UlkuGulu.Hareket-Forum.Net
Ülkü Gülü Forum Sitesine Hoşgeldiniz

Sitemize üye olarak sizlerde paylaşım yapabilir, sitemizin sosyal faaliyetlerinden haber alabilirsiniz.

Üye iseniz Lütfen Üye Adınızla giriş yapınız
Ülkü Gülü Forum Sitesine Hoşgeldiniz

Sitemize üye olarak sizlerde paylaşım yapabilir, sitemizin sosyal faaliyetlerinden haber alabilirsiniz.

Üye iseniz Lütfen Üye Adınızla giriş yapınız
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ÜLKÜGÜLÜ | UlkuGulu.com | facebook.com/UlkuGuluyuz

Ülkenin Bekası MHP 'ye Bağlıdır, MHP SELÇUK Anasay11AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ülkenin Bekası MHP 'ye Bağlıdır, MHP SELÇUK

YazarMesaj
KIZIL ELMA
Yetkili Asena
Yetkili Asena
KIZIL ELMA

Kadın
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 1196
Doğum Tarihi Doğum Tarihi : 04/03/86
Yaş Yaş : 38
Nerden Nerden : ANTALYA
İsim İsim : FATMA
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 06/02/09

Ülkenin Bekası MHP 'ye Bağlıdır, MHP SELÇUK Empty
MesajKonu: Ülkenin Bekası MHP 'ye Bağlıdır, MHP SELÇUK   Ülkenin Bekası MHP 'ye Bağlıdır, MHP SELÇUK Icon_minitimePtsi 21 Ara. 2009 - 14:09

Ülkenin Bekası MHP 'ye Bağlıdır, MHP SELÇUK Mhpkadinlar1

MHP Selçuk kadın kollarının düzenlemiş olduğu Selçuklu Bayanlar El Ele Hep Birlikte Güzel Günlere dayanışma çayı büyük bir coşku için de geçti.

MHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Zerrin ÇALIŞKAN YÖNDEM ‘ in de katılmış olduğu etkinliğe yaklaşık 800 bayan katıldı. Türkiye’m ve Sonsuza Kadar Varol Türkiye’m şarkıları ile coşan kalabalık daha sonra Piyanist Hüseyin ÖZTÜRK ‘ün çaldığı şarkılarla eğlencenin doruğuna çıktılar.

Dayanışma Çayın da yapılan çekilişte boş yoktu. Ayrıca MHP ilçe başkanı Levent Görür, MHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Zerrin ÇALIŞKAN YÖNDEM’ e , MHP Selçuk İlçe Kadın Kolları Başkanı Filiz SAVAŞER ‘ e ve Ömür Restaurant Dinlenme Tesisleri sahibi Günay Kömürcüoğlu’ na çiçek verdi.

MHP İlçe Başkanı Levent Görür yaptığı açıklama ‘’ Öncelikle tüm konuklarımıza hoş geldiniz diyorum, Türk tarihin de kadınlarımızın yeri hep ayrı olmuştur, her destan da sizler yani kadınlarımız son sözü söylemiştir. Bugün burada sizlere siyaset yapmak istemiyorum, mikrofonu Filiz Başkan’a bırakıyorum ve hepinize iyi eğlenceler diliyorum.’’ dedi.

MHP Kadın Kolları Başkanı Filiz SAVAŞER yaptığı açıklamada, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu şu günlerde bu toplantıyı yapmamızın gerçek amacı açıkça anlaşılıyordur herhalde, biz Türk kadını olarak nasıl dün Kurtuluş savaş’ında kağnılarla cepheye mermi taşıdıysak bu günde taşırız dün Kara Fatma, Nene Hatun olduk ise bugünde oluruz. Biz evlatlar verdik bu vatana al bayrağa sarılı, gerekirse bizde o kara toprağa gireriz, ama hiç kimse vatanımdan bir toz zerresi bile istemesin cevabı sert ve kesin olur.

Hiçbir zaman unutulmamalıdır ki Türk anası terörist doğurmaz, onlar devletin bekası için kınalı kuzular doğurmaya devam edecekler. Büyük buluşma MHP çatısı altında olacaktır. Ülkenin bekası MHP’ ye bağlıdır, başka alternatif yoktur. Bütün kadınları MHP çatısı altında toplanmaya davet ediyorum. Herkese kollarımızı da gönlümüzü de açtık. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

Filiz Savaşer den sonra mikrofona MHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Zerrin ÇALIŞKAN YÖNDEM geldi. Çalışkan şöyle seslendi
‘’ Sayın ilçe Başkanım, ve
İlçe Kadın Kolları Başkanım,

Değerli Dava Arkadaşlarım, muhterem misafirler ve kıymetli basın mensupları ;

Selçuk Kadın Kollarımızın “El ele hep birlikte güzel günlere “ sloganıyla tertiplediği çaya hoş geldiniz, sefalar getirdiniz…

Türk Milletinin ortak kaderinin tayinine az bir süre kalan, bizleri bir araya getirip, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirmeye yönelik böyle moral amaçlı bir organizasyonu tertipleyen ev sahibesi Selçuk Kadın Kolları Başkanımız Sayın Filiz SAVAŞER hanımefendiye ve Yönetimine huzurlarınızda teşekkür ediyorum.

Ülkemizin içinde bulunduğu karanlık durum hepimizin malumudur. AKP hükümetinin teslimiyetçi tavırları ve açılım zırvalıkları gibi verdiği bir takım tavizler neticesinde ülkemiz bölünme noktasına gelmiş bulunmaktadır. Yurdumuzun bütünlüğü ve bölünmezliği, milletimizin kardeşliği büyük tehlike altındadır.

Bunları söyleyerek içinizi karartmak istemiyorum. Tabi ki bunların çözümü var. Bizler MHP olarak aydınlık yarınlar ve müreffeh bir TÜRKİYE için varız.

Bizler büyük bir aileyiz, güçlü bir aileyiz. Yüreğimiz vatan sevgisi ve ülkemizin bölünmezliği için çarpıyor.

MHP olarak Türkiye’mizin kaderi üzerinde oynanmak istenen oyunlarla, her şart altında başa çıkacak kadınlarımızla birlikte, partimizi hak ettiği yere, İKTİDARA taşıyacağız.

El ele hep birlikte güzel ve mutlu günlere diyerek hepinize teşrif ettiğiniz için, Türkiye sevdalısı partimize gönül verdiğiniz için teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.

Allah’a Emanet Olunuz.
Ne Mutlu Türküm Diyene …
dedi.

Ülkenin Bekası MHP 'ye Bağlıdır, MHP SELÇUK Mhpkadinlar2
Ülkenin Bekası MHP 'ye Bağlıdır, MHP SELÇUK Mhpkadinlar3
Ülkenin Bekası MHP 'ye Bağlıdır, MHP SELÇUK Mhpkadinlar4
Ülkenin Bekası MHP 'ye Bağlıdır, MHP SELÇUK Mhpkadinlar5

Ülkenin Bekası MHP 'ye Bağlıdır, MHP SELÇUK
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» AKP, bir ülkenin başına gelebilecek en büyük felakettir
» İZMİR SELÇUK'TA AK PARTİDEN M.H.P KATILIM
» İLHAN SELÇUK VE ORHAN PAMUK
» Selçuk Ülkü Ocakları 2500 tane ******’ün Gençliğe Hitabesi dağıttı...
» Selçuk Ülkü Ocaklarında Bayrak Değişimi, HAYIRLI OLSUN Memiş ESENER ( ALPEREN35 )