| H. Nihal Atsız'ın Oğlu Yağmur'a Nasihatı | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
SANCAK
Mesaj Sayısı : 921 Doğum Tarihi : 23/11/85 Yaş : 38 Nerden : Doğum:AfyonKarahisar İkamet:Antalya İş-Meslek : Muhasebeci İsim : KAMİL Kayıt tarihi : 06/02/09
| Konu: H. Nihal Atsız'ın Oğlu Yağmur'a Nasihatı Ptsi 4 Mayıs 2009 - 12:46 | |
| Yağmur oğlum!
Bugün tam bir buçuk yaşındasın. vasiyetnameyi bitirdim, kapatıyorum. sana bir resmimi yadigar olarak bırakıyorum. öğütlerimi tut, iyi bir türk ol.
Komunizm bize düşman bir meslektir. bunu iyi belle. yahudiler bütün milletlerin gizli düşmanıdır. ruslar, çinliler, acemler, yunanlılar tarihi düşmanlarımızdır.
bulgarlar, almanlar, italyanlar, ingilizler, fransızlar, araplar, sırplar, hırvatlar, ispanyollar, portekizliler, romenler yeni düşmanlarımızdır.
Japonlar, afganlılar ve amerikalılar yarınki düşmanlarımızdır. ermeniler, kürtler, çerkezler, abazalar, boşnaklar, arnavutlar, pomaklar, lazlar, lezgiler, gürcüler, çeçenler içer(de)ki düşmanlarımızdır.
Bu kadar çok düşmanla çarpışmak için iyi hazırlanmalı.
Tanrı yardımcın olsun!
H. Nihal Atsız 4 mayıs 1941 | |
|
| |
KIZIL ELMA Yetkili Asena
Mesaj Sayısı : 1196 Doğum Tarihi : 04/03/86 Yaş : 38 Nerden : ANTALYA İsim : FATMA Kayıt tarihi : 06/02/09
| |
| |
KOZENİR
Mesaj Sayısı : 506 Doğum Tarihi : 19/03/66 Yaş : 58 Nerden : TÜRK İZMİR İş-Meslek : SİTE KURMAK Kayıt tarihi : 10/02/09
| Konu: Geri: H. Nihal Atsız'ın Oğlu Yağmur'a Nasihatı Ptsi 4 Mayıs 2009 - 20:54 | |
| PEKİ YAĞMUR BUNLARI DİNLEDİ,OKUDU VE UYGULADI MI GÖNÜLDAŞLAR? | |
|
| |
KÜRŞAT TÜRK Gök Kurt
Mesaj Sayısı : 147 Doğum Tarihi : 25/04/88 Yaş : 36 Nerden : TÜRKÇÜ YÜREKLERİN ATTIĞI,GÖNÜLLERİN ESRİDİĞİ ÖTÜKEN KOKULU TANRI DAĞINDA . . . İş-Meslek : TÜRKÇÜ,TURANCI Kayıt tarihi : 20/03/09
| Konu: Geri: H. Nihal Atsız'ın Oğlu Yağmur'a Nasihatı Çarş. 3 Haz. 2009 - 17:06 | |
| OKUSA NE OKUMASA NE KOZENİR AGABEĞİM SANKİ HER BABANIN OĞLU SÖZ DİNLERMİŞ GİBİ EĞER ÖYLE OLSAYDI TÜM ÜLKÜCÜ CAMİA TUĞRUL TÜRKEŞİ BAŞKAN YAPARDI.... | |
|
| |
KOZENİR
Mesaj Sayısı : 506 Doğum Tarihi : 19/03/66 Yaş : 58 Nerden : TÜRK İZMİR İş-Meslek : SİTE KURMAK Kayıt tarihi : 10/02/09
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: H. Nihal Atsız'ın Oğlu Yağmur'a Nasihatı Perş. 4 Haz. 2009 - 20:34 | |
| - SANCAK demiş ki:
- Yağmur oğlum!
Bugün tam bir buçuk yaşındasın. vasiyetnameyi bitirdim, kapatıyorum. sana bir resmimi yadigar olarak bırakıyorum. öğütlerimi tut, iyi bir türk ol.
Komunizm bize düşman bir meslektir. bunu iyi belle. yahudiler bütün milletlerin gizli düşmanıdır. ruslar, çinliler, acemler, yunanlılar tarihi düşmanlarımızdır.
bulgarlar, almanlar, italyanlar, ingilizler, fransızlar, araplar, sırplar, hırvatlar, ispanyollar, portekizliler, romenler yeni düşmanlarımızdır.
Japonlar, afganlılar ve amerikalılar yarınki düşmanlarımızdır. ermeniler, kürtler, çerkezler, abazalar, boşnaklar, arnavutlar, pomaklar, lazlar, lezgiler, gürcüler, çeçenler içer(de)ki düşmanlarımızdır.
Bu kadar çok düşmanla çarpışmak için iyi hazırlanmalı.
Tanrı yardımcın olsun!
H. Nihal Atsız 4 mayıs 1941 DEĞERLİ BÜYÜĞÜMÜZ,ULU TÜRKÇÜ ATSIZ ATAMIZI BİR EKZ DAHA RAHMETLE ANIYORUM
RUHU ŞAD MEKANI CENNET OLSUN
KISA VE ÖZ VE GÜZEL BİR NASİHAT...
TUTABİLENE HELAL OLSUN |
|
| |
Avşar Beyi
Mesaj Sayısı : 244 Doğum Tarihi : 29/10/23 Yaş : 101 Nerden : Kayseri İş-Meslek : Eğitimci Kayıt tarihi : 08/02/09
| Konu: Geri: H. Nihal Atsız'ın Oğlu Yağmur'a Nasihatı Perş. 4 Haz. 2009 - 20:51 | |
| Kürşat Türk, Tuğrul TÜRKEŞ den bahsederken daha dikkatli ifadeler kullanırsan doğru olur. Olur olmaz sorumsuzca bilip bilmeden konuşmazsanız çok daha iyi olur.
Tuğrul TÜRKEŞ, 12 eylülden sonra bir çoklarının kirişi kırıp kaçtıklarında o Başbuğumuzun yanında ve davamızın hizmetinde olmuştur. | |
|
| |
KÜRŞAT TÜRK Gök Kurt
Mesaj Sayısı : 147 Doğum Tarihi : 25/04/88 Yaş : 36 Nerden : TÜRKÇÜ YÜREKLERİN ATTIĞI,GÖNÜLLERİN ESRİDİĞİ ÖTÜKEN KOKULU TANRI DAĞINDA . . . İş-Meslek : TÜRKÇÜ,TURANCI Kayıt tarihi : 20/03/09
| Konu: Geri: H. Nihal Atsız'ın Oğlu Yağmur'a Nasihatı Paz 7 Haz. 2009 - 17:28 | |
| SAYIN AVŞAR BEYİ PEKİ NEDEN KENDİSİ(TUĞRUL TÜRKEŞ..!) GİDİP PARTİ KURMUŞTUR VE HANGİ ÇIKARLA PARTİYE GERİ DÖNMÜŞTÜR VE MADEM HİZMETİ ÇOKTU BÜYÜKTÜ NİYE BAŞKAN OLMADI DEDİM ART NİYET YOKTU BUNDA...
YAŞASIN TÜRKÇÜ KAFATASIM... | |
|
| |
| H. Nihal Atsız'ın Oğlu Yağmur'a Nasihatı | |
|