canım ülkem için...
Herkes korkmadan ne mutlu Türküm diyebilecek.
Herkes arabasına evine istediği zaman Türk bayrağı asacak.
Yılın uygun görülen bir günü Türk bayramı olarak kutlanacak. Bu gün resmi tatil olacak.
Batının içimize, toplumumuza giren tüm ahlaksızlıkları yasaklanacak.
******çülük ayıp olmaktan çıkarılacak.
Devletin ana kurumlarında tören ******çülüğü yasaklanıp, altı ok'un (CHP ile ilgisi yoktur) temel alındığı ******çülük geçerli kılınacak.
Dağa taşa Ne Mutlu Türküm Diyene yazacağız.
Talabani ve Barzani yine Türk ordusundaki subayların postallarının tozunu silecek.
Türk Telekom Türk olacak.
Azerbaycan toprakları Ermeni işgalinden kurtarılacak.
Kıbrıs ile Anavatan birleşecek.
Batı Trakya Türklerinin özerklik çabalarına destek verilecek. Kendi kaderini tayin hakkı için batı trakya Türkleri desteklenecek.
Yunanistandan Türk topraklarının yakınındaki adalar iadesi istenecek.
Limanlar, otoyollar, barajlar, topraklar sadece Türk devletinin malı olacak.
İlk okullarda andımız ile birlikte, Oğuz kaanın Türklük duası okunacak.
Türkler bürokraside ve mecliste nüfuslarına denk oranda hak ettikleri sayıda temsil edilecek.
Türk örf ve adetleri yeniden toplumun yaşamına girecek.
Ağalık ve şeyhlik düzenine son verilecek. Herkes sadece Türkiye cumhuriyetine bağlı olacak.
Üniversitelerde eğitim dili Türkçe olacak. İngilizce eğitim yasaklanacak.
Gümrük birliği lav edilecek. AB'den bize ticari ayrıcalık vermesi istenecek.
Dünya Türk birliği örgütü kurulacak.
Noto ve Birleşmiş milletlerden çıkılacak.
Edirne'den Van'a kadar benim eşsizi bir yurdum var, Şiir ve Türkü olarak Tüm TV'lerden her gün 3 defa yayınlanacak.
Siyasal simge olarak kullanılan Türban yasaklanacak. Her İsteyen başını eşarp ile örtecek
Tüm TV kanalları istiklal marşı ile açılıp, istiklal marşı ile kapanış yapacak. 24 saat yayın yapanlar da buna uyacak.
Güneydoğuda görev yapan belediye başkanları, mesaiye bayrak töreni ile başlayacak.
PKK'nin siyasi sözcülüğünü yapanlar 15 gün kafeste muz ile beslendikten sonra yargılanacak..
Türkiyedeki tüm casuslar , hainler, bölücüler, açılım ticareti yapanlar, din tüccarları toplanıp okyanusta yada somali yakınlarında bir adaya bırakılacak.
alıntıdır...