AsenA_03 BozKurt
Mesaj Sayısı : 632 Doğum Tarihi : 20/11/88 Yaş : 36 Nerden : ERGeNeKoN İş-Meslek : DaVa MiLiTaNI İsim : cCc_KIZIL_ELMA_cCc Kayıt tarihi : 03/11/09
| Konu: Gurbet Gülüm Salı 3 Kas. 2009 - 21:14 | |
| Gurbet Gülüm
seni kimse kıramaz erzurum gibi karasal olurum çukurova ginbi yakarım seni kıranları gurbet gülüm
cennet gözlerine destanlar yazsamda azgelir meydanlarda haykıramam adını sen bana özelsin firari ruhumda gizli sevdamsın seni sevmekten değil kırmaktan korkarım gurbet gülüm
sen temmuz sıcağı gibi yak yüreğimi sesim çıkarsa namert olayım en ücra köşelerime dek dokun ruhumu al senin olsun seninle dolsun ülkücü gönlüm sen davam gibisin sana nasıl kıyarım kıyamam gurbet gülüm
yudum yudum içeyim derdi seher vakti rüzgarın olayım istersen omuzlarına dökülen saçlarına kurban olayım cennet bakışlı gözlerine nağmeler dökeyim sen iste şu an öleyim öleyim gurbet gülüm
kızılelmam gibi son hedefim sensin tarifsiz yanımsın can parem canımsın yurdum gibisin yani destanlaşan ruhumun ilhamısın canımın yarısısın baharımsın yazımsın dört mevsimim sensin gurbet gülüm
ben deli bir bozkurt sen masum asena herşey sana yaşamak sana gülmek sana ağlamak senden gelecekse hediyedir bana ruhum sana canım sana fedaolsun feda gurbet gülüm Şahin Büber
| |
|