| YAZICIOĞLU | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
ÜLKÜSERAP02 Yetkili Asena
Mesaj Sayısı : 882 Doğum Tarihi : 01/04/89 Yaş : 35 Nerden : Adıyaman/Besni Kayıt tarihi : 09/02/09
| Konu: YAZICIOĞLU Cuma 27 Mart 2009 - 15:11 | |
| YİĞİTLER YİĞİDİ AFFET BİZİ
Bu dağlarda boran oldun kar oldun Nice gönlü güzellere yar oldun Kor ateşe düştün bağrı nar oldun Şimdi ne hallara geldin gardaşım
Hak bildiğin yoldan dönmedin geri İlim aldın oldun İslam neferi Hakkın vadettiği kutlu zaferi Göremeden gittin yiğit gardaşım
el etek öpmekle yiğit olunmaz Ülküsüz insanla yola durulmaz Yürekli yiğide yardım sorulmaz Bizi böyle koyup gitme gardaşım. (kısaltılmıştır)
O benim aklımda gerçekten yaşayan bir efsane... Aklımdaki yeri her zaman herkesten farklı olmuştur. Çünkü o sadece Türkçüyüm demezdi. Türk-İslam Ülküsünün, "Kelimetullah" ve "Nizam-ı Alem" davasının yiğit bir savunucusuydu. Uzun yıllar Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı yapan Muhsin yazıcıoğlu, 12 Eylül dönemi benim Taşmedrese diye adlandırdığım Mamak Cezaevine konuldu ve Filistin Askılarından geçerek idam cezasına çarptırıldı. Ama sonunda Hak tecelli etti ve 7 buçuk yıl cezaevinde yattıktan sonra serbest bırakıldı. Muhsin yazıcıoğlu Alparslan Türkeş'in tartışmasız en iyi adamı, tabir-i caizse sağ koluydu. ancak 1991 yılında MÇP'den milletvekili seçilen Yazıcıoğlu sonra Türkeş'ten ayrılarak Büyük Birlik Partisi'ni kurdu. O zamanlar bu davranışını mantıklı bulmayan gönüldaşları Yazıcıoğlu'na kızdı fakat, o belki bir taktik hatası belkide o anki ruh haliyle MHP'den ayrılırken bile onu hayranlık ve takdirle izlediler. Aslında bana göre Alparslan Türkeş'ten sonra MHP'yi hak ettiği konuma kavuşturacak en önemli isim Muhsin Yazıcıoğlu'ydu. Ve o binbir türlü musibetlerden kurtulmayı başaran, bu kadar yürekli bir adam günler önce bir mitingden diğer bir mitinge gitmek isterken helikopteri düştü yada düşürüldü! Seçimden sonra Ergenekon hakkında açıklama yapacağını beyan edeceğini söyleyen Yazıcıoğlu'nun seçim öncesi helikopterinin düşmesi ve hala bulunamaması ne manaya geliyor varın siz düşünün! Teknolojinin bu kadar geliştiği bir zamanda, helikopterin içinden 20 dakika boyunca telefonla konuşulmasına rağmen helikopterin enkazına hala ulaşılmış değil. Bu nasıl bir iştir! Bu adam ki koskoca bir partinin genel başkanı fakat koskoca helikoptere hala ulaşılamıyor! Mazallah ya helikopterdeki normal bir vatandaş olsaydı, onun halini düşünmek bile istemiyorum. Bu sabah olay hakkında bilgi almak için eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı, değerli dostum Alişan Satılmış'ı aradığımda onun haykırışlarıyla gözyaşlarına boğuldum. Sayın Satılmış haykıra haykıra enkazın Göksun İlçesinde olduğuna inanmadığını fakat hükümet yetkililerinin ısrarla sadece Göksun İlçesine yoğunlaşmalarına anlam vermediğini dile getirdi. Hükümet yetkilileri ellerinden geleni yaptıklarını fakat enkaza ulaşamadıklarını söylüyorlar. Yani oradaki 4000 kişi orada boşuna yoruluyormuş! Allah aşkına uzay çağını yaşadığımız şu zamanda bu çaresizlik neyin nesi benim aklım almıyor. Oysa İHA muhabiri 112 yi arayarak gerekli bilgileri verip 20 dakika boyunca konuşmasına rağmen helikopterin nereye düştüğü saptanamıyor. yerin binlerce km altındaki meteryaller dahi bulunmasına rağmen koskosa helikopter birtürlü bulunamıyor. Ve inananıyorum ki Ergenekon saçmalığına birtürlü çekilemeyen Muhsin Yazıcıoğlu'nun gelecek yıllarda Türkiye üzerinde ne kadar söz sahibi olabileceğine göz kestirenlerin Muhsin Yazıcıoğlu'nun başına iş getirmiş olabileceklerini düşünmekten kendimi alamıyorum. Çünkü bu ülkede herşey olası! Aklım, fikrim ve dualarım Türk-İslam ülküsünün yılmaz savunucusu olan Muhsin Yazıcıoğluyla...
Ve ben bu yazıyı yazarken düşen helikopterin enkazının bulunduğu haberi geldi!!!!!! Ama bu yazıyı değiştirmeden yayınlıyorum. Alişan Satılmış ve benim dediğim çıktı! Şuan ki bilgilere göre helikopter aranılan yerlerin uzağında bir yerde bulundu. Peki neden! Bu ne biçim arama kurtarma! Bu ne rezalet! Adamları gözgöre göre ölüme terk ettik. 12 Eylül'de onlarca defa idam sehpalarından kurtulan yiğit kişiyi biz öldürdük! Bizim geleceğimiz için, seçim öncesi ayağımıza gelebilmek için yolda hayatını kaybeden sizlerden özür diliyoruz. Bizlere son nefesinizde "üşüyoruz, bizi kurtarın" demenize rağmen sizleri beceriksizlik yapıp bulamadığımız için özür diliyoruz. Bu bizim hatamız, bizim ayıbımız, bizim beceriksizliğimiz. Giderken içimizi yaktın ama giderken bile bize çok şeyler öğrettin. Rabbim sizi Cennetiyle mükafatlandırsın. Eyvah olsun sizi o soğukta ölüme terkeden bizlere... İnnalillahi Ve İnnaileyhi Raciun. ZÜBEYDE(PUSAT) GÜL | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: YAZICIOĞLU Cuma 27 Mart 2009 - 15:32 | |
| DUN MUHSİNE HAİNDİR DAVAYİ SATTİ DİYENLER BUGUN MUHSİNCİ OLUYOR. BU BNASİL BİR ZİHNİYET NASİL BİR FİKİR. ÖLDÜ ALLAH RAHMET ETSİN AMA ŞEHİT DEGİLDİR BUNU ŞEHİT İİLAN EDENLER ŞEHİTLİK MERTEBESİ NE AMLAMA GELİR ACİP BİR OKUSUN. İSLAM UGRUNA VATAN UGRUNA SAVAŞARAK ÖLEN ŞEHİT OLUR. MİTİNG YOLUNDA ÖLEN ŞEHİT OLMAZ. BU KADAR DUSURMEYELİM ŞEHİTLİK MERTEBESİNİ |
|
| |
TURKOGLU YavruKurt
Mesaj Sayısı : 1 Doğum Tarihi : 05/09/81 Yaş : 43 Nerden : kayseri İş-Meslek : tarih, arkeoloji, Kayıt tarihi : 12/03/09
| Konu: Geri: YAZICIOĞLU Cuma 27 Mart 2009 - 20:48 | |
| Bir agıt tutturmus, sivaslı dilinde Gecit vermez ,kar yarı belinde Gözler kulaklar maras elinde Göksun , daglarına bahar gelirmi Haber etsem, Muhsinimi verirmi
Garip Anan cigerlerini daglıyor Alperenlerin, yalın ayak seni arıyor. Oyle bir hale koydunki bizi Dostunun gözleri kurudu, Düsmanların bile aglıyor...
Geliyorum , tipi , ayaz , boran kış bir yandan Ay bile kusmus bize , mahrum etti ısıgından Yettim reisim, kavusurum gun dogmadan Dualar sana , dayan reisim .son basbugum DAYAN.
"kısaltılmıstır"
"61" Bozkurt , insanlar nasıl yasadı ise o sekilde ugurlanır. sehittir veya degildir, Muhsin YAZICIOGLU Gırtlagından tek parca haram gecmeyen ,haramı zihninde bile dusunmeyen takva sahibi bir insandı. SON YILLARIN EN SEREFLİ TURK U İDİ. ......T..... | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
ÜLKÜSERAP02 Yetkili Asena
Mesaj Sayısı : 882 Doğum Tarihi : 01/04/89 Yaş : 35 Nerden : Adıyaman/Besni Kayıt tarihi : 09/02/09
| Konu: Geri: YAZICIOĞLU C.tesi 28 Mart 2009 - 14:35 | |
| YANLIŞLARINI DOĞRULARINI TARTIŞMAK BANA GÖRE ŞUAN ÇOOOK YANLIŞ.TEK DERDİMİZİN İNSANLIĞA YAPILAN AYIP... YANLIŞ YÖNLENDİRMELAR VEYA BULMAK İSTEMEMELERİ BİLMİYORUM KAFAMIZ ÇOK KARIŞIK...EMİNİM BU OLAYIN ALTINDANDA TÜRLÜ TÜRLÜ ŞEYLER ÇIKACAK ÇATLI REİSİ NASIL KAYBETTİYSEK BUNUDA ÖYLE KAYBETTİK VE OLAYLAR AYNI ŞEKİLDE YÜRİCEK... BUNDAN SONRA İNŞ BİRLİK OLUNUR...
ÖZÜR DİLİYORUZ REİS SENİ KARLAR ALTINDA BIRAKTIK SEN ÜŞÜDÜN BİZ DONDUK REİS...
RUHUN ŞAD MEKANIN CENNET OLSUN... SENDE KAYBETTİKTEN SONRA KIYMETİNİ ANLAYACAKLARIMIZDAN OLACAKSIN...
(BOZKURT61'E cevabım ise inanışımıza göre donarak ölen kişiyede şehit denilebilmesidir) | |
|
| |
Avşar Beyi
Mesaj Sayısı : 244 Doğum Tarihi : 29/10/23 Yaş : 101 Nerden : Kayseri İş-Meslek : Eğitimci Kayıt tarihi : 08/02/09
| Konu: Geri: YAZICIOĞLU C.tesi 28 Mart 2009 - 16:21 | |
| Muhsin Yazıcıoğlunun ölümüne üzüldük her şeye rağmen yüreklerimiz yandı Allah rahmet eylesin BBP camiasının ve sevenlerinin başı sağolsun
Ülkücü hareket olarak üzüldük vefasız kalmadık. Ancak ölümünden dolayı üzüntüyle girdiğimiz bu durumdan istifade ile siyaset yapıp duygusallık göstererek olayı abartmaya ve çığırından çıkartmaya gerek yoktur.
Aynı hassasiyet ve üzüntü Türk Dünyasının Başbuğu Alparslan Türkeş'in ölümünde yaşanmamış biz Bozkurtların dışında üzülen ve göz yaşı döken olmamıştır.
Muhsin Yazaıcıoğlu bizler le aynı davanın insanı değildir. Bir zamanlar Bu hareketin içinde bulunmuş ve yolunu, fikrini bizlerden ayırıp yeni yolunda siyaset yapan vatanını ve milletini seven bir parti lideriydi.
BBP lilerin üzüntülerini yürekten paylaşıyor ve kendilerine başsağlığı diliyorum Ruhu şad, mekanı cennet olsun | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: YAZICIOĞLU C.tesi 28 Mart 2009 - 16:30 | |
| YA ŞU SON MESAJI YA KALDIRSINLAR YA DA BEN SENİN ÜLKÜCÜLÜĞÜNDEN ŞÜPHE ETCEM SERAP!!! NE O ÖYLE REİS MEİS.TAMAM BİZDE ÜZÜLDÜK AMA O BİZİM REİSİMİZ DEĞİL HELE LİDERİMİZ HİÇ DEĞİL.ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN.ALPERENLERİN ACISI ACIMIZDIR AMA ONA REİS DENEMSİNİ DOĞRU BULMUYORUM!AYRICA ÖZÜR DİLEMEMİZİ GEREKTİRCEK Bİ DURUM DA GÖREMİYORUM.ONU KARLAR ALTINDA BRAKAN BİZ DEĞİLİZ KADERİ.TAKDİR-İ İLAHİ BÖYLEYMİŞ.HİÇ BİR BOZKURT BÖYLE OLSUN İSTEMEZDİ.BUNA LİDERİMİZ DE DAHİLDİR AYRICA.HEPİMİZ ACILIYIZ.HEM UNUTMAKİ LİDEİRMİZ DE ONUN BULUNMASI İÇİN YARDIM EKİBİ GÖNDERDİ.BUNU GÖZ ARDI ETME.ÖZÜR DİLEMESİ GEREKENLERDEN DEĞİLİZ.ALPERENLERİN BU ACILI GÜNLERİNDE (Kİ BİZİMDE YÜREĞİMİZ ONLARLA BERABER KAN AĞLIYO) BU KONULARI GÜNDEME TAŞIMAK İSTEMİYORUM AMA DAMARIMA BASICI LAFLAR YAZMA SERAP!KİMSE SÜTTEN ÇIKMA AK KAŞIK DEĞİL BBP DE BİR İHANET HAREKETİDİR UNUTMA!!! BUNU HERKESTEN EVVEL DİYEN DE BAŞBUĞUMDUR.MUHSİN YAZICIOĞLUNUN ÖLMESİ DE BİZİM AYIBIMIZ VEYA ÖZÜR DİLEMEMİZİ GEREKTİRCEK Bİ DURUM DEĞİL.BUNU ASLA AMA ASLA KABUL ETMİYORUZ.UMARIM BU OLAYDAN SONRA ALPERENLERDE KENDİNE DÜŞMAN OLMADIĞIMIZI VE BBP NİN ÜLKÜCÜLÜK ADINA YANLIŞ PARTİ OLDUĞUNU GÖRÜR.BOZKURT61 (FATİH'E) GELİNCE O KÖTÜ BİRİ DEĞİLDİR.ONUN ANLATMAK İSTEDİĞİ BU DEMİNKİ DEDİKLERİMDİR.HER NEFER GİBİ ÖFKELİDİR ÖFKESİNE YENİK DÜŞMÜŞTÜR AMA KÖTÜ DEĞİLDİR.İDDİALAŞMA SAKIN. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: YAZICIOĞLU C.tesi 28 Mart 2009 - 17:16 | |
| SERAP HANIM SENİN SEHİT ANLAYİSİN MİTİN YOLUNDA OLANLARDA İSE BİR YANLİŞİN VARDİR DERİM AÇ OKU BİE ŞEYLERİ. DAHA ÖNCE BASBUG İLAN ETTİNİZ ŞİMDİDE ŞEHİTMİ. ALLAHDAN KORKUNUZ OLSUN AZICIK. ŞEHİTLİK MERTEBESİNİ AYAKLAR ALTINA ALİYORSUNUZ..... MİTİNG YOLUNDA ÖLEN ŞEHİT DEGİLDİR BUNUN AKSİNİ İDDİA EDEN OLMASIN SAKIN İNANCİNDAN SUPHE EDERİM. BU ADAM SAVASTA DONARAK ÖLMEDİ KENDİ ÇIKARLARI DOĞRULTUSUNDA MİTİNG YOLUNDA ÖLDÜ NE ŞEHİDİ BE. BANA BURDA DERS VERDİRMEYE KALKAMAYİN EN SON SEMİNERİ OCAK BASKANLIGI DÖNEMİNDE VERDİM. BİRAZ BİLİNCLİ OLDUGUNUZU DUSUNMEK İSTİYORUM....
BU LAFLARINIZ BASBUGUN KEMİKLERİNİ SIZLATIYOR AMA DOĞRU SİZİN BASBUGUNUZ ŞİMDİ MUHSİN OLDU DİMİ............. MEZARINIDA BASBUGU YANINA KOYALIM DİYENLEREDE SON BİR SÖZÜM OLACAK.....
MUHSİN BEY BASBUGUN TIRNAGI OLMAMAZ ONUN İÇİN BASBUGUN YANINDA YERİ YOK.... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: YAZICIOĞLU C.tesi 28 Mart 2009 - 18:50 | |
| |
|
| |
arslankurtalp BalaKurt
Mesaj Sayısı : 49 Doğum Tarihi : 19/01/85 Yaş : 39 Nerden : Ötüken İş-Meslek : Siyaset-Edebiyat-Tarih Kayıt tarihi : 08/03/09
| Konu: Geri: YAZICIOĞLU C.tesi 28 Mart 2009 - 19:30 | |
| Ya acıyı paylaşın, ya da insanları acılarıyla başbaşa bırakın... Şu sözlerin ne yeri, ne de zamanı... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: YAZICIOĞLU C.tesi 28 Mart 2009 - 19:51 | |
| ARSLAN BEY ABİ SÖZLERİNE BİRAZ DİKKAT EDERSEN SEVİNCEM.ŞAHSIM ADINA SÖYLÜYORUM BU ACILI GÜNLERİNDE ALPEREN KARDEŞLERİMİ YALNIZ BIRAKMADIM BEN.BAK BURDA DA BU KONUYLA İLGİLİ YAZI EKLEDİM BAŞKA SİTELERDE DE.ONU DA GEÇTİM HERŞEYİ TAKİP ETTİM ACILARINI PAYLAŞTIM YANLARINDA OLDUM.BİLİP BİLMEDEN SÖYLENMEZSEN İYİ OLUR. |
|
| |
arslankurtalp BalaKurt
Mesaj Sayısı : 49 Doğum Tarihi : 19/01/85 Yaş : 39 Nerden : Ötüken İş-Meslek : Siyaset-Edebiyat-Tarih Kayıt tarihi : 08/03/09
| Konu: Geri: YAZICIOĞLU C.tesi 28 Mart 2009 - 19:57 | |
| Ülküdaşım o yazını biraz önce okudum. Şu yukarıdaki yersiz ve zamansız bulduğum yazıları yazanla o duygulu yazıyı yazan kişi aynı kişi mi diye de birkaç defa kontrol ettim.
Böyle bir günde geçmişteki kırgınlıkları, yanlışlıkları dillendirmek uygun mudur?
"Bilip bilmeden söylenmek" hiç yapmadığı ve tasvip etmediğim bir şeydir. | |
|
| |
SANCAK
Mesaj Sayısı : 921 Doğum Tarihi : 23/11/85 Yaş : 38 Nerden : Doğum:AfyonKarahisar İkamet:Antalya İş-Meslek : Muhasebeci İsim : KAMİL Kayıt tarihi : 06/02/09
| Konu: Geri: YAZICIOĞLU C.tesi 28 Mart 2009 - 20:03 | |
| Selamün Aleyküm Güzel İnsanlar;
Neden güzel insanlar diyorum çünkü sizi kaybettikten sonra diyeceğim güzel sözleri şimdiden demeyi tercih ederim... ( Allah gecinden versin herkese uzun ömürler)
Her canlı bir gün ölümü tadacaktır zira...
Değerli Ülküdaşlar vefat edenin ardından eleştiri değil... hayra karşı yürüyüp Dua edelim... Toprağa bile konmayan birini eleştirmek ne müslümanlığa sığar nede Ülkücü Fikriyata uygundur... Bu sözlerim sizleri kırdıysa affola...
Reis konusuna gelince... Reis bir gruba bir harekete öncülük eden değilmidir... Zira Öncülük etmiştir Muhsin Reis' de... Bu yüzden Reis denilmesinden hiç bir kimsenini gocunmaması lazım...
Bir diğer husus: Muhsin Yazıcıoğlunu eleştirirken bir değil iki kez düşünün bu dava sizler yada ben onun kadar ne yapabildik... Onu Merhum Başbuğum eleştirebilir... Ondan fazla bu dava için hizmet yaptı bedel ödedi...
Eğerki amacımız siyaset yapmak ise: Önce vicdan sonra yüreğinizi koyarak eleştiri yapınız...
En son SANCAK tarafından C.tesi 28 Mart 2009 - 20:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: YAZICIOĞLU C.tesi 28 Mart 2009 - 20:03 | |
| Ya abi ben sorması ayıp da ne çabuk okudun.Neyse eminim okumuşsundur bu yorumu yapabildiğine göre.Bak abi benim sana ya da Muhsin Yazıcıoğlu'na asla ama asla bi düşmanlığım yok.Eğerki O'nun ölüm haberi geldiğind ekahrolmadıysam içim en az alperenler kadar yanmadıysa Allah beni kulluğundan silsin.Ama demin bilip bilmeden söyleidn gerçekten de.Ben üzülüyorum sen bana üzülmüyo üzüleni de takmıyo muamelesi yapıyosun.Benim duygularım yalan değil.Sadece O'na reis denmesi acayibime gidiyo o kadar.Yoksa sizin de yazınız güzeldi
Ayrıca da kontrol etmenize gerek yok ben benim asla da ikili oynamam.Neysem oyumdur.Fikrim zikrim belli işte. |
|
| |
arslankurtalp BalaKurt
| Konu: Geri: YAZICIOĞLU C.tesi 28 Mart 2009 - 20:11 | |
| Şimdi ben yazarım, sen yazarsın uzar gider. En iyisi mi şu yorumlarımızı yönetim silsin, SANCAK ülküdaşımın dediği gibi daha toprağa konulmayan biriyle ilgili tartışmalardan utanıyorum. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: YAZICIOĞLU C.tesi 28 Mart 2009 - 20:18 | |
| YOK MESAJLARIMIN SİLİNMESİNDEN NEFRET EDERİM.SAYGISIZLIK SAYARIM.ETTİĞİM SÖZÜN DE ARKASINDA DURMAYI SEVERİM.UMARIM KAMİL SİLMEZ MESAJLARIMI.UTANMAYA GELİNCE BEN UTANILCAK BİŞEY DE YAPMADIM AYRICA.HEMDE İSTERSE UZASIN ABİ.TARTIŞMAYA KAVGAYA ÇOK MERAKLI DEĞİLİM AMA ÇIKARSA DA KAÇMAM. |
|
| |
Avşar Beyi
Mesaj Sayısı : 244 Doğum Tarihi : 29/10/23 Yaş : 101 Nerden : Kayseri İş-Meslek : Eğitimci Kayıt tarihi : 08/02/09
| Konu: Geri: YAZICIOĞLU C.tesi 28 Mart 2009 - 21:59 | |
| Değerli Ülküdaşılarım Yazıcıoğlunun ölümü bütün ülkücülerin yüreklerini yakmıştır, üzmüştür.. Muhsin Yazıcıoğlu hakkın rahmetine kavuşmuştur, her türlü eleştiri gereksizdir. Acıyı fırsat bilip siyaset yapmak inceden inceye siyaset yapmakda doğru değildir. Muhsin Yazıcıoğlunu öncesi ve sonrası ile hepimiz biliyoruz ve öncesi için yüreklerimiz yanmıştır. Yürek yangınımızdan ve üzüntümüzden istifade ile ortaya bir şeyleri abartarak iddialı şekilde sürmeninde gereği ve anlamı yoktur. Eleştiriye karşıyım hepimizde karşıyız, eleştiriye karşıyız diyede ince siyasetle yüceltilmesine de karşıyım. Ülkücünün seni beni yok, ülkücüler tek ses ve tek yürektir. Yüreğimizle beynimizle Davamıza ve Başbuğumuza bağlıyız. Bizler müslümanız elhamdülillah Vede Türküz, ölülerimizi saygıyla yad ederiz. Siyaset yapmayız.
Başbuğumun hakka yürüdüğünde kimlerin ağladığını ve göz yaşı döktüğünü, yüreğinin yandığını sorarsanız sadece ülkücülerdi. Bizim asalet ve büyüklüğümüz ortada Kimsenin bu hususlarda hadini aşmamasını tavsiye ederim.
Muhsin Yazıcıoğlu başta olmak üzere hakkın rahmetine kavuşan diğer arkadaşlarınada Allahtan rahmet diliyorum BBP lilerin ve yakınlarının başı sağolsun. | |
|
| |
SANCAK
Mesaj Sayısı : 921 Doğum Tarihi : 23/11/85 Yaş : 38 Nerden : Doğum:AfyonKarahisar İkamet:Antalya İş-Meslek : Muhasebeci İsim : KAMİL Kayıt tarihi : 06/02/09
| Konu: Geri: YAZICIOĞLU C.tesi 28 Mart 2009 - 22:02 | |
| Amin Osman Hocam...
sanırım bu konu ile ilgili son noktayı osman hoca koymuştur...
Teşekkür Ederiz Hocam... | |
|
| |
| YAZICIOĞLU | |
|