Mahnovi BalaKurt
Mesaj Sayısı : 35 Doğum Tarihi : 05/06/68 Yaş : 56 Nerden : Trabzon İş-Meslek : Mak.Tkn. (M/M) İsim : Muhammed Mahnovi Kayıt tarihi : 18/07/09
| Konu: YENİDEN... C.tesi 18 Tem. 2009 - 21:26 | |
| Esselamu aleykum! Son iki senedir; sanal ortamda yaşadığımız bölünme ve parçalanmalardan sonra, geçen seneden beri takip ettiğim ve zaman zaman aralarında bulunmaktan da zevk duyduğum Ülkügülü camiasına, kayıtlı bir üye olarak yeniden(!) katıldığım için ziyadesiyle mutluluk duyuyorum.
Tanıyan kardeşlerim tanıyor bizi, lakin tanımayan kardeşlerim için hakkımızda kısaca şunları söylemeyi lüzumlu hissettim:
Sanal alemda Muhammed Mahnovi olarak tanınıyorum.Kırkını bitirmiş, gözlerini toprağa, gönlünü Turan'a bağlamış, Allahu Te'ala'nın takdir-i ilahiyyesi mucibince; rızkını deryada arayan bir ademoğluyum.
Ehl-i Sünnetten başka bir hizb, yol, tarik ve grub tanımayan; reformist, mezhebsiz, ve diyalogçu düşmanı Türkoğlu Türk'üm.
Tarihini, müsteşriklerin diliyle ve gözüyle değil, orijinal belgelerinden okuyacabilecek kadar osmanlıca, mealini belli miktarda anlayabilecek kadar Arabî ve Farîsî ve orta düzeyde İngilizce biliyorum.Evli ve üç asena bir bozkurt evlad sahibi olduğum için Allahu Te'âlâ'ya şükrediyorum.
Vesselam...
| |
|
SANCAK
Mesaj Sayısı : 921 Doğum Tarihi : 23/11/85 Yaş : 38 Nerden : Doğum:AfyonKarahisar İkamet:Antalya İş-Meslek : Muhasebeci İsim : KAMİL Kayıt tarihi : 06/02/09
| Konu: Geri: YENİDEN... C.tesi 18 Tem. 2009 - 21:30 | |
| Aleyküm Selam Abi... Öncelikle Üyeliğin hayırlı olsun... Aramızda olman öncelikle beni mutlu etmiştir. Eminim diğer arkadaşlarımızda tanıdıkça sizi sevecektir. Sizlerin bilgisinden feyz alacağımız çok şey olacaktır... Seninle aynı yerde olmak çok güzel bir duygu. Allah çocuklarınızı bağışlasın... Selam dua ve ülkü ile...
| |
|
KIZIL ELMA Yetkili Asena
Mesaj Sayısı : 1196 Doğum Tarihi : 04/03/86 Yaş : 38 Nerden : ANTALYA İsim : FATMA Kayıt tarihi : 06/02/09
| Konu: Geri: YENİDEN... C.tesi 18 Tem. 2009 - 21:31 | |
| Ve aleykümselam abi hoşgeldiniz...
üyeliğiniz tekrardan hayırlı olsun...
sizi aramızda görmekten bizde çok mutlu olduk...
hayırlı paylaşımlarda buluşmak dileği ile...
ALLAH(cc) EMANET OLUN... | |
|
Fatih Yetkili Bozkurt
Mesaj Sayısı : 317 Doğum Tarihi : 08/04/80 Yaş : 44 Nerden : Beyşehir/KONYA İş-Meslek : mermer sektörü Kayıt tarihi : 16/02/09
| Konu: Geri: YENİDEN... Paz 19 Tem. 2009 - 6:32 | |
| ALEYKÜM SELAM HOŞ GELDİNİZ ÜYELİĞİNİZ HAYIRLI OLSUN | |
|
ülkü Gök Kurt
Mesaj Sayısı : 107 Doğum Tarihi : 16/09/92 Yaş : 32 Nerden : Antalya/ Manavgat İş-Meslek : Öğrenci İsim : Ülkü Kayıt tarihi : 19/06/09
| Konu: Geri: YENİDEN... Paz 19 Tem. 2009 - 7:28 | |
| ALEYKÜM SELAM HOŞGELDİNİZ.. üyeliğiniz hayırlı olsun. ALLAH(c.c) çocuklarınızı bağışlasın | |
|
ÜLKÜSERAP02 Yetkili Asena
Mesaj Sayısı : 882 Doğum Tarihi : 01/04/89 Yaş : 35 Nerden : Adıyaman/Besni Kayıt tarihi : 09/02/09
| Konu: Geri: YENİDEN... Paz 19 Tem. 2009 - 9:27 | |
| aleykümselam...hoşgeldiniz.... üyeliğiniz hayırlı ugurlu olsun.... hayırlı paylaşımlarda buluşmak dilegiyle.... | |
|
Avşar Beyi
Mesaj Sayısı : 244 Doğum Tarihi : 29/10/23 Yaş : 101 Nerden : Kayseri İş-Meslek : Eğitimci Kayıt tarihi : 08/02/09
| Konu: Geri: YENİDEN... Paz 19 Tem. 2009 - 13:01 | |
| Değerli ülküdaşım aramıza hoş geldin, şeref verdin... | |
|
KÜRŞAD TÜRK BozKurt
Mesaj Sayısı : 566 Doğum Tarihi : 15/07/80 Yaş : 44 Nerden : TURAN CUMHURİYETİ İş-Meslek : ANTİKOMÜNİST,ANTİSİYONİST Kayıt tarihi : 17/06/09
| Konu: Geri: YENİDEN... Ptsi 20 Tem. 2009 - 8:29 | |
| ALEYKÜM SELAM HOŞGELDİNİZ, EVLADLARINIZ İNŞALLAH TÜRK ACUNUNA KUTLU BİRER ÇERİ OLURLAR, FAKAT SİZE BİR SORUM OLACAK MAHNOVİ NE DEMEK? NETTE ARAŞTIRMA YAPTIM SANIRIM SİZİN ŞİİRLERİNİZİ BULDUM <table style="BORDER-COLLAPSE: collapse" border=0 cellSpacing=0 borderColor=#111111 cellPadding=0 width="100%"><tr><td width="100%" align=left> AyasofyaAyasofya! Gönlümün mazlum sevdası Sen yürek yangınım kopup gelen Fatihin elindeki gül Atının yelesindeki yangınsın ...... Kubbende yankılanan o ilahi ses Mahvellerindeki gönül yaşlarım Sen ağlayan tarihimin incisi Değil senin için döktüğüm gözümden Gönlümden damlayan kan gibi sevdam ..... Sen tevbeler edersin bizim için Semaya uzanan ellerinde Bizim yerimize dökersin şimdi Nedamet dolu gözyaşlarını İnkar edilen mazinin ihtişamına bakarak ..... Sen hala sabırla ve sükunetle İhanetine karşılık evlatlarını şefkatle Biz asil tarihin asi evladlarını Sarmak için o ilahi koynuna ...... Ayasofya! Mazideki gönlümün yaralı sevdası Gönül yangınım dinmeyen sancım Kapansam huzurunda huşu ile Bin secde etsem ağlasam dizlerinde Kabul edermisin tevbemi Ulaştırır mı Mewlaya çınlayan göğsünde ..... Nasıl giydirmişller küfür kırmızısı kefeni Şehid edilmiş Osmanın arkasından Siilmek için yanağındaki iman işaretlerini Yerine ruhsuz ikonalarını küfrün Kimler kıydı sana tarihin eşsiz gelini ...... Ayasofya! Seni başımıza tac etsek affeder misin İsyanımıza rağmen kabul edip İlahi koynunda huşu ile kulluğumu Ulaştırırmısın gönül yaram</TD></TR> <tr><td width="100%"> </TD></TR> <tr><td width="100%" align=left>Muhammed Mahnovi</TD></TR></TABLE> | .... ALLAH EMANET SORUMA MUKAYYET OLUN AYRICA DİYALOG KONUSUNDA BU KADAR KESKİN UÇLU OLMAYIN . . . | |
|
BOZKURT_25 Yetkili Bozkurt
Mesaj Sayısı : 583 Doğum Tarihi : 06/08/88 Yaş : 36 Nerden : BURSA İş-Meslek : OTOMOTİV İsim : BEKİR ONBAŞI Kayıt tarihi : 08/02/09
| Konu: Geri: YENİDEN... Paz 26 Tem. 2009 - 18:07 | |
| hoşgeldiniz aleykumselam üyeliğin hayırlı olsun | |
|
İL_Bilge_Sultan Onursal Üye
Mesaj Sayısı : 272 Doğum Tarihi : 08/01/82 Yaş : 42 Nerden : Türkiye İş-Meslek : MHP Kayıt tarihi : 09/02/09
| Konu: Geri: YENİDEN... Salı 28 Tem. 2009 - 7:23 | |
| Aleykum Selam abi hoşgeldiniz... | |
|