AsenA_03 BozKurt
Mesaj Sayısı : 632 Doğum Tarihi : 20/11/88 Yaş : 36 Nerden : ERGeNeKoN İş-Meslek : DaVa MiLiTaNI İsim : cCc_KIZIL_ELMA_cCc Kayıt tarihi : 03/11/09
| Konu: ANNE BEN ÜLKÜCÜYÜM Salı 3 Kas. 2009 - 20:58 | |
| Anne ben Ülkücüyüm
Burada geceler tez başlar Burada gelmez şafaklar Namert gene coşmuş anne Zor olur burada sabahlar
Gitsin bu bela ülkemden gitsin Yetsin milletimin çilesi bitsin Zor gelmez bana anne Yeter ki milletim ezilmesin
Bırak vursunlar bırak vursunlar Beni anlımdan vursunlar Vursunlar da güzel annem Milletime dokunmasınlar
Bırakmam ben İslamiyet’i Bırakmam ben milliyeti Öldürseler beni annem Kalkarım mezardan vermem onlara memleketi
Çeksem de kahırla çile Görsem de zulüm işkence Bilmezler ölmem ben anne Sıksalar kurşun üstüme binlerce
Tek rehberdir bana Kur-an Hedefimdir benim Turan Koşarım ben durmam anne Ama çoktur sırtımdan vuran
Ülkücüyüm anne ben Yanmışım birlik için ben Kurşun yesem binlerce korkma anne Namert kurşunuyla ölmem yücelirim ben
Vatan kanımdır benim Milletim sevdamdır benim Allah dedirttin ya anne İslam ruhumdur benim
Bükülür mü ülkücü bileği Yenilir mi onların yüreği Ölseler de unutulmazlar anne Onlar kutlu ülkü erleri
Bırak dövsünler bırak dövsünler Beni yerden yere sürsünler Beni öldürsünler de anne İstemiyorum vatanıma girmesinler
Yemin etmişiz bayrağa Yemin etmişiz silaha Dönmem ben davamdan anne Yemin etmişiz biz Kur-an’a
Gönlüm yok güzelde kızda Gözüm yok parada pulda Beni milliyet beni İslamiyet sarmış anne Bırakmam dava mı Allah canımı almadıkça
Ülkücü derler adıma Bozkurt derler namıma Ben Allah’ın aciz kuluyum anne Canım feda olsun Türk vatanıma | |
|