| YUNUS EMRE DEN GÜZEL SÖZLER... | |
|
+2ALPASLAN TÜRKEŞ'İN ASKERİ fatoşş 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
fatoşş BalaKurt
Mesaj Sayısı : 58 Doğum Tarihi : 09/06/92 Yaş : 32 Nerden : ANTALYA\manavgat İş-Meslek : öğrenci Kayıt tarihi : 21/06/09
| Konu: YUNUS EMRE DEN GÜZEL SÖZLER... Paz 30 Ağus. 2009 - 19:23 | |
| Yunus Emre'den güzel sözler... Türlü türlü cefanın Adını aşk koymuşlar.* * * Aşk aşıkı şir eder, Aslanı zencir eder, Katı taşı mum eder.* * * Dervişlik baştadır, tacda değildir, Kızdırmak addadır, saçta değildir.* * * İlim, kendini bilmektir.* * * Dağlar nice yüksek ise,yol anın üstünden geçer.* * * Dünyada dertsiz baş olmaz. Derd'olanın ahı dinmez.* * * Cümleler doğrudur sen doğru isen, Doğruluk bulunmaz sen eğri isen.* * * Bu dünyaya gelen gider. Yürü fani dünya, sana gelende gülmüş var mıdır?* * * Eğer bir müminin kalbin kırarsan Hak'ka eylediğin secde değildir.* * * Aklı olan korkmak gerek Nefs elinden, hırs elinden. Nefstir seni yolda koyan, Yolda kalır nefse uyan.* * * Sabır saadeti ebedi kalır Sabır kimde ise o nasib alır.* * * Eğer hor eğer hürmet Kişiye sözden gelir. Zehr ile pişen aşı Yemeğe kim gelir.* * * Beni bende demen bende değilem, Bir ben vardır bende benden içeri.* * * Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz | |
|
| |
ALPASLAN TÜRKEŞ'İN ASKERİ BalaKurt
Mesaj Sayısı : 63 Doğum Tarihi : 10/11/92 Yaş : 32 Nerden : memleket:KIRŞEHİR ikamet:ESKİŞEHİR İş-Meslek : öğrenci Kayıt tarihi : 12/05/09
| Konu: Geri: YUNUS EMRE DEN GÜZEL SÖZLER... Paz 30 Ağus. 2009 - 20:45 | |
| eline sağlık ülküdaşım hemen dibimde kabiri ama bir kere olsun gitmek nasip olmadı inşallah ALLAH izin veririse bir gün gideceğim. | |
|
| |
fatoşş BalaKurt
Mesaj Sayısı : 58 Doğum Tarihi : 09/06/92 Yaş : 32 Nerden : ANTALYA\manavgat İş-Meslek : öğrenci Kayıt tarihi : 21/06/09
| Konu: Geri: YUNUS EMRE DEN GÜZEL SÖZLER... Ptsi 31 Ağus. 2009 - 7:47 | |
| önemli değil inşallah gidersiniz ALLAH herkese nasip etsin böyle bir insanın mezarını ziyaret etmeyi | |
|
| |
ÜLKÜSERAP02 Yetkili Asena
Mesaj Sayısı : 882 Doğum Tarihi : 01/04/89 Yaş : 35 Nerden : Adıyaman/Besni Kayıt tarihi : 09/02/09
| Konu: Geri: YUNUS EMRE DEN GÜZEL SÖZLER... Ptsi 31 Ağus. 2009 - 12:05 | |
| paylaşım için tşk ülkü...çok güzel ve anlamlı sözler... | |
|
| |
-melek- YavruKurt
Mesaj Sayısı : 3 Doğum Tarihi : 25/02/65 Yaş : 59 Nerden : istanbul İş-Meslek : eğitimci Kayıt tarihi : 25/03/09
| Konu: Geri: YUNUS EMRE DEN GÜZEL SÖZLER... Salı 1 Eyl. 2009 - 21:13 | |
| ” İyi sözün aslın bilen derdi bu söz nerden gelir Söz aslını anlamayan sanır bu söz benden gelir ” ” Zehirle pişmiş aşı, kim yemeye gelir. “ ” Seni sigaya çeken bir molla kasım gelir. “ ” Çok mal haramsız, çok söz yalansız olmaz. “ “Bütün âlemi bir şahsiyette toplamak, Cenab-ı Hakka zor gelmez..” “Kasdım budur şehre varam Feryâd u figan koparam!” “Ne elif okudum ne cim, varlığındadır kelecim Gönül kitabından okur, eline kalem almadı.” “Bundan dahı virdün bize, ol huriyi çüft ü halâl Andan dahi geçti arzum, azmüm sana kaçmağ-i çün.” “Mevlânâ Hüdâvendigâr bize nazar kılalı Anun görklü nazarı gönlümüz aynasıdır.” | |
|
| |
fatoşş BalaKurt
| Konu: Geri: YUNUS EMRE DEN GÜZEL SÖZLER... Salı 8 Eyl. 2009 - 13:07 | |
| PAYLAŞIMA EKLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM YUNUS EMRE OKURDUM AMA NE YAZIKKİ BU DİZELERİ OKUMAMIŞTIM ÇOK MEMNUN OLDUM TEKRAR SAĞOLUN | |
|
| |
ülkü Gök Kurt
Mesaj Sayısı : 107 Doğum Tarihi : 16/09/92 Yaş : 32 Nerden : Antalya/ Manavgat İş-Meslek : Öğrenci İsim : Ülkü Kayıt tarihi : 19/06/09
| Konu: Geri: YUNUS EMRE DEN GÜZEL SÖZLER... Çarş. 9 Eyl. 2009 - 8:28 | |
| fatoş emeğine sağlık .. paylaşım için sağol... | |
|
| |
KIZIL ELMA Yetkili Asena
Mesaj Sayısı : 1196 Doğum Tarihi : 04/03/86 Yaş : 38 Nerden : ANTALYA İsim : FATMA Kayıt tarihi : 06/02/09
| Konu: Geri: YUNUS EMRE DEN GÜZEL SÖZLER... Çarş. 9 Eyl. 2009 - 12:50 | |
| süperrr adaşım emeğine yüreğine sağlık paylaşım için sağol... çok anlamlı sözler...anlayana tabi.... | |
|
| |
fatoşş BalaKurt
| Konu: Geri: YUNUS EMRE DEN GÜZEL SÖZLER... Perş. 10 Eyl. 2009 - 18:49 | |
| ÇOK TEŞEKKÜRLER ÜLKÜMM VE ABLAM | |
|
| |
| YUNUS EMRE DEN GÜZEL SÖZLER... | |
|