SÖKELİ_REİS Gök Kurt
Mesaj Sayısı : 113 Doğum Tarihi : 15/12/84 Yaş : 39 Nerden : AYDIN İş-Meslek : ELK TEKNİSYENİ Kayıt tarihi : 04/03/09
| Konu: BOZKURTLAR TAŞIYACAK(ŞİİR) Salı 31 Mart 2009 - 14:09 | |
| *BOZKURTLAR TAŞIYACAK* Ankara mescit oldu milyonlar saf tuttu İnsanlar vecde daldı ve soğuğu unuttu. Ben de binada kıldım cenaze namazını Bu cenazede tattım has sevginin hazzını. Yarab bu ne sevgidir kabul et duaları, İşte son görevinde başbuğun Bozkurtları Şimdi öksüz kaldınız ama başınızı eğmeyin Emaneti ehlinden başkasına vermeyin. Haydi şimdi hepiniz vicdanen denetlenin Allah rızası için hele bir kenetlenin, Rahat uyu başbuğum Türklük hep yaşayacak İslam'ın bayrağını Bozkurtlar taşıyacak... | |
|
SÖKELİ_REİS Gök Kurt
Mesaj Sayısı : 113 Doğum Tarihi : 15/12/84 Yaş : 39 Nerden : AYDIN İş-Meslek : ELK TEKNİSYENİ Kayıt tarihi : 04/03/09
| Konu: YASAKLIYDIK(ŞİİR) Salı 31 Mart 2009 - 14:12 | |
| YASAKLIYDIK…
Yasaklıydık... Kalemimiz,kelamımız,selamımız... Silahımız yasaklıydı. Yasaklanmış oyunların illegal oyuncularıydık, Aslında ne kuralları biz koymuştuk bu oyunun Nede yasaklarını; Zaten biz o yasaklara asla uymayan Düzensiz devranın kuralsız yaramaz çocuklarıydık....
Ocaklıydık... Helalimiz,hilalimiz,evimiz, Yeminimiz,dualarımız,ocağımız yasaklıydı.... Zar zor bulunmuş iki parça odunla Bütün gece üşüyerek yanan sobanın başında Isınmaya yasaklıydık. Verdiğimiz beş bin şehidin ardından gözlerimiz mühürlendi Soysuz çakalların karşısında şereflice göz yaşlarımız yasaklıydı Ağlamaya yasaklıydık...
Kavgadaydık... Yarimizle,yarenimizle.helalimizle Asenalarımızla omuz omuza davamız için kavgadaydık... Ama o asenalarımıza sevgimizi söylemeye yasaklıydık Sevemezdik,sevmemeliydik;yüreğimiz dinlemeye yasaklıydık... Gönlümüze kilit vurdular, Sevdalanmaya yasaklıydık...
Bazen Kalem susar,kelam susar,gönül susar Pusu gecelerinde silah kan kusardı. Ölmeye öldürmeye itildik;yaşamaya yasaklıydık Ağzımızda yeminimiz,avuçlarımızda dualarımız Fikrimizde zikrimizde vatan Gönlümüzde kavuşulamayan yar.... Tekbirler,kelime-i şahadetlerle al kanlara bulanarak Beş bin şehidimizle omuz omuza Çıkıp Arş-ı alaya şahadet şerbeti içmeye layıktık. Evet yasaklıydık,engelliydik ama İnadına sevdalı,inadına Ocaklı İnadına Ülkücüydük... | |
|
ÜLKÜGÜLÜ Sesli Sohbet Yöneticisi
Mesaj Sayısı : 59 Doğum Tarihi : 01/01/83 Yaş : 41 Nerden : ERZURUM Kayıt tarihi : 03/03/09
| Konu: Geri: YASAKLIYDIK(ŞİİR) Salı 31 Mart 2009 - 14:17 | |
| Rahat uyu başbuğum Türklük hep yaşayacak İslam'ın bayrağını Bozkurtlar taşıyacak BOZKURTLARIN SENİ HİÇ UNUTMUYACAK YÜREGİNE SAGLIK ÖZGÜR KARDESİM | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: YASAKLIYDIK(ŞİİR) Salı 31 Mart 2009 - 14:43 | |
| - SÖKELİ_REİS demiş ki:
- YASAKLIYDIK…
Yasaklıydık... Kalemimiz,kelamımız,selamımız... Silahımız yasaklıydı. Yasaklanmış oyunların illegal oyuncularıydık, Aslında ne kuralları biz koymuştuk bu oyunun Nede yasaklarını; Zaten biz o yasaklara asla uymayan Düzensiz devranın kuralsız yaramaz çocuklarıydık....
Ocaklıydık... Helalimiz,hilalimiz,evimiz, Yeminimiz,dualarımız,ocağımız yasaklıydı.... Zar zor bulunmuş iki parça odunla Bütün gece üşüyerek yanan sobanın başında Isınmaya yasaklıydık. Verdiğimiz beş bin şehidin ardından gözlerimiz mühürlendi Soysuz çakalların karşısında şereflice göz yaşlarımız yasaklıydı Ağlamaya yasaklıydık...
Kavgadaydık... Yarimizle,yarenimizle.helalimizle Asenalarımızla omuz omuza davamız için kavgadaydık... Ama o asenalarımıza sevgimizi söylemeye yasaklıydık Sevemezdik,sevmemeliydik;yüreğimiz dinlemeye yasaklıydık... Gönlümüze kilit vurdular, Sevdalanmaya yasaklıydık...
Bazen Kalem susar,kelam susar,gönül susar Pusu gecelerinde silah kan kusardı. Ölmeye öldürmeye itildik;yaşamaya yasaklıydık Ağzımızda yeminimiz,avuçlarımızda dualarımız Fikrimizde zikrimizde vatan Gönlümüzde kavuşulamayan yar.... Tekbirler,kelime-i şahadetlerle al kanlara bulanarak Beş bin şehidimizle omuz omuza Çıkıp Arş-ı alaya şahadet şerbeti içmeye layıktık. Evet yasaklıydık,engelliydik ama İnadına sevdalı,inadına Ocaklı İnadına Ülkücüydük... Bu güzel ve anlamlı şiir için elinize sağlık kardeşim.Üyeliğiniz de hayırlı olsun hoşgeldiniz
BOZKURT TÖRESİ
Bir kurt görün bu gece, rüyanız parçalansın Bir kutsal ışık görün, riyanız parçalansın Bir Bozkurt pençesiyle mayanız parçalansın Beni görün bu gece, bir kurt görün, bir beni Bize artık susmak yok bir kurt vurun bir beni
Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
Ne düşlerimiz vardı, bir karayel savurdu Deli taylarımızı hain oklar devirdi Yoksa hata yaptıkta Tanrı mı yüz çevirdi? Ey kurt soylu milletim, ey Tanrı’nın kırbacı! Bu düzene kanmayın, andolsun ki yalancı
Kaç kere kuşatıldım, dara düştü umudum Bayrak gibi devrildi, yere düştü umudum Tanrı’ya dua ettim, kurtlar gibi uludum Dedim, bu hüsran artık sonuncu olsun, en son Dayanacak sabrım yok, yüreğim Ergenekon
Hani, Çinli katuna kanan kağan vardı ya? Hani, şehzadeleri bir bir boğan vardı ya? Ve tek kalıp sütünü kurttan sağan vardı ya? Bu destanda ben kimim, siz kimsiniz a beyler? O susuş neler saklar, bu feryat neler söyler?
Bir gün yerin üstüne gece örtüldüğünde Binlerce tutsak Bozkurt ipten kurtulduğunda Mahşeri çığlıklarla gökler yırtıldığında Bu bizim dönüşümüz, destanımız olacak Doğmamış çocuklara şerefimiz kalacak
Ey, öz çocukların boynunu sıkan düzen! Hak kırbacıyla halkın canını yakan düzen Devşirme dervişlere tekke bırakan düzen Her hesabın bir tersi, her zulmün süresi var Bir tilki hükmü varsa, birde kurt töresi var BİR BOZKURT TÖRESİ VAR!!!
|
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: YASAKLIYDIK(ŞİİR) Salı 31 Mart 2009 - 15:08 | |
| BAŞBUĞUM BU DESTAN SANADIR YİNE Başbuğum bu destan sanadır yine Ülkücü tavırdan yanadır yine Sene doksan yedi tarih dört nisan Ülkücüye on bir aydan sert nisan Sen gittin ya içimizde dert nisan O gün bizi görsen bilmem ne derdin Eminim ki alnımızdan öperdin
Güneşli bir günde yitirdik seni Fırtınada karda götürdük seni Gönül köşkümüze yatırdık seni O gün bizi görsen bilmem ne derdin Kalkabilsen alnımızdan öperdin
Gidişine yerler gökler ağladı Turan yetim kaldı kara bağladı Tekbirler ağıtlar yürek dağladı O gün bizi görsen bilmem ne derdin Sen Baş buğ'dun alnımızdan öperdin
Sen gittin ardından divan kuruldu Meydan gümbürdedi oklar gerildi Kavga döğüş bir karara varıldı Olanları görsen bilmem ne derdin Herhalde inanmaz geri giderdin
Ayrılıp yuvadan uçanlar oldu Diyardan diyara göçenler oldu Başka elde bayrak açanlar oldu Olanları görsen bilmem ne derdin Herhalde inanmaz geri giderdin
Oğlun Tuğrul parti kurdu çekildi Azmi Başkan arkasına takıldı Aldemir'de doğru yola sokuldu Olanları görsen bilmem ne derdin Herhalde inanmaz geri giderdin
Biz kaldık çalıştık seçim kazandık Sarımsak soğansız biçim kazandık Asgari ücretten geçim kazandık Şölenleri görsen bilmem ne derdin Herhalde inanmaz geri giderdin
Ecevit Bahçeli Yılmaz oldular Hükümet kurmaya karar kıldılar Yazdılar çizdiler işe daldılar Olanları görsen bilmem ne derdin Herhalde inanmaz geri giderdin
Muhteşem bir ilgi alâka oldu Kapımız kırmızı plâka doldu Bir günde binlerce yalaka geldi Gelenleri görsen bilmem ne derdin Herhalde kahkahayla gülerdin
Son gelenler baş köşeye yerleşti Tüm halkalar zincir oldu birleşti İş karıştı anlatmakta zorlaştı Halimizi görsen bilmem ne derdin Herhalde inanmaz geri giderdin
Marmara’yı deprem aldı götürdü Yolsuzluklar memleketi bitirdi Anadolu ümidini yitirdi Halimizi görsen bilmem ne derdin Herhalde inanmaz geri giderdin
Hortumcular dükkân açtı her yere Namusluya tayin çıktı zor yere Kuşatıldık gidemiyoruz bir yere Halimizi görsen bilmem ne derdin Herhalde inanmaz geri giderdin
İmf'ye kaptırdılar yakayı Borsa dolar hiç sevmiyor şakayı Temel Reis haciz verdi takayı Halimizi görsen bilmem ne derdin Herhalde inanmaz geri giderdin
Ekonomi raydan çıktı gidiyor İşçi köylü kemer sıktı gidiyor Fukara canından bıktı gidiyor Halimizi görsen bilmem ne derdin Herhalde inanmaz geri giderdin
Yalvardık yakardık fayda etmedi Feryadımız Ankara'ya gitmedi Başörtüsü okul derdi bitmedi Halimizi görsen bilmem ne derdin Herhalde inanmaz geri giderdin
Bir kanlı katile idam verdiler İmralı'ya tatil köyü kurdular Şehitleri birde bunlar vurdular Halimizi görsen bilmem ne derdin Vallahi billâhi geri giderdin
Bir şehit çocuğu tuttu yakamı Abi dedi : Bu olanlar şaka mı ? Siz buysanız geri verin babamı Bu feryadı duysan bilmem ne derdin Vallahi billâhi geri giderdin
Utançtan sokağa çıkamaz olduk Kimsenin yüzüne bakamaz olduk Yakamıza Bozkurt takamaz olduk Halimizi görsen bilmem ne derdin Vallahi billâhi geri giderdin
Yazdığım destanlar kahretti bana Bağlamam duvardan küfretti bana Türküler hayatı zehretti bana Halimizi görsen bilmem ne derdin Vallahi billâhi geri giderdin
Pavyondan gelenler başı tuttular Halimize bakıp keyif çattılar Söylemesi zor amma ''bizi sattılar'' Halimizi görsen bilmem ne derdin Vallahi billâhi geri giderdin
Bıyık uçlarıma posta koydular Direndim adımı hasta koydular Düşmana gül verip dosta kıydılar Halimizi görsen bilmem ne derdin Vallahi billâhi geri giderdin
Azıcık ses veren sürgün edildi Gönülde taht kuran sürgün edildi Dokuz Işık Turan sürgün edildi Halimizi görsen bilmem ne derdin Vallahi billâhi geri giderdin
Hiç şaşırma Ozan Arif dışlandı Ahmet Yılmaz asi diye fişlendi Yüreğimiz dost (!) elinden şişlendi Halimizi görsen bilmem ne derdin Vallahi billâhi geri giderdin
İhanet edene madalya taktık Sadâkât edene uzaktan baktık Sen olsaydın böyle mi olacaktık ? Halimizi görsen bilmem ne derdin Vallahi billâhi geri giderdin
Bunca yıldan sonra ortada kaldık Sen uçmağa vardın bizlerse öldük Destan destan Beş tepeye gömüldük Halimizi görsen bilmem ne derdin Vallahi billâhi geri giderdin
Bu destan , bu türkü , sazım sanadır Bir tek seni sevdim nazım sanadır Duy beni Başbuğum sözüm sanadır : ''ÜLKÜME DARILIP KÜSMÜYORUM BEN KİMSEDEN KORKUM YOK SUSMUYORUM BEN BU KAHPE DÜZENE KANMAYACAĞIM ÖLSEMDE YOLUNDAN DÖNMEYECEĞİM''
Ahmet Yılmaz |
|