |
Militan_Yurekli BalaKurt
| Konu: Geri: .....Pkk’lıların saklandığı mağrada yazan yazı..... Salı 11 Ağus. 2009 - 9:19 | |
| Türk ordusunu vicdanlarda mahkum etmeyi siyasi amaç türkiyeyi bölmeyi siyasi hedef belirleyen bir iktidarın süleymaniyede milli bir duruş sergilemesi süşünülemezdi bunlar AKP aleykine slogan atlıyor diye şehit cenazelerindne kaçan insanlar şehide kelle imrali itine sayın diyen süleymaniyede dik duruş sergileyebilirmi askerde en çok sevdiğim yürüyüş kararı HER TÜRK ASKER DOĞAR sözleri idi evet gerçektende doğru bu ülkede bir söz söyleniyorsa en son TÜRK söler ve noktayı koyar.. | |
|
| |
| .....Pkk’lıların saklandığı mağrada yazan yazı..... | |
|