ESEN Gök Kurt
Mesaj Sayısı : 136 Doğum Tarihi : 14/12/57 Yaş : 66 Nerden : AYDIN İş-Meslek : Köşe Yazarı İsim : ESEN Kayıt tarihi : 02/05/09
| Konu: Bizde Merhamet,Sizde İhanet!.... Cuma 4 Eyl. 2009 - 19:52 | |
| <table height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0><tr><td vAlign=top colSpan=2 height="100%">Amed'liler,Botan'l?lar,Dersim'liler.... DTP,PKK,HADEP'liler..... Dökülen kandan nemalanan bil cümle mahlukat..... Bu ülkede etnik köken,dil,din,?rk ay?rmadan: Cumhurba?kan?,ba?bakan,bakan,vekil oldunuzmu? Olduuukkk!.......... Kurmay ba?kan?,kuvvet komutan?,general,amiral.... Albay,yarbay,binba??,yüzba??,te?men.... Assubay,askeri memur,s?radan asker,polis.... Olduuukkk!...... Sanayici,tüccar,esnaf,pazarc?,kabz?mal,hamal,köfteci,büfeci..... ?ark?c?,oyuncu,sanatç?,türkücü...... Müste?ar,mü?avir,müdür,müftü.... Ö?retmen,ö?renci,amir,memur..... Olduuukkk!..... ?n?aatç?,çiftçi,i?çi,a?ç?,di?çi..... Olduuukkk!.... Olamad???n?z,gelemedi?iniz meslek hangisi? Yoookkk!...... Ev,araba,kat,yat,koyun,kuzu,inek,öküz,at.... Villa,okul,fabrika,arsa,tarla.... Kasa,masa,para,pul,odun,kömür,ocak,bucak..... Ald????kkkk!.......... Zimmet,rü?vet,gasb,soy?un,h?rs?zl?k,ticaretin her çe?idini.... Yapt???kkk!............. Eri?emedi?iniz,alamad???n?z ne kald?? Yoookkk!...... Da?da,ba?da,bahçede,k?y?da,kö?ede,heryerde.... Plaj,daire,okul,hastane,cami,cemevi,kendi evinde..... K??lada,ka?lada,ordada,burdada....dilini lehçeni konu?tunmu? Konu?tuuukkk!...... Köyde,kentte,varo?lar,da?da,ovada,yollarda,gecede,gündüzde,y?llarda..... Her zaman,her yerde...... Kalkd?n,oturdun,yerle?tin,konu?tun.... Giremezsin,gelemezsin,konu?amazs?n diyen varm?? Yoookkk!....... Dü?man,has?m gördü?ün bu milletten: Mal,mülk,i?,a?.... Kad?n,k?z,evlat,ba?.....ald?nm?? Ald???mmm!............. O halde: Devlet benim,millette ben,dil benim,dinde ben.... Özerklik benim,aya??n?zdaki d.................nda benim..... Toprak benim,vatan ben,vuran benim,y?kanda ben.... Silah benim,yakan ben,satan benim,af isteyende ben..... K?saca her?ey benim diyorsun yaaaaaaaa!............... O zaman bende derimki: ?llet sensin,zillette sen.... Fitne sensin,fesatta sen..... ?ebek sensin,dönek sensin,...........kde sen..... Köçek sensin,kaç?k sensin,kaçakda sen..... Bende merhamet,sende ihanet!................... Arayan ya mevlas?n?,yada belas?n? bulur. 18.08.2009-Ayd?n Hüseyin ESEN</TD></TR> <tr><td colSpan=2></TD></TR></TABLE> | Back to top | <table cellSpacing=0 cellPadding=0 width=18 border=0><tr><td vAlign=center noWrap>
</TD> <td> </TD> <td vAlign=top noWrap>
</TD></TR></TABLE> | |
| |
|