Mesaj Sayısı : 632 Doğum Tarihi : 20/11/88 Yaş : 36 Nerden : ERGeNeKoN İş-Meslek : DaVa MiLiTaNI İsim : cCc_KIZIL_ELMA_cCc Kayıt tarihi : 03/11/09
Konu: OSMAN ÖZTUNC?! -> ZeMaH$eR OSMaN Salı 3 Kas. 2009 - 22:26
OSMAN OZTUNC
Aslen Erzurumlu Olan Ozan Şah ZeMahşer'in Adı Osman Soyadı Öztunç olup Tokat'ın Çamlıbel Nahiyesi Yunus Emre Mahallesinde ,Yağmurlu bir 23 Nisan Bayramı'nın sabah namazı vakitlerinde 1968 Senesinde Dünyaya Geldiği Bilinmektedir.Ebesinin Adı Minadiye Nine,Babasının Süleyman,Annesininki Leyladır. Babası ,Namı Değer Demirci Süleyman Yirmi Yaşında Vefat Eden en büyük Ağabeyinin Adını Vermek ister yedi Nüfuslu Ailenin en Sonuncu Ferdine ve Ebesi olan Minadiye Ninenin Eşi ve Nahiyenin en Yaşlı Kamili Tevvik Dede Ezanla Birlikte Muhammed Osman der Kulağına. Osman ; Enbiyanın ,Evliyanın ,Dede Korkutların,Şeyh Ahmet Yesevilerin , Şeyhlerin, Mürşit’lerin,Pirlerin Hikayeleriyle büyütülür.bu sebepten Şiirlerinde ,Mevlana,Yunus,Pir sultan,etkilenmeleri çok belirgin olarak fark edilir.O ,bir Mana Ozanı' dır deyimi yerindedir. Ancak O ,aynı Zamanda Bir Başkaldırı Ozanıdır da,Haksızlara Bile Hakkani Duruşuyla Dikkatleri Çekerken,Dönemin Başbakanı Tarafından Dava Açılan Hapis Cezasına Çarptırılan ALP-EREN Ozandır. Ve Ne Hazindir ki ;Bu sıkıntılı Dönemlerinde Gözüyle Gördüğü Eliyle Tuttuğu Siyasi ve Sanat cenahınca Yalnız Bırakılırken (Sivil Toplum İçindeki ,Hainler,Kahpeler, Kaltaklar ve Yaltakların )Akla Hayale Gelmeyecek İftiraları ,Amerika , İngiltere ve İsrail İşbirlikçilerine Bile PES Dedirtecek Duruma Gelmiştir. Birkaç Dostu Tarafından Terk Edilmemiştir. (Şah ZeMahşer )Osman Öztunç Şu Günlerinde Uydu Yayını Yapan Bir TV De DELİ-DOLU Programı yaparak Siyasetten muaf Ancak Siyasete muhalif ,Milli ve Manevi Anlamda Her Zamanki AŞK Adamı duruşuyla Gönülleri Titretmektedir. O Hiç Siyasetin İçinde Olmadı,Lakin Milli ve Manevi Oluşumun Temsilcisi İddiasında Olan Siyasiler Onu Bırakmak İstemediler.Çünkü Halk İle, Siyasi Kuruluşlar Arasında Muhakkak Bütün İnsanları Sanatı Ve İlahi Hitabetiyle Mıknatıs Gibi Kendine Çeken Bir Köprüye İhtiyaç Duyuluyordu,İşte bu Durum Yalancı ,Talancı ,Dolandırıcı Ve satılmış Zihniyetin , Şah ZeMahşer Osman Öztunç'a Karşı İştahını Kabartıyor onu, Kendi Kurdukları Ağa Düşürme hesabını Yaparak İnsanları Kendi Cehennemlerine Yönlendirmek İstiyorlardı. (Şah Zemahşer )Osman Öztunç ,Olanların Farkındaydı .Ancak; bu durum Karşısında Bile Bile Lades Demesi Kaçınılmaz Bir Gerçek Halini Almıştı.Çünkü Milli ve Manevi Donanımlı İnsanların Karşısına Artık Onların Direk Nefislerine Hitap Edecek Sanatçılar En Şirin Kisvelerle yalancı Söylemlerle Hazırlamış Büyük Değişim Dönemi Başlatılmıştı Artık İnsanların Karşısına Büyük Konserler Yaparak Adeta Yalancı Melekleri Çıkartarak Manevi Alemden ,Madde Alemine Doğru Saptırmaların En İvedi Biçimde Stardı Verilmişti. Rüyasında Üç Ermişlerin Pir Olanı Diğer İki Ermişe Burada ZeMahşer Kimmiş Diye Sorar ,İki Ermiş Birden Osman’a Bakarlar, Pirde Osman’a Döner ,Tebessümle ZeMahşer Der , Osman Rüyasını ,Bektaşi Dedelerinden Olan Kara Ozana Anlatır, Kara Ozanda Allah Mübarek Etsin,Gayrı Adın ZeMahşer’dir Olmuştur Deyerek Sevinir.
Türkiye Cumhuriyetini Milyon Kilometreler Dolaşmış ve Avrupa Ülkelerinin Bir Çoğunda İsmine Münhasır Konserler Vermiştir.Repertuarı Hayli Fazla olan Sanatçının,Sahneleri, Modern Halk Müziği,Dergah Şiirleri ve Sohbet Tarzında Oluşur. Paris'te Eiffel Kulesi'nde Ezan Okuyan İLK Müslüman Türk Ozandır,Hayatı Tümüyle Hareketlidir,Kavgaları ,Aşkları ,Sazı ve Duruşu Şövalyeleri Kıskandıracak,Cengaverleri imrendirecek Hikayelerle Doludur ,Serbest nesir ,Hece ,Divan ,cinas,ve Protest Tarzların Tümünü Yazım ve Müzikal Anlamda işleyip Eskiyi Bozmadan Modernleştiren Küfürsüz,Riyasız ve Kibirsiz Gerçek Bir Ozandır. Şeyh Ahmet Yesevi,Mevlana,Yunus,Pir Sultan.Kaygusuz Abdal,Niyazi Yıldırım Gençosmanoğlu,Hüseyin Nihal ATSIZ,Arif Nihat Asya,Aşık Yaşar Reyhani,Yavuz Bülent Bakiler'in Şiirlerini Besteleyip okurken ,Kendinden Sonraki Genç Sanatçı Arkadaşlarının İlham ve Gayretlerini Arttırmak İçin onların Eserlerinide Seslendiren En Mütevazı Sanatçıdır. Eserlerini Bir Çok ÜNLÜ Sanatçının Rica Minnet İstemelerine Ramen Vermemiş,Genç Seslerin Okuması İçin Tavsiye ve Öğütlerde bulunmuştur.Bunlardan Bazıları Mustafa UĞUR.Şemsimah Şener,Benhur,Arif Nazım,Cavit Karabey,Vs.Dir ve albümlerinde Vokalist ve VOKAL olan SESLERİN Bazıları İse, Of Aman NALAN,Fusun Tokyürek,YUDUM,Ezgi MERT,EROL KÖKER,ORHAN HAKALMAZ.ŞÜKRÜ ALKANDIR. Yirmi iki Yaşında ,İstanbul'a Albüm Hazırlığı İÇİN geldiğinde SANATÇI ARİF NAZIM Vasıtasıyla Akbaş Müzikle Dört Albüm Anlaşması Yapmış, İLK Albüm Hazırlıklarında Arif Nazım Yardımcı Olmuştur.ve Arif Nazımın Konserlerinde Hem Kendini Tanıtma Amaçlı ,şarkılar ,Türküler Söylemiş Hem de Türkiye’nin En GÜZEL SESLİ Sanatçısına Bağlamasıyla Eşlik Etmiştir. Velhasıl ;OZAN ZeMAHŞER En güzel Sanatçılar,Aşıklar ve Ozanlar Tarafından Çok Sevilmiş ve AZİZ TÜRK MİLLETİNEDE SEVDİRİLMİŞTİR. Sanatta ,Sazda,Sözde İddialı olmadığını yineleyen ZeMahşer ,Felaket İddaa Sahiplerini Bulur Ayrıca ,Söyleyene Değil Söyletene BAKIN Ve Aşıkların Aşkını KÜÇÜMSEYİP KÜÇÜLMEMELİ DER.
Evet ,OZAN ZeMahşer'in En Kavgacı şiirinde ,En Kan Kokan Şarkısında Bile Muhteşem Bir Aşk Gizlidir VE O Aşk En Protest Şarkılarında Alenen Belli Olandır Aslında Örneklerle Şöyledirki, (Üsküdar )Patlayan Mermi GÜLEN KIZ Hepsi Masalmış ÜSKÜDAR
(Birader) Dostların vardı senin Sevdiğin Bir Kız (Züleyha Kalmıştım)Ben o gün Züleyhadan Yoksulluklar Alırken
(Piskobat Geceler)Nasıl Anlatayım SANA Sevdiğim Anlat Diyorsun (Cinayet Var )Arkadaşlar Gelmediler Sen gel Sevdiğm (Gün Doğacak)Sevda Közünü Gül KORUR.
(Susmam Ben)Sesim Yoksulluğumdan Dahamı Ağır Ufkumu Karartan Bıçaksa Güzel (USTAM)Duymasın Güzellerin gülü CAN Birazdan Gideceğimi Birikmesin Gözlerinde İntihar Yüklü Bulutlar (HASRETİN DÜŞER)Ellerime Yokluğunun Kelepçesi Vuruldu Sana Çiçek Veremem Can Ellerim Acıyor Şimdi
(Senin İki Yüzün Var) Gülüm Gülüm Senin İki Yüzün Var Biri Güler Birinde Hüzün Var
(Leyla) Leyla Çekilen Bir Su Ben Kahır KUYUSU
DAHA NİCESİ
Kan Ve Barut Kokan Şarkıların Özündeki Aşkın SIRLARI Nerede GİZLİDİR bilinmez Ama ,Ya Yavuzun Atının Ak Yelesinde,Ya da Ömrüne Ömür Can GÜZELİN YÜREĞİNDEMİ SAKLIDIR Demeli Bilinmez.Şu Bir Gerçektirki AŞKTIR ONU BU HALLERE KOYAN İŞTE O Aşkın,Başkaldırının,Kavganın Ozanı.O Bir Gönül Adamı.O Asrın ZeMahşeridir.
ZeMahşer Bir Çok Türk Tasavvuf Şeyhlerinin Özel Konuğu OLMUŞ,Onlara Saz Çalmış Şiirler Okumuştur ,Övgülerini Dualarını Almış Ancak Vekillik Makamını O Gönül Sultanlarını İncitmeden, Gönülden Kabul Ederek Eyleme Döndermemiş,Gezerek Gittiği Meclislerde Türkülerle ,Şiirlerle ,Sohbetlerle İrşadda Bulunmuş Vatanın Bölünmez Bütünlüğünün İslam Ahlak Ve Faziletinde Olduğunu Anlatarak ,Turan ÜLKÜSÜNÜN Alp-Erenliğinden Ayrılmamıştır.Mürşidi Kamil Olan Zatlara Şemi Babadan,Pir Sultan Abdaldan,Aşık Ömerden, Sümmani Babadan Ve Kendinden Eserler Okumuşturki bu eserlerden bir Örnek, Şemi Baba Kimse Hakka Vasıl Olmaz Cümleden Dur Olmadan Her Gönüle Kan Açılmaz Pak-Ü PÜR Nur Olmadan Sür Çıkar Gayrı Gönülden Ta TECELLİ kıla Hak Padişah Konmaz Saraya Hane Mamur Olmadan Hub Cemalin Kabesidir Kıldı Aşıklar Tavaf Yerde Kabe Gökyüzünde Beyti Mamur Olmadan Mest Olanların Kelamı Kendinden Gelmez Beri Ya Niçin SÖYLER Enel Hak Kişi Mansur Olmadan Mest Olup Meydana Geldim Ta Ezelden Ta Ebed İçmişem Aşkın ŞARABIN Ab-ı Engur OLMADAN Ölmeden Evvel Ölüben Sırrına Mazhar Olan Gördü Onlar Haşr-ı Neşr-i Nefha-i Sur Olmadan Aşıkn Derdi Çok Amma Sırrın İhzar Eylemez Söylemesi Terk-i Edep Çünki Destur Olmadan Bir Acaib Derde Düştü Tutuşur Şemi Müdam Halka Makbül Olmak İster Hakka Mağfür Olmadan
Usta Malıda Olsa KENDİ Eseride ,Mürşidi Kamillerin Yanında Sayıca Çok Söylemez Ancak Bir Söylediğini Bir Kaç kez Hatta Daha Fazla Söylettirildiği Olurdu. Pir SultanDAN Kopamadı,Öyleki O Ulu Ozan'ın Kaderi Gelip ZeMaşer de Vücut Bulmuştu,OZANLARIN PİRİ OLAN PİR SULTAN , SİVASIN YILDIZELİ İlçesinin BANAZ Köyündendir, ZeMahşer ise TOKATIN ÇAMLIBEL NAHİYESİNDENDİR, ARADA On beş yirmi km ana yol birde ÇAMLIBEL DAĞI VARDIRKİ,
Sivas Ellerinde Sazım Çalınır Çamlıbeller Bölük Bölük Bölünür Yardan Ayrılmışım bağrım Delinir Katip Arzuhalım Yaz Yare BÖYLE
DİYEN ulu OZAN Pir Sultan,Meşhur Meseldirki,Hızır Paşa Tarafından Sivasta Astırılır ve ne İlahi Hikmetdirki, Sivas Mahkemeleri ZeMahşer Osman Öztunç'u da Başbakanın AÇTIĞI Dava İle 1 YIL 2 Ay Hapis Cezasına Çarptırır.ALLAHTAN İdam cezasının Kaldırıldığı Döneme DENK Gelmiş VE İdam'a Sebep OLUNAMAMIŞTIR.
Koyun Beni Hak Adına Yanayım Dönen DÖNSÜN Ben Dönmezem Yolundan Yolumdan DÖNÜP Mahrummu Kalayım Dönen Dönsün BeN Dönmezem Yolumdan
KADILAR Müftüler Fetva Yazarsa işte KEMENT İşte Boynum ASARSA İŞTE Hançer İşte Başım Keserse Dönen Dönsün Ben DÖNMEZEM Yolumdan
Sözüyle Mücadele ,Dert, Sıkıntı,Adamı OLAN PİR SULTAN Adete ZeMAHŞER'E
Ey HALKIM ALLAHU EKBERDE DİRİL Hünkar ALİ gibi BİR ERDE DİRİL ÖL Ama ÖLDÜĞÜN O YERDE DİRİL DİRİL KÜFRÜN DİNE AMANIDIR BU
ZeMahşerim ÜLKÜCÜYÜM BİLİN LAN Vucudumu Dilim Dilim Dilin LAN ADIMI SOYADIMIDA Silin LAN Kanı Kanın Yıkadığı Andır Bu
Cümlelerini, Camiasının İçindeki VE dışındaki İHANET Şebekelerine sarf etmekte İlham Kaynağı Olmuş ve ön açmıştır Hatta
Medet Şahım Bu Şerlinin Şerrinden Nuru Gözüm İçre DÜŞEN Kan KALDI Mayası Adü ŞİRRETİN ŞERRİNDEN İntizarda Bu Vakit Bu An KALDI
Belli Bir Dümen Var Kurulu Tezgah Yol Değilmiş Tuttuğum Bu Güzergah Feraset Umduğum Ulu Nazargah Fitnenin GöZÜNDE Ne Zaman KALDI
Zalimin Verdiği Zulüm Cihanda Yaratıldım Bende Kulum Cihanda Ölümde VAR Ölümde BU CİHANDA Ne Kaldıysa Kalan Hep Yalan KALDI
ZeMahşerim Delilenme SUS şimdi Tenin Değil Ruhunda Mapus Şimdi Dile Gelmeyecek Bu Husus ŞİMDİ Geriye BİR Dava Bir Talan Kaldı
Diyerek Haleti Ruhiyesiyle Mana Alemine Doğru Şikayette Bulunurken, Madde Aleminide Uyarıcı Olmuştur. Elbette O Bir TASAVVUF ZeMahşeri dir,Madde İle Mananın Çarpıştığı Yerde Manadan Yana TARAF olmakla Beraber ,Kesin Ve TAVİZSİZ Tam Bir Duruş Sergileyendir. İşte Bu Sebeplerden ,Öncülerin,yolbaşçıların,Liderlerin Dahi Korkudan Süklüm,Püklüm Kaldığı Zamanlarda ZeMahşer Hiç Bir şey Yapamadıysa Hapislere Girdi Çıktı, İnanç Noktasında,Kendi ve Ve Bu Mazlum Milleti, Hiç Bir Siyasi Kuruluşun Temsil Edemiyeceğini Bildiğinden Oda MANA Aleminin Uluları ile Sohbete DALDI...
AsenA_03 BozKurt
Mesaj Sayısı : 632 Doğum Tarihi : 20/11/88 Yaş : 36 Nerden : ERGeNeKoN İş-Meslek : DaVa MiLiTaNI İsim : cCc_KIZIL_ELMA_cCc Kayıt tarihi : 03/11/09
Konu: Geri: OSMAN ÖZTUNC?! -> ZeMaH$eR OSMaN Salı 3 Kas. 2009 - 22:26
ESERLERI:
AsenA_03 BozKurt
Konu: Geri: OSMAN ÖZTUNC?! -> ZeMaH$eR OSMaN Salı 3 Kas. 2009 - 22:27
RESIMLERI:
AsenA_03 BozKurt
$ARKI SöZLeRi
LEKE Namus lekesi değil alnımda gördüğünüz, Vurulmuşum, vurulmuş düşmüşüm güpe gündüz. Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür, Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür. Şaşırmayın, korkmayın, ürkmeyin ey yiğitler, Bakın etrafımızı nasıl sarıyor kızıl itler! Zaten faydası yoktur korkaklığın ecele, Yaşamak hakkın lakin istiklalinle bile. İhtirama zaman yok, merasime ne hacet? Size düşen daha çok vazifeler var. Evet... Evet!.. Böyle sürerse bu eşkiya kanunu, Müebbet felakettir milletimin sonu. Size selâm gönderdi kırk yiğidiyle KÜRŞAD Sizden haber bekliyor yüz milyon; imdat! imdat! Hala tevekkülde mi kararlısın yoksa? Sükut neyi halleder, yaran oyuk oyuksa? Tevekkül Allah'adır zillete katlanılmaz! Ya hayat ya ölüm! Bunun ötesi olmaz. Namus lekesi değil alnımdaki bu leke, Asırlardır karşıma çıkmazken tek teke Önümüzde dalkavukluk, meddahlık edenleri, Şimdi iyi tanı, gör neymiş hünerleri... Mütefekkirler echel, realistler yalancı, Hayret! Dünkü yabancı, bugün bu handa hancı... Dağdan bağa inenler, yoluma kül döküyor Benim ayak izlerim taşralı gözüküyor Farkına yeni vardım, suçluymuşum ben meğer Otağımda cellatlar... Kaçmak!.. Bu neye değer! Ne papyon kravatlı, ne rugan papuçluyum Halisane Türk'üm ben, onun için suçluyum. Suçluyum, hainleri gözlerinden tanırım ben. Bir intizar dinlerim şu toprağın kalbinden. O ses der ki: -Ey oğul, yazıklar olsun sana! Mezarımı kirleten, şu mahluka baksana! Baktım gafiller düşmüş hainlerin peşine Dedim Bozkurtların yurdunda, çakalların işi ne? Fırlamışım yayımdan, ok hedefi mutlaka bulur Son kale, son akında, ancak böyle kurtulur. Namus lekesi değil, kurşun yarasıdır O. Asrın adaletine, bir yüz karasıdır bu! Arz-ı endam etsinler... Mütebessim, mutantan. Sonra da sulh severiz, deyiversinler YALAN Yalandır ne söyleseler, beşeriyyet namına, Hanumanlar yıkılır, bu şer'riyet namına. Adi cinayetlerle küllenir asıl yara Can yakar, göz yaşarır, alır yürür bu sara Sokaktan okullara, okuldan minareye Bu kıvılcım saçarken bekçiler uyur, niye? Kimdir bu uyanıklar, niçin uyur uyuyan? Beş kıt'a birbirine dokunur zaman zaman Bayraklar indirilir, paçavralar sallanır İşte bu kızıl itler, bu sayede yollanır. İnsan denmez bir avuç yal için sürünene İnsan denmez sesimden ürküp, dev görünene İnsan denmez iltifat, iltizam edenlere İnsan denmez yenilen ve önde gidenlere İnsan denmez gözyaşı döküp, ter dökmeyene İnsan denmez hedefi görüp diz çökmeyene Ben şüheda nesliyim, başkaya varmaz dilim Belki mağdurum ama, asla meyus değilim. Gökbayrak Albayrağa bir gün çizerken ufuk O büyük kurtuluşa yürürken çoluk çocuk Bu nefes bu bedeni terkedip de gitsede Ruhum at koşturacak, o büyük hengamede. Namus lekesi değil, artık bilinmeli bu! Asıl leke bellidir, kökten silinmeli bu! Bir isyan cinnet gibi, bir günkü kâbus gibi Karşımda tomsonlular, yunan gibi rus gibi Ey gönüllü bayraktar, ey devşirme dölleri! İleri, biraz daha, biraz daha ileri. İhanet oyununda, peşrev çekenler bu kez Bilsinler ki bu toprak, hainleri hiç sevmez! Bugün sabreyleyenler, bir gün bezecekler Tutup başlarını, taşlarla ezecekler. Atalarımız bize, böyle ferman buyurdu Ey ecdat sevgisiyle taşan kahraman ordu Bu hakimler veremez, hükmünü bu celsenin Hazır olun Bozkurtlar! Hüküm sırası sizin
OSMAN ÖZTUNC
AsenA_03 BozKurt
GeRi GeLeN MeKTuP Ruhun mu ateş, yoksa o gözler mi alevden? Bilmem, bu yanardağ ne biçim korla tutuştu? Pervane olan, kendini gizler mi alevden? Sen istedin, ondan bu gönül zorla tutuştu… Gün senden ışık alsa da bir renge bürünse; Ay secde edip çehrene, yerlerde sürünse; Her şey silinip kayboluyorken nazarımdan, Yalnız o yeşil gözlerinin nuru görünse... Ey sen ki, kül ettin beni onmaz yakışınla, Ey sen ki, gönüller tutuşur her bakışınla!... Hançer gibi keskin ve çiçekler gibi ince, Çehren bana uğrunda ölüm hazzı verince, Gönlümdeki azgın devi rüzgârlara attım; Gözlerle günah işlemenin zevkini tattım. Gözler ki, birer parçasıdır senden İlah'ın, Gözler ki, senin en katı zulmün ve silahın, Vur şanlı silahınla, gönül mülkü düzelsin; Sen öldürüyorken de, vururken de güzelsin! Bir başka füsun fışkırıyor sanki yüzünden, Bir yüz ki, yapılmış dişi kaplanla hüzünden... Hasret sana ey yirmi yılın taze baharı, Vaslınla da dinmez yine bağrımdaki ağrı. Dinmez! Gönülün, tapmanın, aşkın sesidir bu! Dinmez! Ebedi özleyişin bestesidir bu! Hasret çekerek uğruna ölmek kolaydı, Görmek seni ukbadan eğer mümkün olaydı. Dünyayı boğup mahşere döndürse denizler, Tek bendeki volkanları söndürse denizler… Hala yaşıyor gizlenerek ruhuma "Kaabil", İmkânı bulunsaydı, bütün ömre mukabil Sırretmeye elden seni, bir perde olurdum. Toprak gibi her çiğnediğin yerde olurdum. Mehtaplı yüzün Tanrı'yı kıskandırıyordur, En hisli şiirden de örülmez bu güzellik. Yaklaşması güç, senden uzaklaşması zordur; Kalbin işidir, gözle görülmez bu güzellik
OSMAN ÖZTUNC
KÜRŞAT TÜRK Gök Kurt
Mesaj Sayısı : 147 Doğum Tarihi : 25/04/88 Yaş : 36 Nerden : TÜRKÇÜ YÜREKLERİN ATTIĞI,GÖNÜLLERİN ESRİDİĞİ ÖTÜKEN KOKULU TANRI DAĞINDA . . . İş-Meslek : TÜRKÇÜ,TURANCI Kayıt tarihi : 20/03/09
Konu: Geri: OSMAN ÖZTUNC?! -> ZeMaH$eR OSMaN Ptsi 16 Kas. 2009 - 14:04
Mesaj Sayısı : 882 Doğum Tarihi : 01/04/89 Yaş : 35 Nerden : Adıyaman/Besni Kayıt tarihi : 09/02/09
Konu: Geri: OSMAN ÖZTUNC?! -> ZeMaH$eR OSMaN Salı 17 Kas. 2009 - 14:59
paylaşım için tşk
AsenA_03 BozKurt
Konu: Geri: OSMAN ÖZTUNC?! -> ZeMaH$eR OSMaN Paz 6 Ara. 2009 - 16:12
O sizin yalan ve hilelerinizle baş edemedi! Bu ona dert oldu...
Ama oda sizin önünüzde diz çökmedi ! Bu da size dert olsun...
Zemahşer'denn...
Ortada savaş varmış gibi dört tane kıçı kırık teröristi dağdan in ,seni affedeyim derken bayrağa sarılı gelen Şehit Ömer'in kanını, yavuklusunun gözlerinde göründe utanın !
Dünyaya bedel olan Türk'ü sokaklarda ,caddelerde ,kıyılarda ,köşelerde ekmek parası dilenirken göründe utanın !
AsenA_03 BozKurt
Konu: Geri: OSMAN ÖZTUNC?! -> ZeMaH$eR OSMaN Paz 6 Ara. 2009 - 16:13
...Alperen Ocakları/Büyük Birlik Partisi Yöneticilerinin Osman Öztunçla Yapığı Söyleşi...
Geçtiğimiz günlerde Sanatçı Osman Öztunç'un her cuma akşamı saat 22:00'de hazırlayıp sunduğu, Kral Karadeniz tv de yayınlanan ZeMahşer Osman Öztunç İle Deli Dolu, adlı programa canlı telefon bağlantısı ile katılan, Sayın Genel Başkanımız Eyüp Gökhan ÖZEKİN’in ve programın konuğu olan sanatçı Ahmet Yenilmezin daveti üzerine, Büyük Birlik Partisi 7. Olağan Kurultayında, türküleriyle Alperenlere coşku dolu anlar yaşatan Osman Öztunç, yoğun ilgi ile karşılandı. Çok yakında tüm albümlerini sitemizde dinleme imkanına sahip olacağınız Osman Öztunç ile Genel Merkez’imizin yaptığı röportaj aşağıdadır. Kendisine teşekkür ederiz.
SORU 1: SÖYLEŞİMİZE İLK ÖNCE, 9 KASIMDA YAPILAN KONGRE İLE BAŞLAMAK İSTİYORUM. KONGREYİ NASIL BULDUNUZ, GÖRÜŞ VE HİSLERİNİZİ ALABİLİR MİYİZ? Başarılı bir kongreydi, basından takip ettiğimiz Genel Başkan Sayın Muhsin Yazıcıoğlu'nu, bu defa canlı olarak, halkın içinde dinlemiş olduk. Tabii konuşmalarının içinde her yere, her kesime mesajlar vardı. Şunu da müşahede ettim bütün partilerin kitleleri, hemen hemen aynı. Sadece sayılar bir az değişik. Açığı da gördüm, kapalıyı da salonda. Namaz kılan da vardı kılmayan da. Demek ki partilerin söyledikleri, vaat ettikleri artık bir birlerine benzedi. Tek adaylı kongreler zevkli olmuyor. Aslında bu bir yarışma şeklinde olsaydı halk âşıklarının sazıyla, sözüyle sahnede atışmaları gibi… Daha değişik fikirler çıkardı ortaya gündemi belki de daha çok meşgul ederdi. Bir nevi partilerin de reklamı olurdu.”şu bizim demokrasi “de belki inandırıcı gelirdi. muhsin ağabey bizden biri, bir köylü çocuğu. Anadolu insanını çok yakından tanıyor. Ama artık Anadolu insanı kendini tanımıyor Avrupalı gibi zannediyor. Partilere bakış açıları da değişik. Her kes menfaatini düşünür olmuş. Muhsin ağabey de yalan söylemesini beceremiyor.doğrunun işi zor bu ortamda.mevlam hayırlısın versin inşallah..
SORU 2: BU KONGRE OSMAN ÖZTUNÇ İÇİN YENİ BİR SAYFANIN AÇILMASI MANASINA MI GELİYOR, BU KONUDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELERDİR?
Osman öztunç her şeyden önce bir ozandır. Bizim için her gün yeni bir dünya doğar, yeni bir sayfa açılır. Geleceğin hatırı için, geçmişini inkâr etmeyen bir anlayış içinde gönlümüz nereden hoşlanırsa orada bulunmak bizim için ayrı bir onur ve şeref olur. Elbette ki herkesin bir vazifesi varsa, ozanların vazifesi de vardır. Biz de kitlelere mesajımızı sazımızla-sözümüzle veririz yolumuz bir, hedefimiz bir, inancımız birse her gönüle gireriz. Herkese de gönlümüzde yer açarız. Şahsım adına konuşuyorum, siyaseti siyasetçiler bırakmış bir ozanım. Bu işi onlar meslek edinmişlerse benden daha iyi bilirler. Her gün yeni bir sayfa açılır bizim için.”Acaba Rabbim Osman öztunç’a nerede, ne zaman, ne söyletecek” diye merak ederim. Türk'ün ve Müslümanın olduğu her yerde biz varız, gönülden gönüle bir yol yaparız ve bazen de biz köprü oluruz. İnsanların güzele, doğruya, gerçeğe varmaları için…
SORU 3: OSMAN ÖZTUNÇ’UN “ALPERENLİK” DENİLİNCE DİMAĞINDA NELER ZUHUR EDİYOR, BU KONUDA ALPERENLERE SÖYLEMEK İSTEDİKLERİNİZ NELERDİR? Alper erenlik islamiyeti, en ince detayına kadar yaşamak; bunun yanında insanlara her türlü maddi ve manevi hizmeti vermek, gerektiğinde canını hiçe sayıp savaş meydanına koşmak, haksızlık ve zulüm kimden gelirse gelsin karşı koymak dimdik ayakta durmak, mücadeleden kaçmamaktır.
Alperenin tek korkusu Allah korkusu; tek hedefi Allah rızası olmalıdır. Allah dostu olan alperenler bu yolda nefsin tuzaklarını yenerler. Dünyaya zevklerine kapılmak şehvet, şöhret, servet peşinde koşmak alperenin isi değildir. Alperen cihadın büyüğünde(nefis terbiyesi) de küçüğünde de yürekli olan kişidir.
SORU 4: OSMAN ÖZTUNÇ’UN GENÇLİK ZAMANINDAKİ HİSSİYATINI VE ŞİMDİKİ OSMAN ÖZTUNÇ’UN HİSSİYATINI KARŞILAŞTIRDIĞINIZDA NELER SÖYLEMEK İSTERSİNİZ? Yüce peygamberimiz(s.a.v.),”dünü, bugüne eşit olana yazıklar olsun “buyurmuşlardır. Her gün yeni bir sayfa açıp, her gün yeni bir şeyler öğrenmek zorundayız. Gençliğimizdeki ileriye matuf hayallerimiz olur. Ama yılar sonra bakarız ki gerçekler daha bir başkadır. Geriye bakıp nerede hata yapmışız diye düşünürüz. Bu bizim için artık bir tecrübe olur. İnsanlar, doğar, büyür, ölürler. Bir zaman çocuk bir zaman genç, bir zaman olgun, bir zaman sonra da ihtiyar oluruz. Her dönem hislerimiz, hayallerimiz, tecrübelerimiz değişir. Mühim olan hak yolunda mesafe ve mertebe katetmektir.
SORU 5: MERAK ETTİĞİMİZ BİR KONU VAR. OSMAN ÖZTUNÇ İLK ESERİNİ NE ZAMAN OLUŞTURDU? BU OLUŞUM AŞAMASINDA NELER YAŞADI? OANKİ HEYECANINI NASIL TASVİR EDER?
Anlatılmaz yaşanır.
SORU 6: HAYATINIZDA ÖRNEK ALDIĞINIZ ŞAHSİYETLER NOKTASINDA SİZDEN İSİMLER İSTESEK KİMLERİ SÖYLERSİNİZ? BU İSİMLERİ HUSUSİYETLERİYLE AÇIKLAR MISINIZ? İlk başta, elbette ki Resullah (s.a.v) efendimiz gelir onu anlatmayı kim becerebilmiş ki ben anlatayım. Sonra kâfir Rus imparatorluğuna, bir avuç inanmış müridiyle amansız bir cihada girmiş olan” Kafkas kartalı”Şeyh Şamil Hz.leri. Gönüller sultanı Muhammed Raşit Hz.leri. Menzil köyünden, dünyayı ayağına getiren, büyük insan. Sonra onun vekillerinden Erzurumlu Şeyh Hacı Vefa Hz.leri. Babamızdan daha yakın, nazımızla oynayan gizli veli. Siyasi örneklere giremeyeceğim, çünkü her sevdiğim siyasetçinin iyi ve kötü yönleri vardır. Biz iyi olanlarını alırız.
SORU 7: BAZI ESERLERİNİZDE KARDEŞLİK VURGUSU ÇOK GÜÇLÜ, GENÇLERE BİR ALPEREN’İN KARDEŞLİK HUKUKUNU NASIL AÇIKLARSINIZ? Anadolu tabiriyle gardaş olmak için, aynı anadan doğmaya gerek yoktur. Kardeşlik, birbirimizi menfaatsiz sevmek, birbirimizin haliyle halleşmek demektir. Beraber ağlayıp beraber gülmek, acıyı- tatlıyı, hüznü-kıvancı paylaşmak en güzel kardeşlik duygusudur. Genç kardeşlerime şunu söylemek isterim acizane. Kendinize yapılmasını istemediğiniz bir şeyi,siz de başkalarına yapmayın. Sizin için güzel olan her şeyi başkaları için de isteyin ama kardeşlerinizle herşeyinizi paylaşın.
SORU 8: KONGREDE SİZİNLE KARŞILAŞAN GENÇLER ÇOK HEYECANLANDILAR, ONLARLA BU SICAK ETKİLEŞİMİ NASIL SAĞLIYORSUNUZ, TAFSİLATIYLA BİZE ANLATIR MISINIZ? Ne zaman onları görsem, ben heyecanlanırım aslında. Onlar benim canlarım, ciğerlerim. Her sahneye çıkışımda onların ruhuyla söylerim. Onların sesi olurum, onların haykırışları olurum. Ben onların ağabeyleri değilim, onların öz gardaşlarıyım. Onlarla güler, onlarla ağlarım... Bir fırtına kopar içimde, ırmaklar gibi coşar, denizler gibi taşarım gardaşlarımı görünce. Onlarda benim gözlerime bakar, içimi okurlar. Görürler ki biz birmişiz. Rabbim beni onlardan, onları benden ayırmasın..
Erenliğin başlangıcı sufîliktir. Her insanın nefsinde çeşitli manevi hastalıklar bulunabilir. Kibir, riya, ucup, tembellik, cimrilik, haset, gıybet, yalan, vs. vs. bu hastalıkların tedavisi tek başına olmaz. Muhakkak ki bir öğretmene, bir mürşide, bir manevi doktora ihtiyaç vardır. Bunun için tasavvuf yolunda ilerlemelerini tavsiye edebilirim. Velilerden hepsinin bir mürşidi vardır. Bu zincir kıyamete kadar devam edecektir. Bütün Osmanlı padişahlarının manevi öğretmenleri, yol göstericileri vardı. Hatta büyük Selçuklu Sultanı Alparslan’ın Şeyhi İmam Kuşeyri Hz.leriydi.
Yani şunu demek istiyorum; kimse yolda yürürken eremez, eğitimsiz erenlik olamaz.
SORU 10: OSMAN ÖZTUNÇ İÇİN SON DÖNEMDE HASSASİYET GÖSTERDİĞİ KONULAR VE GÜNDEM MADDELERİ NELERDİR?
Toplumun bilhassa, gençlerin; iktidarlar, bize düşman yabancı güçlerin baskısıyla değişime uğrayan ahlaki durumları, sosyal durumları dünyaya bakış açıları.
SORU 11: ŞU KAVRAMLAR OSMAN ÖZTUNÇ İÇİN BİR KELİMEYLE NELER İFADE EDİYOR? NİZAM-I ÂLEM: Allah(c.c.) ,dünyayı bir nizam içinde yarattı ama insanlar bozdu; ADALET
ALPEREN: bozulan bu nizamı, düzeltmek gayesinde olan savaşçı veli; MÜMİN
LİDER: birden fazla kişilerin, emir-komuta yetkilisi; ŞEYH ŞAMİL
NAMAZ: .sevgiliyle, buluşma; YÜKSELİŞ
TASAVVUF: sevgiliye ulaştıran yol haritası; TESLİMİYET
AŞK: “bensizlik”denizinde erimek; ZEMAHŞER
MÜZİK: elesti cezmindeki sesi aramak; TEBLİĞ
DERGİ: okunmaya üşenilen, bilgiler derlemesi; REÇETE
GENÇLİK: sonları meçhuller; UMUT
TÜRKİYE: şansız bir coğrafyanın mazlumu insanların yaşadığı, kara parçası.
En son AsenA_03 tarafından Paz 6 Ara. 2009 - 16:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
AsenA_03 BozKurt
Konu: Geri: OSMAN ÖZTUNC?! -> ZeMaH$eR OSMaN Paz 6 Ara. 2009 - 16:14
''Osman Öztunç'la Deli Dolu'' Programı Her Cuma Saat 21.00-23.00 de Kral Karadeniz Tv den Canlı Olarak Ekranlara Gelecektir... Osman Öztunç Hayranları ve Ülkücü Gençliğe Duyurulur...
Kral Karadeniz Tv Türksat Uydusunda, 12696 Frekansında, 2222 Sembol Oranında, Vertical (Dikey) Pozisyonunda ve 5/6 Fec Parametreleri ile Yayın Yapmaktadır....Ayrıca D-Smart 176. Kanaldadır...
Canlı Olarak Programa Katılmak İsteyen Arkadaşlar İçin Kral Karadeniz Tv İletişim Bilgilerini Aşağıda Vereceğim İrtibat Kurarak Canlı Programa Katılabilirsiniz...
Kral Karadeniz Tv
Telefon:0 216 493 55 52 - 493 75 61 - 493 65 53
Cep:0 542 733 82 82
Fax:0 216 493 63 60
Tuzla/İçmeler İSTANBUL
AsenA_03 BozKurt
Konu: Geri: OSMAN ÖZTUNC?! -> ZeMaH$eR OSMaN Ptsi 7 Ara. 2009 - 14:06
KÜRŞAT TÜRK Gök Kurt
Mesaj Sayısı : 147 Doğum Tarihi : 25/04/88 Yaş : 36 Nerden : TÜRKÇÜ YÜREKLERİN ATTIĞI,GÖNÜLLERİN ESRİDİĞİ ÖTÜKEN KOKULU TANRI DAĞINDA . . . İş-Meslek : TÜRKÇÜ,TURANCI Kayıt tarihi : 20/03/09
Konu: Geri: OSMAN ÖZTUNC?! -> ZeMaH$eR OSMaN Ptsi 7 Ara. 2009 - 15:14