Mahnovi BalaKurt
Mesaj Sayısı : 35 Doğum Tarihi : 05/06/68 Yaş : 56 Nerden : Trabzon İş-Meslek : Mak.Tkn. (M/M) İsim : Muhammed Mahnovi Kayıt tarihi : 18/07/09
| Konu: YENİDEN DİRİLİŞ C.tesi 18 Tem. 2009 - 21:46 | |
| Bugün bir tuhafım; tarifsiz bir düşünce debeleniyor fikir dünyamın zindanlarında.Yıllardır hapsettiğim endişelerim parmaklıklar ardından sesleniyor: -ne yaparsan yap!çıkacağım beni hapsettiğin bu karanlıklardan ve tıkacağım seni kaçtığın endişelerinin zindanlarına! Tarihten yoğrularak gelen hayallerim,ideallerim tutuyor ellerimden; endişeye garkolmuş gözlerimi okşuyor latif dokunuşlarıyla.Bir an rahatlıyorum,kabarıyor hislerim, heyecanlarım.Zihnime musallat olmuş bu zehirli sarmaşık,dev ahtapot fırsat vermiyor mutluluğumun sürmesine. Benden sandığım “onlar” devşirmeye çalışıyor mukaddesatımı, sızmaya çalışıyor davama.Fetvalara saklanmış lanetli kavmin süprüntüleri, gözümdeki bozkurt bakışıma,bozkurt pençeme paranga vurmaya çalışıyorlar. Nedir bu tarifsiz tezat? Benim içimde bir ben, bana yabancı bir ben daha mı var Ya Rabbi? Dışımın Mankurtluğuna inat, içimdeki Bozkurt yırtıyor bu kasvetli ve boğucu iklimin semalarını narasıyla: -İslam ruhum,Türklük bedenim! Bir himmet eli uzanıyor semadan derin fikirlerle boğuşan ve bunalan gönlüme.Fahrialemin yadigarının teveccühü kaplıyor bedenimi, ruhumu.Tekrar tekrar ekiyor gönlüme o kutlu davanın tohumlarını: "...Ben, İslâm imân ve ahlâkına göre yaşamayı en büyük saadet bilen, büyük Türk milletini iki cihanda aziz ve mesut görmek isteyen ve böylece İslâm'ı gaye edinen Türk milliyetçiliği şuuruna sahibim...” Her bunalım anında gönlüme en mahir bir bağban gibi kutlu davanın güllerini ekiyor,huzur veriyor bana bu sözler. Ve sesleniyorum benim gibi mankurtlaştırılmaya çalışılan necib milletin necib evlatlarına, bozkurtlarına: Fahrialemin evladı necip milletin davasına mensub olmaktan gurur duyarken, arkasında Resulullahın olduğunu unutma ve gurur duy mensubiyetinle! Semasını kasvetin kapladığı gönül dünyamda yeni bir dirilişle bakıyorum geleceğin ufuklarına,her buhran anında O Kutlu Rehberin ve evladının tavsiyelerine uyarak… | |
|