SançaR_03 Eke Kurt
Mesaj Sayısı : 397 Doğum Tarihi : 11/09/94 Yaş : 30 Nerden : Memleket:Afyon-EMİRDAĞ İkamet:Eskişehir İş-Meslek : Talebe (: İsim : Eren Enver Kayıt tarihi : 06/02/09
| Konu: YÜREĞİM SEVGİ YAZDI Perş. 12 Şub. 2009 - 12:41 | |
| YÜREĞİM SEVGİ YAZDI
Gökkubbenin içine, yüreğim sevgi yazdı Nemlenen bakışların; seni sineme kazdı Hasretin gölgesinde; kederim, çilem azdı.
Sensizlik ayaz oldu, kızgın çölde donarım Yaktığın kıvılcımın, közlerinde yanarım.
Yarına rehberimsin, gönlüme yön verenim Şafağımı unutma; düşlerime girenim Eli benle bir tutma; yalnızlığı derenim.
Aldığım her nefeste; sitayişle anarım Yaktığın kıvılcımın, közlerinde yanarım.
Aşk-ı mukaddesimsin; özün bu olsa gerek Kelamım, kalemimisn; sözün bu olsa gerek Gecelerim parlıyor; gözün bu olsa gerek.
Yokluğun "Zûl yokuşu", selamına kanarım Yaktığın kıvılcımın, közlerinde yanarım.
Seninle dolsun hanem; güne yıldır nefesin Yastığın olsun sinem; zülme sondur gül sesin Hadi söyle nar tanem; melek misin, sen nesin?
Pencereye kuş konsa; seni geldi sanarım Yaktığın kıvılcımın, közlerinde yanarım.
Ruhuma yön gösterdin; sevdamdaki sır nurum Sende ben beni buldum; haysiyetim, onurum Bekle dediğin yerde; hayat boyu dururum.
Yalnızlığı aş yaptım; gözyaşına banarım Yaktığın kıvılcımın, közlerinde yanarım.
KADİR DURAK (LEBİDERYA)
ESER YAZAR ADINA TESCİLLİDİR KAYNAK GÖSTERİLMEDEN YAYINLANAMAZ. | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: YÜREĞİM SEVGİ YAZDI Perş. 12 Şub. 2009 - 13:00 | |
| Kardeşim bu güzel şiirin için sana teşekkür ederim.eline emeğine sağlık.paylaşımlarının devamını dilerim |
|