ÜLKÜSERAP02 Yetkili Asena
Mesaj Sayısı : 882 Doğum Tarihi : 01/04/89 Yaş : 35 Nerden : Adıyaman/Besni Kayıt tarihi : 09/02/09
| Konu: .....Yavuz Sultan Selim..... Ptsi 30 Ağus. 2010 - 23:29 | |
| Sanma şahım herkesi sen,sadıkhane yar olur
Herkesi sen dostum sandın,belki ol ağyar olur
Sadıkhane belki ol alemde,dildar olur
Yar olur,ağyar olur,dildar olur,serdar olur
Şair: Yavuz Sultan Selim şiir sanatında ilk ve tek olan bir sanat kulanmıştır yavuz sultan selin:) bakalım bunu fark edecekmisiniz.... | |
|
kursat55 BalaKurt
Mesaj Sayısı : 39 Doğum Tarihi : 08/02/58 Yaş : 66 Nerden : samsun İş-Meslek : grafiker - yönetici İsim : abdülhamit kanca Kayıt tarihi : 22/08/10
| Konu: Geri: .....Yavuz Sultan Selim..... Salı 31 Ağus. 2010 - 6:13 | |
| vezni ahermiş dizeler yanyana ve aşaya doğru aynı mükemmel birşey
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
işte ülkücünün en büyük görevi bu bilgi en büyük güçtür demenin manası da bu.. yoksa yanyana gelip habire asıp kesmek değil.. usluplarımız sadece sertlik. halbuki güçlü olan bilgilidir. bilgili olan mağlup edicidir. biz bunu başarmalıyız..
bu muhteşem paylaşım için teşekkürler kardeşim.. bir seminerde alim bir büyüğümüz de aynı şeyi yapmıştı allahtan okumuştum.. orada bulunan ülkücü kardeşlerimize İmam-ı azam ebu hanefi hazretlerinin annelerinin ismini sormuştu kimseden çıt çıkmamıştı.. bende tesadüfen okuduğum el-ibriz kitabında okumuştum cevapladım.. allahın tesadüfü işte validemizin ismi Abidetül Ezher idi.. muhteşem yaklaşımın için teşekkürler kardeşim.. | |
|
ÜLKÜSERAP02 Yetkili Asena
Mesaj Sayısı : 882 Doğum Tarihi : 01/04/89 Yaş : 35 Nerden : Adıyaman/Besni Kayıt tarihi : 09/02/09
| Konu: Geri: .....Yavuz Sultan Selim..... Perş. 2 Eyl. 2010 - 10:28 | |
| | |
|